Temmuz bebeklerinin şekerleri :)

journalist

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
223
12
118
Kızlar son günlerde iyice düşünmeye başlamıştım şu şeker olayını.. Nette oldukça güzel onlarca çeşit var insan nasıl bir şey olsun karar vermekte zorlanıyor cidden :) Ben hem çok pahalı olmasın hem kendi emeğim de olsun istedim ve kavanoz şekerlerde karar kıldım.. Önce yabancı bir site keşfettim orada kavanozların üzerine yapştırılabilecek yüzlerce çeşit etiket örneği var, üzerindeki yazılarda düzenleme yapıp istediğini yazabiliyorsun,orada etiket işini hallettim,bugün de hem etiket hem kavanoz siparişi verdim,kavanozları 40cc seçtim, 30cclikler beki küçük gelir diye..kavanozlar kargoyla 55tl tuttu 105 adet, etiketler de 25tl tuttu.. Doğuma yakın da şekerlerini alır, içine koyar, kapaklarını kapattıktan sonra da ince bir kurdela vs ile bir fiyonk attım mı tamamdır :) Dışarıda tanesi çok daha pahalı bu tip şekerlerin 3-6 tl arası..Hazırladığım etiketi de paylaşayım, fikir olsun ;) $etiket5.webp

Eeeee kızlar siz neler düşünüyorsunuz bu şekerler,lavantalar hakkında? :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Çok ekonomik ve şık bir sunum olacağı kesin. Sağlıklı doğsun minik :)
Etiket tasarımını yapıp ozalitçide mi hazırlattınız? Etiket şişe kapağına göre yuvarlak kesilmiş bi şekildeki hazırlandı?

Çok ekonomik ve şık bir sunum olacağı kesin. Sağlıklı doğsun minik :)
Etiket tasarımını yapıp ozalitçide mi hazırlattınız? Etiket şişe kapağına göre yuvarlak kesilmiş bi şekildeki hazırlandı?

Teşekkür ederim canım, amin inşallah hepimizin bebekleri sağlık sıhhatle doğar ;)
Valla eşimin çalıştığı bir etiketçi varmış, onların işlerini yapan bir baskıcı, oraya verdik siparişi, hazır kesik şeklinde olmasını istedik, bakalım nasıl gelecek :) Bu şekilde etiketleri çıkarıp kapağına yapıştırmak kolay olur.. Beklemedeyiz yani şuan ;)

$IMG_19499730488506.webp

Merhaba arkadaşlar umarım resim çıkmıştır bende bunlardan istiyorum pembesi olacak inşallah zaten bebek mevlidimiz aynı zamanda hacı mevlidide olacak nasip olursa eşim hacca gidecek çünkü o yüzden tespih dağıtmayı tercih ettim ama böyle keseler değil süslü kutularda düşünüyorum yaptırırsam buraya resim eklerim fikir olsun sizlerede dedim

Hepsi çook güzel, çok şekerler :) Ben hala karar veremedim şekline şemaline.. Kendim yapacağım; çünkü el emeği her zaman için değerlidir benim için... Kararımı verdiğimde sizlerle de paylaşırım ;)

Eki Görüntüle 1137987

Merhaba arkadaşlar umarım resim çıkmıştır bende bunlardan istiyorum pembesi olacak inşallah zaten bebek mevlidimiz aynı zamanda hacı mevlidide olacak nasip olursa eşim hacca gidecek çünkü o yüzden tespih dağıtmayı tercih ettim ama böyle keseler değil süslü kutularda düşünüyorum yaptırırsam buraya resim eklerim fikir olsun sizlerede dedim

Cok hosuma gitti tesbih isi zaten ramazana denk geliyor dogumum sicakta prk gelen giden olmaz bayramda ve bayramdan sonra gelenlr olur tatlidan cikolata ve sekerdn bikiliyo bayram ve sonrasi genelde boyle guzel bi hediye bende dusunebilirm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oğluşum için nasıl bir lavanta kesesi hazırlayacağımı buldum. Çook beğendim bu modeli. Sizlerle de paylaşmak istedim bakalım beğenecek misiniz? Tabi renk olarak mavi ve tonlarını seçeceğim. Oğlumun adını Toprak koyacağımız için de keselerin üzerine T harfi yapıştıracağım. Bitmiş halini de yüklerim daha sonra.

