Temmuz bebeklerinin şekerleri :)

Çok kararsız kaldım seçemedim hala.. O kadar çok çeşit varki.. Neredeyse doğuracağım bu işi bugün halletmem lazım..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok kararsız kaldım seçemedim hala.. O kadar çok çeşit varki.. Neredeyse doğuracağım bu işi bugün halletmem lazım..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

$image.webp
Bunlar da bizimkiler:46:
Şeker bisikletimiz, kolonyamız ve şekerlerimiizz :42: arabanın süslemesi de bana ait ;)

Eki Görüntüle 1185633
Şeker bisikletimiz, kolonyamız ve şekerlerimiizz :42: arabanın süslemesi de bana ait ;)

Aaa bu bisiklet sepetten ben de aldim,lokumlari koydum ;) ama seninki gbi suslu degil.. Seninki cok cici olmus :) :) :) gule gule dagitalim insallah bu cicileri :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eki Görüntüle 1185633

merhaba fikrinizi almak istiyorum

bende kendım yapmak ıstıyorum bebek sekerlerımı fakat ,cubuk ustunde ahsap figür var,arkasında tüllerin içinde renkli badem şekeri yapmak ıstıyorum,nasıl yapabılırım,silikon tabancam da var ,ama cubuga ve tüllere şekeri nasıl tutturmam gerekıyor ,nettede anlatımlı vıdeo bulamadım,

merhaba fikrinizi almak istiyorum

bende kendım yapmak ıstıyorum bebek sekerlerımı fakat ,cubuk ustunde ahsap figür var,arkasında tüllerin içinde renkli badem şekeri yapmak ıstıyorum,nasıl yapabılırım,silikon tabancam da var ,ama cubuga ve tüllere şekeri nasıl tutturmam gerekıyor ,nettede anlatımlı vıdeo bulamadım,

Badem şekerlerini küçük tüllere koyup, ağzını ince kurdela ile bağlayıp fiyonk yapsanız, fiyonk yaparken de çubuğa bağlasanız ya da silikonla yapıştırsanız nasıl olur?

Aaa bu bisiklet sepetten ben de aldim,lokumlari koydum ;) ama seninki gbi suslu degil.. Seninki cok cici olmus :) :) :) gule gule dagitalim insallah bu cicileri :)

Amin inşallah hepimiz güle güle dağıtalım , sen de süsle bisikletini, hem çok zevkli hem de iki kafanı dağıtıyor..

Kızlar son günlerde iyice düşünmeye başlamıştım şu şeker olayını.. Nette oldukça güzel onlarca çeşit var insan nasıl bir şey olsun karar vermekte zorlanıyor cidden :) Ben hem çok pahalı olmasın hem kendi emeğim de olsun istedim ve kavanoz şekerlerde karar kıldım.. Önce yabancı bir site keşfettim orada kavanozların üzerine yapştırılabilecek yüzlerce çeşit etiket örneği var, üzerindeki yazılarda düzenleme yapıp istediğini yazabiliyorsun,orada etiket işini hallettim,bugün de hem etiket hem kavanoz siparişi verdim,kavanozları 40cc seçtim, 30cclikler beki küçük gelir diye..kavanozlar kargoyla 55tl tuttu 105 adet, etiketler de 25tl tuttu.. Doğuma yakın da şekerlerini alır, içine koyar, kapaklarını kapattıktan sonra da ince bir kurdela vs ile bir fiyonk attım mı tamamdır :) Dışarıda tanesi çok daha pahalı bu tip şekerlerin 3-6 tl arası..Hazırladığım etiketi de paylaşayım, fikir olsun ;)Eki Görüntüle 1126830

Eeeee kızlar siz neler düşünüyorsunuz bu şekerler,lavantalar hakkında? :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Canim cok cok begendim senin su kavanozlu sekerleri. Etiketi buldugun sitenin adini yazar misin? Birde kavanozlari nerden sipariş verdin. Bu arada doğum yaptin mi?

Canim cok cok begendim senin su kavanozlu sekerleri. Etiketi buldugun sitenin adini yazar misin? Birde kavanozlari nerden sipariş verdin. Bu arada doğum yaptin mi?

mrb canım, arkadaşa sormuşsun o da cevap verecektir ama belki aciliyetin vardır diye yardımcı olmak isterim;

http://www.zazzle.com/

bu sitede search kısmına baby stickers yazarsan birsürü çeşit gelir. beğendiğini istediğin gibi düzenleyip paintle veya başka şekilde bilgisayarına alabilirsin.

kolay gelsin:54:

Canim çok sağol. 30. Haftayi gectim ama sekerlerim hazir değil hâlâ bu da bende stress yapti.

Arwen oncelikle benim yerime cevap verdigin icin tesekkur ederim :) regisa nin tahmin ettigi gbi dogum yaptim ve dolayisiyla bir sure bakamadim buralara.. Regisa canim stres yapma hic,birkac gunde halloluyor sekerler ;-)

Back
X