Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakarsin tatil iyi gelir.Ordan iki canli donersin.cunku tatil iyi geliyomus.ayrica tek tuple cok rhat kalanlar biliyorum.uzulme.

Eveeet umarim tesekkür ederim! Hepimiz Cift cizgi ve guzel haber lee donelim Agustosda. Saglikla!
Ovulasyonla takip fln yapma firsatim olmayacak.. gormedigim yerlere gidecegim kafamda dagilir orda ve Rahat olurum insallah tutarr

Eveeet umarim tesekkür ederim! Hepimiz Cift cizgi ve guzel haber lee donelim Agustosda. Saglikla!
Ovulasyonla takip fln yapma firsatim olmayacak.. gormedigim yerlere gidecegim kafamda dagilir orda ve Rahat olurum insallah tutarr
Ins ins amaaaan bosver :) bir ay da takip ederek olmasin icinden geldigi gibi olsun.Birde boyle denemis ol :)

evet bana da düşükten sonra ilk 3 ay şans daha yüksek dediler ama dışgebelik olunca zaten kafadan 2 ay boş geçti. inşallah ağustosta hepimiz havalara uçarız ani bi haberle :))

Kızlar bi bakar mısınız var mı bişey

Eklentiler

• A221C739-9DD3-4395-98C0-5A5E5470E8D5.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 60
Canım biz 4 kardeşiz annemin bizden önce bir dış gebesi olmuş tek tüpünü almislar hepimiz tek tüpüyle olduk sıkıntı yapma olur insallah

Kızlar çok acemiyim o yüzden soracağım soruyu mazur görün Bu testler tek kullanımlık değil mi? Yani bi sefer yapıp çöpe mi atılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…