Artimed yalancı pozitif veriyor ama Bebetime kacıncı dk da silik çıktıArtimed, bebetime
1.5 senedir deniyoruz kimyasalım var daha öncesinde hiç silik görmemiştim bu testlerde daha önce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artimed yalancı pozitif veriyor ama Bebetime kacıncı dk da silik çıktıArtimed, bebetime
1.5 senedir deniyoruz kimyasalım var daha öncesinde hiç silik görmemiştim bu testlerde daha önce
Aa var gibi avox var mı elinizde bi de onunla yapın ya da hemen kan verin ay inşallah vardır
İnşallah Allahim kimsenin kucağını boş birakmasin yarın kan vereceğim eşim çok acele etme pazartesi kan verelim dedi..çok zor beklemek her ay her ay başa sarmak artik olursa olur olmazsa aşılama tüp Bebek yol nereye giderse biz oraya gideceğiz..nasipAa var gibi avox var mı elinizde bi de onunla yapın ya da hemen kan verin ay inşallah vardır
İnşallah burda isteyen herkese Allah nasip etsin beklemek gerçekten zor şeyi duydunuz mu mfk eş paketi baya popülermişİnşallah Allahim kimsenin kucağını boş birakmasin yarın kan vereceğim eşim çok acele etme pazartesi kan verelim dedi..çok zor beklemek her ay her ay başa sarmak artik olursa olur olmazsa aşılama tüp Bebek yol nereye giderse biz oraya gideceğiz..nasip
Belirti göğüs ağrısı var klasik adet ağrısı gibi ağrılar ara ara oluyor gün geçtikçe azalıyor ağrılar bariz baş donmesi ve miğde yanması vardı ama benim genel hayatimdada olur bunlar takmıyorum o yüzden ara ara adet olacak hissi saniyelik geliyor gidiyor ağrı baş dönmesi falan yok bugün..insallah varsa sağlıklıdır yoksa da nasip bakal test sonuçlarını burada paylaşırım salı günüTestlerde baya baya var gibi görüyor artimede güvenmeyin belirtiniz var mı? Yarın bence kan verim sabredemem derseniz awox alın bir de
İnşallah burda isteyen herkese Allah nasip etsin beklemek gerçekten zor şeyi duydunuz mu mfk eş paketi baya popülekullanıyorum mfk eş paketi değilde sadece kadın olanı hayat kalitem arttı başka bişi diyemem şuanlik test yaptirmadim çünkü 1.5 ay oldu kullanıyordum işte şuan silik ciktigi için folik asit Omega3 kullanıyorum ara verdim diyeyim
İnşallah burda isteyen herkese Allah nasip etsin beklemek gerçekten zor şeyi duydunuz mu mfk eş paketi baya popülermiş
İnşallah burda isteyen herkese Allah nasip etsin beklemek gerçekten zor şeyi duydunuz mu mfk eş paketi baya popülermiş
Belirti göğüs ağrısı var klasik adet ağrısı gibi ağrılar ara ara oluyor gün geçtikçe azalıyor ağrılar bariz baş donmesi ve miğde yanması vardı ama benim genel hayatimdada olur bunlar takmıyorum o yüzden ara ara adet olacak hissi saniyelik geliyor gidiyor ağrı baş dönmesi falan yok bugün..insallah varsa sağlıklıdır yoksa da nasip bakal test sonuçlarını burada paylaşırım salı günü
Aa süper memnunsanız ben de almak istiyorummfk eş paketi değilde sadece kadın olanı kullaniyorum Omega3 folik asit falanda var geçen ay magnezyum da almıştım hayat kalitem arttı ve kilo verdim 5 kilo bu ay başka bişi diyemem şuanlik test yaptirmadim çünkü 1.5 ay oldu kullanıyordum işte şuan silik ciktigi için folik asit Omega3 kullanıyorum ara verdim diyeyim
Eğer imkanınız varsa alın derim inşallah faydası olur vücudu aşırı düzenliyor benim saç dokulmelerim bile gitti yani..Aa süper memnunsanız ben de almak istiyorum
Canım naptın ben bugün test yaptım Awox ve laboquick.. negatif çıktıİnşallah![]()
Ayyy yaptım benim de negatif awox hem de burda çok duydum diye öncesinfe Bebetime ve Pregnant slik çıkmıştıCanım naptın ben bugün test yaptım Awox ve laboquick.. negatif çıktı13.gunumdu yumurtlamadan sonra.
Diğer markayi bilmiyorum ama bebetime yalancı pozitifte çıkartabiliyor ama awox yanilmiyorAyyy yaptım benim de negatif awox hem de burda çok duydum diye öncesinfe Bebetime ve Pregnant slik çıkmıştı
Diğer markayi bilmiyorum ama bebetime yalancı pozitifte çıkartabiliyor ama awox yanilmiyorbaşka markalarla yarına falan tekrarla istersen. Ben elendim kesinlikle de sen başka testlerde dene canim
Canım naptın ben bugün test yaptım Awox ve laboquick.. negatif çıktı13.gunumdu yumurtlamadan sonra.
Sicaklardan hormonal dengeden sitresten olabiliyor öyle şeyler gelecek ay da böyle olursa bir hormon testi kan testi ver..naçizane fikrimKızlar size bir sorum olacak 10 aydır bebek istiyoruz. 2 ay öncesine kadar ovulasyon dönemini de regl dönemini de belirtilerle anlayabiliyorum. Yumurtlama döneminde aşırı akıntı kasık sancısı göğüs hassasiyetim olurdu. Regl olmadan 1 hafta öncesi de aynı şekilde göğüs hassasiyeti kasık krampları ve bel ağrısı olur regl olacağımı anlardım. Afedersiniz ama reglim yoğun ve pıhtılı gelirdi. Son zamanlarda göğüs hassasiyeti dahil hiçbiri yok. Reglim de gayet duru geliyor. Sanki azalma da var. Daha önce yaşayan var mı yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkür ederimSicaklardan hormonal dengeden sitresten olabiliyor öyle şeyler gelecek ay da böyle olursa bir hormon testi kan testi ver..naçizane fikrim![]()
O zaman bırak tabi canım hiç kullanmadim ilacı bilmiyorum.. betada belli olmaz aslında regl olmamissin henüz.. inşallah değişir durum. Ben doktora bir kez gittiğimle kalacak letuyu da bir kez kullanmış olucam diğer ay tatil sebebiyle burda yokuz. Yine kendim denemelere devam edicem gibi bir iki ay. İnşallah senin içinde benim içinde güzel haberler olurHala regl olmadım canım
Şeffaf ve beyaz akıntı var, ara ara da kasık ve bel batması oluyor
Göğüslerim de dolgun
25 Temmuz’da kan verdim, beta <1.30 çıktı
Yarın tekrar kan vereceğim, kesin negatif çıkar
3 günde yükseleceğine asla inancım yok
Sonuca göre Progestan’ı bırakacağım, onu içtikçe bebek yoksa regl gelmiyormuş
Yarın kan vermeye gitmişken doktoruma da görüneceğim
Bakalım yeni ay için neler diyecek