Aşılama Temmuz Aynda alama yaptracaklar buyrun burda gelimelerimizi paylaalm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın canlarım ben cuma günü sabah testimi yaptım çift çizgi delikafaduldensonra bidaha yaptım yine aynı sonra testler bozuk olsa gerek deyip kan verdim 38.5 hihoyyythemen drumu aradım var kızım ama çok erken 10 gün oldu daha ve bugün cagırdı tekrar gel kan degerine bakalım cok sevinemedim herkes belli olmaz diyooo inşallah vardır allahım bugün bakccaz kesileşcek herhalde rabbim inşaallah sizlerede tatdırır çift çizgiyi görmek bile cok tuaf bi duygu kesinleşsindaha ayrıntı yazıcam belirtilerimi yaşadıklarımı

hayırlı olsun iaşallah daim olurda bebeğini kucağına alırsın ben malesef test yapamadan sonucu gördüm yani tutmadı hayırlısı böleymiş senin adına çok sevindim

günaydın canlarım ben cuma günü sabah testimi yaptım çift çizgi delikafaduldensonra bidaha yaptım yine aynı sonra testler bozuk olsa gerek deyip kan verdim 38.5 hihoyyythemen drumu aradım var kızım ama çok erken 10 gün oldu daha ve bugün cagırdı tekrar gel kan degerine bakalım cok sevinemedim herkes belli olmaz diyooo inşallah vardır allahım bugün bakccaz kesileşcek herhalde rabbim inşaallah sizlerede tatdırır çift çizgiyi görmek bile cok tuaf bi duygu kesinleşsindaha ayrıntı yazıcam belirtilerimi yaşadıklarımı

livaza tebrik ediyorum canım süper yaaa:teytey::teytey::teytey:
inşaallah bundan sonrada sana sıkı sıkı tutunur da hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olursun. bizi unutma bak dua bekliyoruz. içime bi umut oldun yaa. çok heyecanlandım.:sm_cool:

hayırlı olsun iaşallah daim olurda bebeğini kucağına alırsın ben malesef test yapamadan sonucu gördüm yani tutmadı hayırlısı böleymiş senin adına çok sevindim

güllü123 durmak yok yola devam biliyosun benimde temmuz aşılamam tutmadı 1 ay ara verip devam.. o yaramazları kucağımıza alana kadar koşalım.

güllü123 durmak yok yola devam biliyosun benimde temmuz aşılamam tutmadı 1 ay ara verip devam.. o yaramazları kucağımıza alana kadar koşalım.

tamam canım sağol beraber davam bakalım hayırlısı bu ayda gelmedi bizim haylazlar ama desteğin için sağol işaallh bu sefer olucak ben ağustos ayında aşılama yaptıracaklardayım ordan devam ederiz

canlarım cok sagolun iyi dilekleriniz için ama olmadı dün adet gördüm pazarteside o malum sonuçu aldım zaten ilacların etkisiymiş ben gecen hafta salı günü drumun aşılamadean sonra verdigi igneyi yaptırmıştım onon etkisiymiş tahlillerde cıkan ya 3 gün içinde nasıl cıkmaz vucuttan anlamıyorum cok üzüldük eşimde bende agladık ama nafile kader böle herkese yaydık 3 gün içinde o neler neler o tat heyecan kursagımızda kaldı kimyasalmış allahım tez vakitte bunu unutturur hayırlısıyla herkesle beraber banada verir amin :Saruboceq:

canlarım cok sagolun iyi dilekleriniz için ama olmadı dün adet gördüm pazarteside o malum sonuçu aldım zaten ilacların etkisiymiş ben gecen hafta salı günü drumun aşılamadean sonra verdigi igneyi yaptırmıştım onon etkisiymiş tahlillerde cıkan ya 3 gün içinde nasıl cıkmaz vucuttan anlamıyorum cok üzüldük eşimde bende agladık ama nafile kader böle herkese yaydık 3 gün içinde o neler neler o tat heyecan kursagımızda kaldı kimyasalmış allahım tez vakitte bunu unutturur hayırlısıyla herkesle beraber banada verir amin :saruboceq:

hayırlısı olsun canım yine deniycekmisiniz bu ay doktorun ne dedi yola devam hep beraber

hayırlısı olsun canım yine deniycekmisiniz bu ay doktorun ne dedi yola devam hep beraber
sagol canım yok buay degil benim saglık güvencem yok kendimiz hallediyoz ilaçları yurtdışışdan getirmişlerdi dr tahlil filan biz verdik bildigin üzere cok yıpratıcı maddi manevi ekim veya kasım gibi başlayabiliriz herhalde allahım tedaviye gerek kalmadan verir inşallah hepimize :emir_bebek:

sagol canım yok buay degil benim saglık güvencem yok kendimiz hallediyoz ilaçları yurtdışışdan getirmişlerdi dr tahlil filan biz verdik bildigin üzere cok yıpratıcı maddi manevi ekim veya kasım gibi başlayabiliriz herhalde allahım tedaviye gerek kalmadan verir inşallah hepimize :emir_bebek:

işaallah canım haklısın çok yıpratıyo ama dediğin giib belki kendisi gelir ölesi daha iyi

canlarım cok sagolun iyi dilekleriniz için ama olmadı dün adet gördüm pazarteside o malum sonuçu aldım zaten ilacların etkisiymiş ben gecen hafta salı günü drumun aşılamadean sonra verdigi igneyi yaptırmıştım onon etkisiymiş tahlillerde cıkan ya 3 gün içinde nasıl cıkmaz vucuttan anlamıyorum cok üzüldük eşimde bende agladık ama nafile kader böle herkese yaydık 3 gün içinde o neler neler o tat heyecan kursagımızda kaldı kimyasalmış allahım tez vakitte bunu unutturur hayırlısıyla herkesle beraber banada verir amin :Saruboceq:

geçmiş olsun canım..umarım bir an önce kavuşursun isteğine..hayırlısı olsun hepimiz için

aşılama sonrası negatif olduğunu öğrendiğimde yıkılmıştım. en çok ta eşim ümitlenmişti ve onun için çok üzülüyordum. ama aradan zaman geçtikçe yeniden ümitler başlıyor. bu sefer tutar belki diyerek heyecan yine başlıyor...
canım Allaha şükür sağlığımız yerinde hiç kafaya takma. unutmayalım ki bizim aşılama için beklediğimiz o hastane koridorlarında ölümcül hastalıklarla mücadele eden insanlarda bekliyor.. dua ediyor. ben hep bunu düşünerek teselli buluyorum. şükrediyorum.
yola devamkaydirigubbakcemile
beraber devam ediyoruz inşaallah kucağımız dolacak bir gün..:CüvCüv:

slm kızlar bende bu ay başladım iğnelerime hala devam ediyorm sonrasını merak ediiyorm biri bilgi verebilir mi?bu arada sizlerin denemeleri nasıl aranızda aşılaması tutan varmı benimde ilk aşılamam çok heyecenlıyım herşeyin hayırlısı ols.

Ceremi temmuz ayinda melegine kavusmak isteyenler topigi altinda aktif yazisma devam ediyor oraya bence...

selam kızlar.ben bu hafta çarşambaya veya perşembeye aşılamam yapılacak.lütfen banada dua ederseniz insaallah sonuç olumlu olurda buradan hamileyimm diye sayfa açmakta ansip olur.

merhaba ben bu ay aşılama yaptırdım yarın belli olacak inş ama ben klomende degil iğneyle yumurtam büyütüldü çatlatma iğnemi yaptım şimdi bekliyorum ve çok korkuyorum allahım yardım et

iğnelerim dün bitti benimde canlar 0,50 ml lik 6 gün kullandım, yarın 2doz çatlatma iğnesi olucam 2 tane kocaman 18 mm lik yumurtam hazır,perşembe günü aşılama günüm saat 16,00 da. hepimizin allah yardımcısı olsun inşallah

merhaba ben bu ay aşılama yaptırdım yarın belli olacak inş ama ben klomende degil iğneyle yumurtam büyütüldü çatlatma iğnemi yaptım şimdi bekliyorum ve çok korkuyorum allahım yardım et

korkma sakın canım, korkularından uzak dur, güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun, senin yarın benim öbürgün, ikimizinde tutması dileğiyle..

kızlarr tekrar merhaba.ben dün dr.dan geldim ve dün gece çatlatma ignemi vuruldum.Allahın izniyle çarşamba yani yarın aşılamam olacak saat 8 de gidecem.
dualarınızı eksik etmeyin.Allah razı olsun hepinizden.
insaallah bu ay aşılama yapanlar ve tedavi görenlerin hepsi bebişlerine kavusur.

kızlar merhaba bende ilk defa asılama yaptırdım bu ay çok heycanlıyım sonucun belli olmasına 10 gün var ve ben nasıl beklicem bilemiyorum...ALLAH yardımcımız olsun

Back
X