Temmuz ayinda heycanla, sabirla sonuc bekleyen arkadaslar burda bulaslaim!..

Ya bende karin agrisi degilde boyle acayip bir agri var bide cok gazim var yaaaa, bugun bide adet gunum insallah bugun bi atlatsakkk hayirlisi...

kızlar benimki olmadı maalesef inşallah siz pozitif sağlıklı sonuçlar alırsınız
2 embriyomda çok iyiydi ben çok iyiydim herşey çok iyiydi
ama olmadı işte 3. denememde hüsranla bitti
şimdi hiçbiryere sığamıyorum

Canim vallahi bende duydukca negetiv sonuclari, karamsarliga kapaniyorum eklde olmadan, tabi nAIspde yoksa yapcak bisey yok... Benimde 3 deneme.... UC olmazsa 4, olmazsa, 5 bizimde alnimiza boyle yazilmis diycez bizede nasip olur insallah...... Dondurulmuslarin var dimi? Alalh bundna sonra gonlune gore versin... ebnimde yarin sonuc, ya aglayarak pasta yiycem, ya gulerek.... Herseye hazirliyorum kendimi ama bende hic bir degisme yok... belirti anlaminda...

atlatacaksın salinaz az kaldı sabırrrr ..

Sabretmekten baska carem yok canim, BIR guncuk kaldi... Rabbim hayirlisini nasip etsin... kismette varsa mutlu haberle doneriz yoksa, bundna sonrasi icin allahtan guc isteriz... Ama herkes gibi ebnimde bu bebeke sayide cok ihtiyacim var...^ yildir bekliyorum diycem ama 16 yil bekleyenlerini duydum.... Rabbim insallah ebnimde esiminde yuzunu guldurur....

benim dondurulmuşum yok canım 3 tane olgun ve iyi embriyom vardı 2 si transfer edildi biri imha edildi daha çok olsaydı dondururduk ama yoktu
ben 35 yaşındayım canım 4. 5. denemelere dayanabilirmiyim bilmiyorum
psikolojim şu anda artık denemek falan istemiyorum diyor
inşallah sen yarın pozitif haberini verirsin canım inşallah
canı gönülden dua ediyorum güzel haberler duymaya ihtiyacım var

ya bende karin agrisi degilde boyle acayip bir agri var bide cok gazim var yaaaa, bugun bide adet gunum insallah bugun bi atlatsakkk hayirlisi...

canım benimde 12 temmuzda transferim olmuştu.gerçekten öyle bi garip ağrılar oluyor.inşallah sende yarın güzel haberler verirsin bize.ben bugün test yaptırdım sonuç 231 çıktı.pazartesi tekrarlayacağım.allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah.

hayırlı olsun tebrık ederım canım. testı erken yapmışsın:)

Ne mutlu sana, darisi benim basima insallahhh...

salinazcım beklıyoruz guzel haberlerını allahın ıznıyle canım. belirtıde varmı değişiklik:)

silanaz bende seni merak etmiştim.ayy çok heyecanlı ya inşallah pozitif sonuç alırsın.yarın sabah bende testi tekrarlamak için gideceğim.bende çok heyecanlıyım...sonucu öğrenince bizede yaz hemen.

sılanaz canım selam seni burada buldum arkadaşım uzun protokole yakın yakın başlamıştık senle ama sen bugün sonuç alıyosun hayırlısıyla benim daha 9 günüm var.
canım inşşşş çok güzel haberlerle gelirsin ey büyük Allahım:)

Canim Benimki kismet degilmis, 3 denemede husranla sonuclandi, Rabbim senin yuzunu guldurur insallah.....

sılanaz daha sonuç belli olmadımı nerelerdesin?..

Canim saat farkindan bellllii oldu, belli olduuuu kocaman bir NEGATIV... KSimet degilmis arkadasim olmadi, rabbim sizlerin ayrdimcisi olsun... Ben allahtan hayirli olani istedim, buymus demekki hakkimda hayirlisi, vakti geldimmi rabbim banada nasip eyler insallah....

salinazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz senı beklıyoruz. ayyy kızlar kesın salınazın tuttu oda sımdı kocasıyla sevıncten ağlıyordur heralde. e doğal olarakta bızları unuttu:))))))))))

silanaz çok üzüldüm gerçekten.kısmet hayırlısı böyleymiş.inşallah en kısa zamanda ve hayırlısıyla sende bebeğine kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…