silanaz canim sonuç için az kaldi insallah iyi haberini aliriz.
kızlar benimki olmadı maalesef inşallah siz pozitif sağlıklı sonuçlar alırsınız
2 embriyomda çok iyiydi ben çok iyiydim herşey çok iyiydi
ama olmadı işte 3. denememde hüsranla bitti
şimdi hiçbiryere sığamıyorum
atlatacaksın salinaz az kaldı sabırrrr ..
Canim vallahi bende duydukca negetiv sonuclari, karamsarliga kapaniyorum eklde olmadan, tabi nAIspde yoksa yapcak bisey yok... Benimde 3 deneme.... UC olmazsa 4, olmazsa, 5 bizimde alnimiza boyle yazilmis diycez bizede nasip olur insallah...... Dondurulmuslarin var dimi? Alalh bundna sonra gonlune gore versin... ebnimde yarin sonuc, ya aglayarak pasta yiycem, ya gulerek.... Herseye hazirliyorum kendimi ama bende hic bir degisme yok... belirti anlaminda...
ya bende karin agrisi degilde boyle acayip bir agri var bide cok gazim var yaaaa, bugun bide adet gunum insallah bugun bi atlatsakkk hayirlisi...
canım benimde 12 temmuzda transferim olmuştu.gerçekten öyle bi garip ağrılar oluyor.inşallah sende yarın güzel haberler verirsin bize.ben bugün test yaptırdım sonuç 231 çıktı.pazartesi tekrarlayacağım.allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah.
canım benimde 12 temmuzda transferim olmuştu.gerçekten öyle bi garip ağrılar oluyor.inşallah sende yarın güzel haberler verirsin bize.ben bugün test yaptırdım sonuç 231 çıktı.pazartesi tekrarlayacağım.allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah.
inşallah canım.güzel haberlerini bekliyoruz
sılanaz canım selam seni burada buldum arkadaşım uzun protokole yakın yakın başlamıştık senle ama sen bugün sonuç alıyosun hayırlısıyla benim daha 9 günüm var.
canım inşşşş çok güzel haberlerle gelirsin ey büyük Allahım:)
sılanaz daha sonuç belli olmadımı nerelerdesin?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?