- 17 Haziran 2020
- 609
- 644
- 18
- 37
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #9.481
bende istanbul :) dün gece bır tane doktora attık .prf.tülay okman kılınç diye . o dedı telde böle yapın. 48saat sonra yanı labatuvar olucak sekılde oraya gıt bır daha ver dıe.ama ben ona gıtmek ıstemıyorum.Sen hangi sehirdesin ben istanbul
ınsallah ya. normalı olsun da saglıklı olsun tek istedıgım oYarinda senden bekliyoruz guzel bir artis ins canim
Labarutuar farki olmasin diye ayni yerde beta bakilmasi gerekiyor bal sansin varsa oyle yap ama ben saat farkina bakmadim bugun ayni saat oldu ama diyerleri 1 saat oynadi anadoludaysan var iyi bir dr ama ben avrupa yakasinda oldugum icin tekrar bi dr bulmam lazim bizim dr tasindi o tarafabende istanbul :) dün gece bır tane doktora attık .prf.tülay okman kılınç diye . o dedı telde böle yapın. 48saat sonra yanı labatuvar olucak sekılde oraya gıt bır daha ver dıe.ama ben ona gıtmek ıstemıyorum.
ins canim saglikli olacaklar allah buyuktur sadece takilmayalim stres bizide gelisecek bebegide etkiliyor dogum korkusu sarsin bundan sonra bizileri ve anne adaylarini bunlari asalim insınsallah ya. normalı olsun da saglıklı olsun tek istedıgım o
anladım cnm saol yardımın ıcın. bakalım bır kaç tane yer var. fiyat bılgısı falan alım bakım . ne olucak.Labarutuar farki olmasin diye ayni yerde beta bakilmasi gerekiyor bal sansin varsa oyle yap ama ben saat farkina bakmadim bugun ayni saat oldu ama diyerleri 1 saat oynadi anadoludaysan var iyi bir dr ama ben avrupa yakasinda oldugum icin tekrar bi dr bulmam lazim bizim dr tasindi o tarafa
ay dogum mu? ben oraya daha hıc gelemedım. kocaman 8 ay var..korkmuyorum öle seylerden gerci. insaah saglıkla ılerler :)ins canim saglikli olacaklar allah buyuktur sadece takilmayalim stres bizide gelisecek bebegide etkiliyor dogum korkusu sarsin bundan sonra bizileri ve anne adaylarini bunlari asalim ins
Ayy canım sormaa benim telde internet bitti bu gece yenilenicek. İşte de her zaman giremiyorum işlerim oluyo ama nasıl sevindimm görünce anlatamamm canım yaya nerdesın sen bakım :)))
sabahtan berı yoksun...gözlerım senı aradı hep...
bende bu kız nerde dedim... :) gzölerım hep senı aradı..allah sanada nasıp etsın cnm benım .dualrım sızlerle.Ayy canım sormaa benim telde internet bitti bu gece yenilenicek. İşte de her zaman giremiyorum işlerim oluyo ama nasıl sevindimm görünce anlatamamm canım ya
ay dogum mu? ben oraya daha hıc gelemedım. kocaman 8 ay var..korkmuyorum öle seylerden gerci. insaah saglıkla ılerler :)
Hehehe ya cansın senbende bu kız nerde dedim... :) gzölerım hep senı aradı..allah sanada nasıp etsın cnm benım .dualrım sızlerle.
bu arada bız kımseyede demedık. bırtek sızler bılıyorsunuz heheh.
Aynen kimseye söyleme canım kalp atışlarını duy inşallahta şöyle gümbür gümbür sonra kime istersen söylersin hehebende bu kız nerde dedim... :) gzölerım hep senı aradı..allah sanada nasıp etsın cnm benım .dualrım sızlerle.
bu arada bız kımseyede demedık. bırtek sızler bılıyorsunuz heheh.
sagol cnm. tesekkur ederız...hadı bakalım bol sanş size o zman :)Hehehe ya cansın senMaşallah diyelim canımm sana ve bebişe Aminn bakalım inşallah bu aydan ümitliyim gerçi daha anca bugün başlıcaz çalışmalara ama olsun hissediyoruum
annem cok kızıcak gene ters bısı gıderse o bakıcak bende bılemedım ne yapıcagımıAynen kimseye söyleme canım kalp atışlarını duy inşallahta şöyle gümbür gümbür sonra kime istersen söylersin hehe
ayyy hadı ınsallah allah söylettı...allah izin ederse 6 ve 7 ay sonra sorarim sana ben. Korku ufakdan yokluyormu diye normal dogum olunca benim bacaklar titriyordu son ay
Anneye söyle bence canım. Allah korusun megatif düşünme ama lütfen sağlıklı ve hayırlı bir çocuk bu öyle düşün. İyi düşün iyi olsunannem cok kızıcak gene ters bısı gıderse o bakıcak bende bılemedım ne yapıcagımı
Bu ay öle denedim Bikac kere bende duymuştum o pozisyonu inşallah işe yaramıştır yumurtlamamin yedinci günü bugün test negatif zaten erken biliyorum canım hatirliyomusun göğüs ağrın ne zaman başladı yumurtlamadan hemen sonramı yoksa adete yakinmiya cnm cok üzüldüm ya .başınsagolsun.
aynen cnm stres herseyin bası. ben sanırım çok takmıyorum arada alısverıse gıdınce bebek tshırleri bile aldım. battaniye falan. illa olucak diyorum.
bak bıde yüz üstü yat 10-15 dk sonra öle duymustum ben
Prenses cim bende hayıt hapı bayağı iltihap söktürdü yani aşırı bı akıntım var sende nasıl varmı bı değişiklik.normalde bu kadar akıntım olmaz ama bu ay aşırı yoğun var sarı renkteHehehe ya cansın senMaşallah diyelim canımm sana ve bebişe Aminn bakalım inşallah bu aydan ümitliyim gerçi daha anca bugün başlıcaz çalışmalara ama olsun hissediyoruum
su ıkıncı kan testını beklıyorum. o zman söylerım.ben bıle hala ınanamadım kusum..yok cok pozitifim sadece etrafımdakıler üzülmesın dıye kımseye bısey demiyorum..Anneye söyle bence canım. Allah korusun megatif düşünme ama lütfen sağlıklı ve hayırlı bir çocuk bu öyle düşün. İyi düşün iyi olsun
ben herseyı yazdım cnm soranlara derım dıe .sankı bılıodum böle olucagını,, gecen hafta cuma günü gögüslerde sşişlik basladı adetten dedim. 16-17-18 ekımde daha bır belırgınlestı gögüslerım şiş sadece ama kasık agrısı ıle cumartesı gunu uyandım reglı olucam sandım pazar gunu reglı olucam sandım dedım pazrtesıye kaldı.olmayınca test yaptım gece 22.00 de ıste.ama aynı reglı olucak gögüs şişii.Bu ay öle denedim Bikac kere bende duymuştum o pozisyonu inşallah işe yaramıştır yumurtlamamin yedinci günü bugün test negatif zaten erken biliyorum canım hatirliyomusun göğüs ağrın ne zaman başladı yumurtlamadan hemen sonramı yoksa adete yakinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?