tüpbaby kendini iyi hissetmene sevindim aynen devam et. biraz farklı hislere girmek lazım evet grip olmuşsun gibi çok iyi tuttum...kaydirigubbakcemile3 bende öle yapıcam endişe telaş vs.. yapma emi. ben şu an regl yim bitsin ön görüşme yapmaya gidicem. önce semra hanımla düşündük eşimle.ama nasıl oluyor öyle sürekli farklı dr. mu yani. peki sen rahatmısın kendini güvend e hissediyomusun. ben ağustos ta başlamak istiyorum.benim yeni sürprizlerim çıktıda. tsh geçen ay 5.28 di. bu ay tsh 4.79 doktor usg istedi şimdi çektim ordan yeni geldi. küçük bir nodül çıktı. bildiğim kadarıyla tsh 2-2.5 üstünde olnuca pek başlamak istemiyorlarmış.çünkü bu düşük sebebide olabilirmiş. bu yüzden sormanı istedim.ben 1 hafta içinde gidicem ama bilirsin işte sabırsız selamet işteakannehir
dedimya ağustos istiyorum ama yeni bir sürprizle karşılaşmak allah korusun.artık bekleyecek sabrım kalmadı..:bbo:
Cnm merhaba ; ben bomba gibiyim belkide kendimi nasıl olsa tutmayacak olarak hazırrladım diye böyleyim neyse :uhm:
Vallahi ben ilk görüşmemi Semra hn. ve Betül hn yaptım.Sonra Nur hanım sonra tekrar Nur hanım yarında Aynur hanım mış akannehir bu hep böyle devam eder. Sadece ilk görüşmede istediğim doktorla görüştüm sonra aynı kiişiden randevu istedikçe hep başka doktor geldi :ecrin_bebek:
Senin sorunu sorucam yarın cnm
Bende tedaviye başlayana kadar yanıp tutuşuyordum seni anlıyorum hayatım a.s.