$IMG_3961-002.webp

Son düzenleme:
Oğluşum için nasıl bir lavanta kesesi hazırlayacağımı buldum. Çook beğendim bu modeli. Sizlerle de paylaşmak istedim bakalım beğenecek misiniz? Tabi renk olarak mavi ve tonlarını seçeceğim. Oğlumun adını Toprak koyacağımız için de keselerin üzerine T harfi yapıştıracağım. Bitmiş halini de yüklerim daha sonra.

Eki Görüntüle 1149536

Çok ciciymişş, bayıldım :)
Bu arada benim oğlumun adı da Toprak, ben de hazırlamaya başladım şekerleri :)

Ben bir de hastaneye gelenlere ve daha sonra eve de gelenlere lokum dağıtmak istiyorum, bebek şekerinin yanında..Lokumları tabaktan değil de minik şeffaf poşetlere koyayım diyorum 2şer tane mesela, sonra poşetin ağzını renkli renkli kurdela vs gibi birşeylerle bağlayayım, hem ekonomik hem şık bir sunum olur, ne dersiniz? Nette örnek bulamadım ama hazırladığımda fotolarını yüklerim :)

nikah,sünnet,bebek,diş buğdayı şekerleri ve kapı süsü yapmaktayım.Uygun fiyata ve kaliteli ürünler sunulmaktadır.

set olarak isme özel yazılı olarak setlrimizde var...

Çok ciciymişş, bayıldım :)
Bu arada benim oğlumun adı da Toprak, ben de hazırlamaya başladım şekerleri :)

Ben bir de hastaneye gelenlere ve daha sonra eve de gelenlere lokum dağıtmak istiyorum, bebek şekerinin yanında..Lokumları tabaktan değil de minik şeffaf poşetlere koyayım diyorum 2şer tane mesela, sonra poşetin ağzını renkli renkli kurdela vs gibi birşeylerle bağlayayım, hem ekonomik hem şık bir sunum olur, ne dersiniz? Nette örnek bulamadım ama hazırladığımda fotolarını yüklerim :)

Beğenmene sevindim canım, teşekkürler :) BU arada oğullarımız adaş olacak demek ne güzeeel :D İsimleriyle yaşasınlar inşallah. Lokum düşüncen bence de gayet mantıklı.. Burada lokumları keselerin içine koyup öyle ikram ediyorlar. Hani içine kına da konan küçük keseler var ya, onlara.. Farklı bir fikir olabilir senin için ama bence gereksiz.. Poşetlere koymak daha ekonomik dediğin gibi..

Beğenmene sevindim canım, teşekkürler :) BU arada oğullarımız adaş olacak demek ne güzeeel :D İsimleriyle yaşasınlar inşallah. Lokum düşüncen bence de gayet mantıklı.. Burada lokumları keselerin içine koyup öyle ikram ediyorlar. Hani içine kına da konan küçük keseler var ya, onlara.. Farklı bir fikir olabilir senin için ama bence gereksiz.. Poşetlere koymak daha ekonomik dediğin gibi..

Aslında ilk başlarda bende kendiliğinden ipli hazır kese düşünmüştüm ama sonradan şeffaf poşetler ve renkli kurdeleler daha cazip geldi, ne bileyim :) Fikirler tamam da doğuma daha var,erken daha ama nasıl olacak diye de çok merak ediyorum, bir an önce herşeyini yapıp bitirmek istiyorum :) :16:

Sonunda şekerlerim ve lokumlarım bitti kızlar :) Sizlerle de paylaşmak istedim, beğenirsiniz umarım :)
Tüm malzemeleri toptancısından ucuza buldum, çok ekonomik oldu ama her şey bir yana insanın doğacak bebeği için emek harcaması sanırım en güzeli :16: :16: :16:
$IMG_5050-001.webp $IMG_5053-001.webp $IMG_5054-001.webp $IMG_5059-001.webp $IMG_5063-001.webp

Her şey tamam, bebişimm gelebilirsin annecim artık :16:

Bir de kapi susu yaptim, sade olsun istedim, sekerlerle takim oldu azcik :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1404765034134.webp
    $1404765034134.webp
    8 KB · Görüntüleme: 217
Back
X