- 7 Mayıs 2018
- 261
- 242
- 53
İnşallah sağlıkla gelir bebeginiz zor bir süreç yasamissin diger tüp var kaldi ki iki tüp alinip hamile kalanlar bile var.. Nasipte varsa her türlü olur
Bu arada benim regl agrilari başladı ümitsizliğe dusmedim degil
Benim bat 8 temmuz bugun yazdim daha kayit olmamistir. Bu arada benim burdan tanistigim bir arkadasimin apandisiti patlamisti ve iki tüpü de yapisik vaziyetteydi tüp bebek denediler bi kac deneme sonrasi hamile kalip dogum yapti yakin bir zamanda. Benim ilk gebeligim mol gebelikti 2000 de 1 ihtimal cok zor bir surecti ve yasadigim icin ihtimalim 100 de 1 ihtimale dustu ve yine yasayabilirdim ama cok sukur ikinci gebeligim saglikli oldu o yuzden yasanan bir sey tekrar yasanacak diye bir durum yok umutlu olalimSenin bat yazmiyor ilk sayfada ? Az mi kaldi canim?
Benden bir gün önce bat ın güzel ilk guzel habwr senden gelsinİnşallah dedigin gibidir canim
Sağolasın canim peş peşe veririz hepimiz burdan güzel haberleri ins.Benden bir gün önce bat ın güzel ilk guzel habwr senden gelsin
Beni de 7 ye ekleyin kizlarteacheralla ---- 1 temmuz
Minnoskafa --- 4 temmuz
F Feyza0505 ---- 4 temmuz
Kahvecibaby---7 temmuz
Neic ----7 temmuz
Kartopu1988---8 temmuz
@deeploneliness --8 temmuz
mine8585 --- 9 temmuz
Maria26----9 temmuz
Vals_dancer --9 temmuz
Umran80 --- 11 temmuz
yvz13 --- 11 temmuz
G Gksu21 ---12 temmuz
Purebloodfiliz --- 12-15 temmuz
Fbahar --- 13 temmuz
Acy --- 14 temmuz
parfumkokusu- 15 temmuz
Suveybe13 ---16 temmuz
L Lavinya223 ----15 temmuz
Hoooneyy --- 27 Temmuz
Minnoskafa ve F Feyza0505 yarin sizin batlar cift cizgi fotolarinizi bekliyoruz
Ekledim hayirlisi olsun insallahBeni de 7 ye ekleyin kizlar
Ikinci cizgi var gibi ama net degil ilk kez boyke bisi gordumBundan birşey anlayan var mı ?
Bende bilemedim bir soriyim dedim belki bilen vardırIkinci cizgi var gibi ama net degil ilk kez boyke bisi gordum
Silik bile olsa duz silik bi cizgi cikio
Hic bisey cikmamasindan bu daha iyi var demek ki bisiyler :)Bende bilemedim bir soriyim dedim belki bilen vardır
Erken gebelik testi değil bu :)https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ip-daha-sonra-hamile-oldugunu-ogrenen.914389/
Burda baya fazla ornek var dogru olan adet gununu beklemek erken gebelik testi yalanmis
bence tekrarlayin testi iciniz rahat etsinBende bilemedim bir soriyim dedim belki bilen vardır
üzülme bir dahaki aya insallah .Evet kızlar ben malesef az önce bu ay kırmızıları gördüm. Çok üzgünüm.. Ama umudumu kesmedim. Nasip diğer aya. İnşAllah Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin..
O zaman ümit var olucaz :) gormek istedigimjz tek kirmizi ikinci cizginin kirmizisiErken gebelik testi değil bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?