- 7 Mayıs 2018
- 261
- 242
- 53
Bakarsin tatil iyi gelir.Ordan iki canli donersin.cunku tatil iyi geliyomus.ayrica tek tuple cok rhat kalanlar biliyorum.uzulme.
Ins ins amaaaan bosver :) bir ay da takip ederek olmasin icinden geldigi gibi olsun.Birde boyle denemis ol :)Eveeet umarim tesekkür ederim! Hepimiz Cift cizgi ve guzel haber lee donelim Agustosda. Saglikla!
Ovulasyonla takip fln yapma firsatim olmayacak.. gormedigim yerlere gidecegim kafamda dagilir orda ve Rahat olurum insallah tutarr
evet bana da düşükten sonra ilk 3 ay şans daha yüksek dediler ama dışgebelik olunca zaten kafadan 2 ay boş geçti. inşallah ağustosta hepimiz havalara uçarız ani bi haberle :))Oylemi :) Ben o ara bayagi kotuydum Moral 0di girmedim nete. Sonradan
cevremde duydugum ve nette Okudugum guzel hikayeler ilham oldu biraz da olsa Moralimi düzeltti canim.. Hic olmadii tüp bebek tedavisi olucak careler tükenmez tip ilerledi.. O yüzden takmamaya caliscam Tatilde. Ovulasyonla takip de etmicem zaten.. Etrafta cocugu olanlar bakiyorum ortalama 6 ay beklemisler .. Olur dualarimizla canim..
işte bende de böyle. bi adet döneminde bi hafta arayla iki kere koyu çıkıyo tıpkı sizin 12. ve 17.gün olduğu gibi,Kızlar ben işin içinden çıkamadım ne zaman pik olmuş sizce. Eki Görüntüle 2168120
İyi de adetime 9 gün kaldı normal mi 17. Gün çatlaması. Yada geç adet mi olacağımişte bende de böyle. bi adet döneminde bi hafta arayla iki kere koyu çıkıyo tıpkı sizin 12. ve 17.gün olduğu gibi,
ama sizin 17gün çatlamış gibi..
17.gunişte bende de böyle. bi adet döneminde bi hafta arayla iki kere koyu çıkıyo tıpkı sizin 12. ve 17.gün olduğu gibi,
ama sizin 17gün çatlamış gibi..
17.gun de catlayabilir.geç çatladiginda adette gecikebiliyor.Tabi gbelik drumunda hic gelmiyor.İyi de adetime 9 gün kaldı normal mi 17. Gün çatlaması. Yada geç adet mi olacağım
Benim 21.gun catlamisti bir ayNormal.
17.gun de catlayabilir.geç çatladiginda adette gecikebiliyor.Tabi gbelik drumunda hic gelmiyor.
Canım biz 4 kardeşiz annemin bizden önce bir dış gebesi olmuş tek tüpünü almislar hepimiz tek tüpüyle olduk sıkıntı yapma olur insallahAl beenden de okadar G Gulsah91
Kizlar aksama kalmaz kirmizilari gorurum been sanirim..lekelenmeye basladim..
Artik gelecek aylarda olursa olur..sene basinda istedik
mart_mayis arasi dis gebelikti gecirdim. Tüpümün biri Yok aldilar..
Sol taraftan yumurtlarsam hamile kalabilirim o yüzden benimki sürecek gibi duruyor..Gelecek Ay tatildeyiiz düsünmeye first kalmaz bebegii
Düsünmezsen olur derer yaa :)
Ins. Agustosda guzel haber veririim bendee :)
Var gibi gördüm hayirlisi olsun inşallah. Beklemiş test değil dimi hemen cikti?Kızlar bi bakar mısınız var mı bişey
Valla kafam karıştı. O zaman adet tarihim de değişti haliyle.Normal.
17.gun de catlayabilir.geç çatladiginda adette gecikebiliyor.Tabi gbelik drumunda hic gelmiyor.
Sanki hafif bi kırmızılık var gibi yanlış görmüyorsamKızlar bi bakar mısınız var mı bişey
Yok beklemiş test değil ama çok çok açık pembe hatta çizgi şeklinde emin değilim adetime 6 gün var daha. Ben en iyisi bekliyimVar gibi gördüm hayirlisi olsun inşallah. Beklemiş test değil dimi hemen cikti?
Bende öyle görüyorum ama yanıltıcı da olabilir. Adetime 6 gün var ama sanki birazdan başlıcakmış gibi kasıklarım dolu doluSanki hafif bi kırmızılık var gibi yanlış görmüyorsam
6 gün varsa pozitif olabilir sen yine yarın ya da sonraki gün bir daha yap bakalım koyulaşacak miYok beklemiş test değil ama çok çok açık pembe hatta çizgi şeklinde emin değilim adetime 6 gün var daha. Ben en iyisi bekliyim
Aynen yarıın sabah tekrarlıcam testi. Umarım koyulaşır6 gün varsa pozitif olabilir sen yine yarın ya da sonraki gün bir daha yap bakalım koyulaşacak mi
Evet canim tek seferlikKızlar çok acemiyim o yüzden soracağım soruyu mazur görünBu testler tek kullanımlık değil mi? Yani bi sefer yapıp çöpe mi atılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?