- 23 Ağustos 2018
- 2.611
- 2.933
- 133
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #10.541
Bat tarihini yumurtlamaya göre mi hesaplıyorsunuz acaba yoksa adet döngünüze göre miİnşallah canım bakalım varsa çıkar heralde çıkmazsa bat gecikirse yine yaparım
Hahahah canım benimm yaaGörünce şok oldum lekelenmeli baya belirgindi devamını bekledim ama gelmedi hayırlısı bakalım KESK’e öyle olsa kuzucum yaaaa sana söz bebeğine hediyeler yollayacağımkaydet bunu
Ben yumurtlamanın pik olduğu günden itibaren 14 gün sonrası olarak hesaplıyorum tutuyor her seferindeBat tarihini yumurtlamaya göre mi hesaplıyorsunuz acaba yoksa adet döngünüze göre mi
İşte benim tutmuyor bunu anlamıyorum benim yumurtam test yaptıgım halde silik olan çatlamış günden sayıyorum geçen ay 20.gun adet geldiBen yumurtlamanın pik olduğu günden itibaren 14 gün sonrası olarak hesaplıyorum tutuyor her seferinde
Allah razı olsun kuzum sağlıcakla kucağına al sende canımsınHahahah canım benimm yaainsallah öyledir kuzummm dua edicem senin icn rabbm hayırlısını verisn tez zamanda insallah
Seninki gecikiyor o zaman bir sorun var mı doktora gittin miİşte benim tutmuyor bunu anlamıyorum benim yumurtam test yaptıgım halde silik olan çatlamış günden sayıyorum geçen ay 20.gun adet geldi
İnşallah canım yaa adet öncesi sendroma iyi geliyorsa süper olur 10 gün var daha tarih yaklaştıkça ümitsizlik oluyor ama takmamaya caliscamBenim kasık batmalarim adetin dokuzuncu günü oldu benim tahminimden 2 gün sonra olmuş yumurtlamam 11 gün olmuş yani ama üç ay boyunca düzenli kullanicam hapı ben.ben iyi geldiğini düşünüyorum adet öncesi stres sinir ve ağrı yaşamadım bu ay zaten düzenli kullanırken hamile kalanlar var baya inşallah bizede umud olur canım iki ay daha kullanicam olmazsa zaten tüp bebeğe karar verdik hayırlısı bakalıminşallah bu ay senden güzel haberler alırız
Hadi bakalım hayırlısı canımBenim bata 2 gün kaldı yarın sabah test yapıcam hayırlısı
Amin canm benim insallah sendennde AllahrazıolsnAllah razı olsun kuzum sağlıcakla kucağına al sende canımsın
İyiyim canım valla sen nasılsın. İşteyim çalışıyorum sonra eve gidip dizi izliyorum yemek falan derken eşim geliyo takılıp uyuyozNasılsınız kızlaar ? Genel anlamda hayat akışınız nasıl gidiyogün içinde neler yapıyosunuz meselaa
kıyamam ya. erken gebelık testı mı yaptın?Kızlar test yaptım çok silik çıktı ama benim hep böyle çıktığı için inanasım gelmiyo
Yok canım normal kaset testlerdenkıyamam ya. erken gebelık testı mı yaptın?
Nasılsınız kızlaar ? Genel anlamda hayat akışınız nasıl gidiyogün içinde neler yapıyosunuz meselaa
Foto atsana kuzum, hep silik çıkması da değişik bir durumKızlar test yaptım çok silik çıktı ama benim hep böyle çıktığı için inanasım gelmiyo
Ben beta baktırdığımda hep 1.2 çıkıyor değerim ben artık buna bağlıyorum silik çıkmasını canım atıcam bi dkFoto atsana kuzum, hep silik çıkması da değişik bir durum
Canım buraya atınca bozuluyor görüntü siz göremiyosunuz o yüzden atmıyım en iyisi. Zaten yarın bat günüm belli olucak her şey inşallah hayırlısı bakalımFoto atsana kuzum, hep silik çıkması da değişik bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?