- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #10.561
İnşallah canım saldım artık bakalımYarın batsa 2 gün daha sabret ozaman canım, sonra tekrarla testi, insallah hamilesindir
hiç olumsuz düşünme cnm yaa..Yok canım normal kaset testlerden1 tane predictor var erken gebelik testim onuda kasette biraz daha net görsem yapacam da bu gidişle 1 ay daha yatar o test yerinde paşa paşa
Artık hiç düşünmüyorum inan canım test yapmak hoşuma gidiyo sadecehiç olumsuz düşünme cnm yaa..
Evet sorma ya hobilerim arasında resmen artıkbenimde bat 9 geçmiyor geçmiyorbende karbonat testi mi yapsam diyorum hoşuma gidiyor artık test yapmak alışkanlık oldu dediğiniz gibi
Günler çabuk geçiyor canım ya geçer hemen zaman :)Benim de bata 8coooook
aa az kalmışş hadi inşallah vardır bebişşBata son 4 benim de bakalım tutacak mı bu ay
Görünmüyor fotoda canım. 2 3 gün Yarı gecikmesini bekle adetin, en guvenilirKızlar gözüküyo muu
Eki Görüntüle 2714858
İnşallah vardır ya hiç böyle pembe çıkmıyodu sanki testler bakalımmGörünmüyor fotoda canım. 2 3 gün Yarı gecikmesini bekle adetin, en guvenilir
Silik cizgi görüyorum canım hayırlısı olsun inşallah vardırKızlar gözüküyo muu
Eki Görüntüle 2714858
Sağol canım hep silik çıkıyo benim testler betam 1.2 hep o yüzden sanırım. Ama bu sefer biraz daha pembemsi gördüm bakalım bilmiyorumSilik cizgi görüyorum canım hayırlısı olsun inşallah vardır
Bu sabah bende test yaptim bata 5 gun var negatif cıktı
Evet takipteyim daha onceki testlerini görmüştüm ama bu daha belirgin geldi bana yada sabah testimde baya cizgi aradigim icin gormek istedim bilemiyorum insallah umutla beklediğimiz dileklerimiz gercek olur bu ay canım❤Sağol canım hep silik çıkıyo benim testler betam 1.2 hep o yüzden sanırım. Ama bu sefer biraz daha pembemsi gördüm bakalım bilmiyorumDaha erken canım biraz daha sabret 2 gün kala yaparsın bide bat günü
sanki t'nin alt tarafında hafiften bi çizgi gördüm bennKızlar gözüküyo muu
Eki Görüntüle 2714858
Hahaha aynı bende öyleyim olsun canım kendini böyle kabul et. Test yapmayı seviyoruz ayrıca napalımEvet takipteyim daha onceki testlerini görmüştüm ama bu daha belirgin geldi bana yada sabah testimde baya cizgi aradigim icin gormek istedim bilemiyorum insallah umutla beklediğimiz dileklerimiz gercek olur bu ay canım❤
Ahh keske sabredebilsem her ay sözler veriyorum kendime ama son hafta tutamiyorum kendimi yine yine aynı şekilde tutamadım
Ayy inşallah öncekiler gibi sadece bir çizgi değildir bebiştir inşallah bakalımsanki t'nin alt tarafında hafiften bi çizgi gördüm benn
Aynen seviyorum bende yaHahaha aynı bende öyleyim olsun canım kendini böyle kabul et. Test yapmayı seviyoruz ayrıca napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?