Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bikmiyorum daha 3gün var ama cok hafiften adet sancım da var.. adete 3gün kala olmazdı sancı. İnsallah yarın adet falan olmicamdır
Aynen benimde 3 kaldı bende de kaç gündüe sancı var sanki hiç bu kadar erken başllamazdı gibi. Böyle kasıklarım dolu dolu gibi sanki birazdan kanama başlıcak gibi hissediyorum

İnşaallah dua et bizimde dualarımız seninle inşaallah rabbim hayırlısını versin

Amin inşallah. hep hamilelerden dua isterdim benimki de sağlıkla ilerlerse inanın hep dualarımda olucaksınız. bugün giderken bile "önce şu sayfada bu ay gebelik bekleyenlere sonra bana" diye içten dua ettim inanınnn..

Ben nezaman yapsam ki test 5 gün var hala adet belortim yok ama

bak bugün 3günüm vardı 18.41 cıktı.. testlerden biri gösterdi demekki hassas bi test markasıymış diğer 18 değerinde göstermedi sayılır. bence sen de salı yaptır 3gün kala

Aynen benimde 3 kaldı bende de kaç gündüe sancı var sanki hiç bu kadar erken başllamazdı gibi. Böyle kasıklarım dolu dolu gibi sanki birazdan kanama başlıcak gibi hissediyorum

benim de adete 1gün kala hatta adet olmadan 4-5saat önce sancı başlardı. yürüyüşlere cıkıyorum mesela aksamları. yürürken ince adet sancısı gibi hissettiriyodu. bugün dururken de olan bi sancı başladı. dediğiniz gibi kasıklarda doluluk hissi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…