- 13 Ocak 2018
- 512
- 451
- 53
- 37
Birkaçgün sonra tekrar yaptır genelde varsa ikigün ara ile ve iki katına çıkmış olması lazımmış sayenizde araştırırken öğrendimKızlarrrrrr.
Dayanamayıp kan vermiştimm..
18.41 :////
Salı günü tekrar yaptır inşaallah adet olmazsınKızlarrrrrr.
Salı günü tekrar yaptır inşaallah adet olmazsın
İnşaallah dua et bizimde dualarımız seninle inşaallah rabbim hayırlısını versinBikmiyorum daha 3gün var ama cok hafiften adet sancım da var.. adete 3gün kala olmazdı sancı. İnsallah yarın adet falan olmicamdır
Aynen benimde 3 kaldı bende de kaç gündüe sancı var sanki hiç bu kadar erken başllamazdı gibi. Böyle kasıklarım dolu dolu gibi sanki birazdan kanama başlıcak gibi hissediyorumBikmiyorum daha 3gün var ama cok hafiften adet sancım da var.. adete 3gün kala olmazdı sancı. İnsallah yarın adet falan olmicamdır
İnşaallah hayırlısı olsun canım rabbim hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin aminn
kızlar bir haftalık fetih okuycam takma ad kullanıyirsanız gerçek adınızı yazon fetihten sonra sizlere de dua edeyim olmaz mıSalı günü tekrar yaptır inşaallah adet olmazsın
İnşaallah dua et bizimde dualarımız seninle inşaallah rabbim hayırlısını versin
Ben nezaman yapsam ki test 5 gün var hala adet belortim yok ama
Aynen benimde 3 kaldı bende de kaç gündüe sancı var sanki hiç bu kadar erken başllamazdı gibi. Böyle kasıklarım dolu dolu gibi sanki birazdan kanama başlıcak gibi hissediyorum
Allah kabul etsin inşallah. bikaç gün önce gece de ben meryem suresi okuyup toplu dua etmiştim hepimize..kızlar bir haftalık fetih okuycam takma ad kullanıyirsanız gerçek adınızı yazon fetihten sonra sizlere de dua edeyim olmaz mı
Yarım hafızım inşaallah rabbim dualarımızı kabul ederAllah kabul etsin inşallah. bikaç gün önce gece de ben meryem suresi okuyup toplu dua etmiştim hepimize..
buarada ben;emine :)
Sağol canım insallahİnşaallah hayırlısı olsun canım rabbim hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin aminn
hayırlı olsun tatlimmmKızlarrrrrr.
Iyiki kan ver demişiz birazdan bende verecem bakalım ne cikacak bana ümit oldun bende iyi haber alırım insallahhayırlı olsun tatlimmm
Yok kız adet olmaz bebiş geliyorrSalı günü tekrar yaptır inşaallah adet olmazsın
İnşaallah canım sendende haber bekliyoruz adını dedin mi sana da dua edeyim ismenYok kız adet olmaz bebiş geliyorr
Adım elif canım şimdi kan verdim 1 saate kadar çıkacak sonuç hayırlı haber alırım insallahİnşaallah canım sendende haber bekliyoruz adını dedin mi sana da dua edeyim ismen
Hadi inşaallah bende fetihi okudum sanada dua eseyim dur rabbim hayırlı haber nasip etsin inşaallahAdım elif canım şimdi kan verdim 1 saate kadar çıkacak sonuç hayırlı haber alırım insallah
Sağol canım allah razı olsun kim isterse allah nasip etsin insallahHadi inşaallah bende fetihi okudum sanada dua eseyim dur rabbim hayırlı haber nasip etsin inşaallah
Bende normal test mi yapayım önce yoksa kanmı vereyim sağlık ocağında yakonda sağlık ocağı var çarşamba günü üçgünü mü salı mHadi inşaallah bende fetihi okudum sanada dua eseyim dur rabbim hayırlı haber nasip etsin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?