selamlar tüpbaby ve diğer arkadaşlar..öncelikle REGAİP KANDİLİNİZ mübarek olsun..hayırlara vesile olsun inşallah..bende temmuz ayında 2.denememi yapmayı düşünüyordum ama hem ruhen hemde maddi olarak buna hazır olmadığıma karar verdim..hala hastane araştırmalarım devam edior...anatoliayı düşünüorum bukez..ama korkularımı yendiğim an başlıycam..2 gün önce çok kötü oldumsenağlama
o kadar olumsuz şeyler düşündümkü ne ağlayabildim,ne nefes alabildim...çatlıycak gibi oldum..stres yüüzünden adetimde gecikti..hormon iğnelerinin etkisi belkide bilemiorum..
yani şuan bunları bidaha yaşayacak kaldıracak gücüm yok..tüpbaby cim beni listeden sil canım..umarım herşey gönlünüzce olsun..Rabbim kucaklarınızı doldursun..Allah a emanet olun:CüvCüv:
o kadar olumsuz şeyler düşündümkü ne ağlayabildim,ne nefes alabildim...çatlıycak gibi oldum..stres yüüzünden adetimde gecikti..hormon iğnelerinin etkisi belkide bilemiorum..
yani şuan bunları bidaha yaşayacak kaldıracak gücüm yok..tüpbaby cim beni listeden sil canım..umarım herşey gönlünüzce olsun..Rabbim kucaklarınızı doldursun..Allah a emanet olun:CüvCüv: