Temmuz hamilelik bekleyenler

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki, gerçekten çok kontrol dışı bir süreç. biz yeni tedaviye başlayacağız bugün ilacımı yazdı doktor 5. gün başlayacağım ama bu arada saçma bir şekilde yaşanan iletişim kopukluğuyla geçen ayki ilacımı yanlış kullandığımı fark ettik. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar hesaplayıp dikkat ederken böyle bir şey yaşanmış olması çok sinirimi bozdu ama demek ki böyle olması gerekiyormuş. bazen hayırlısı böyleymiş diyebilmek gerekiyor, umarım yorulmadan bunalmadan kavuşuruz bebeklerimize :dua:
of gerçekten mi ya... vallahi kısmet. benim bir arkadaşım korunuyorken hamile kaldı mesela, kız şok oldu. olacağı varsa oluyor, bizlerin de biraz beklemesi gerekiyor demek ki. Allah aratmasın der bizim büyüklerimiz, öyle dua ediyorum hepimiz için

of gerçekten mi ya... vallahi kısmet. benim bir arkadaşım korunuyorken hamile kaldı mesela, kız şok oldu. olacağı varsa oluyor, bizlerin de biraz beklemesi gerekiyor demek ki. Allah aratmasın der bizim büyüklerimiz, öyle dua ediyorum hepimiz için
Gerçekten canım, hani fizyolojik bir sebepten tutmamış olsaydı bu kadar üzülmezdim zaten başarı yüzdesi düşük bir yöntem ama böyle olunca çok koydu gerçekten boşa ilaç kullandığıma mı yanayım, geçen zamana mı yanayım, hayal kırıklığına mı yanayım...

Farkında olmadan ya da 1-2 ay içerisinde kendiliğinden hamile kalanlar çok şanslı, hiç bilmezdim bu kadar zorlayıcı olabildiğini... Yani duyardım da insan kendi başına gelebileceğini hiç düşünmüyor tabi. Amin canım, tüm isteyenlerinki kolaylıkla olsun inşallah. Sen de yüreğini ferah tut bir bakmışsın kendiliğinden oluvermiş :dua: :KK200:

Benim sat 22 haziran. Tahminime göre ovülasyon 6-9 temmuzdaydı. ben gebelik testlerimi aynı yerden çoklu almıştım 3 ayrı marka. Bu ay yaptığım tüm testler negatifti umudu kesmiştim. Bugün bi dürtü geldi bir daha yaptım 4 tane silik çizgimi gördüm 🥹 Bat ne zaman bilmiyorum düzensiz olurum.
Benim de sat 21 Haziran hala adet olmadınız değil mi ben 40. Gündeyim

Çok üzüldüm canım, geçmiş olsun :( iyi misin şimdi, her şey yolundadır umarım. sağlık olsun diyelim, sana bir şey olmasın da bebiş yine olur Allah'ın izniyle.
Merhaba canım teşekkür ederim. Bugün doktor yine beta istedi. 183ten 142ye düşmüştü çünkü. yine düşüş var mı bakacağız. Ona göre tedaviye başlıcaz

Ben de 5 temmuzda regl olmuştum fakat günlerim değişken en geç 1 hafta sonra regl olurum genelde hayırlısı..

Kızlar selam. 20-24 temmuz regl tarihim. 29 temmuzda korunmasız ilişkimiz oldu eşimle ve ben 30 temmuzda yumurtlama akıntısı gördüm çamaşırımda . O gunden beride sağ kasığımda sağ bacağımda belimde ve sırtımda ara ara bir agrı var. İki gündür aşırı sinirliyim. Bir kızım var 19 aylık. Şuan ıkıncı bir bebeği düşünmüyorduk ama sizce hamile kalmış olabilir miyim tek ilişkiyle 🤔 ne zaman test yapmalıyım bugun korunmasız ılıskı üstünden geçen zaman 11 gün.

Back
X