- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Bebegim 19 haftalikken karnimda öldü. Mecburi kürtaj oldum. Doktor 6 ay korun dedi. Bizde temmuzda hayırlısıyla hamile olmayı planlıyoruzMuhtemelen dr un 3 ay korun dedi ve sen temmuzu bekliyorsun ama bana kalırsa 1 adet geçirdikten sonra çalışmalara başlayabilirsin.tabi bebeğinin kaç haftalık olduğu da önemli.genelde 10 haftaya kadar olanlarda 1 2 ay diyorlar ama ne zaman olacağını rabbim bilir hayırlısı.
Senin de küçük değilmiş canım.başın sağolsun rabbim eyüp peygamber sabrı versin.ben bebeğimi 5 ay beklemiştim onun için şimdi dr ne derse desin 1 adet geçince korunmayı bırakacaktım zaten.pisikolojik olarak da kendimi iyi hissediyorum.Bebegim 19 haftalikken karnimda öldü. Mecburi kürtaj oldum. Doktor 6 ay korun dedi. Bizde temmuzda hayırlısıyla hamile olmayı planlıyoruz
SağolasınSenin de küçük değilmiş canım.başın sağolsun rabbim eyüp peygamber sabrı versin.ben bebeğimi 5 ay beklemiştim onun için şimdi dr ne derse desin 1 adet geçince korunmayı bırakacaktım zaten.pisikolojik olarak da kendimi iyi hissediyorum.
Dediğin gibi hayırlısı..
tamam canım ben kaç ay önce kullanılmaya başlanıyor onu merak etmiştim ama doktor kontrolünde olması gerekiyor galibaHamile olmadan önce başlanıyor. Hamileliğin üçüncü ayina kadar devsm etmek gerek
En az üç ay önce başlanmalı . Evet doktorunuza sorun. Folik asit çeşit çeşit var. Uygun olani doktor öneriyortamam canım ben kaç ay önce kullanılmaya başlanıyor onu merak etmiştim ama doktor kontrolünde olması gerekiyor galiba
Ben varım :)selammm buralarda kimsecikler yokkkkk
Ben varım :)
Bat düzenleme kaydetme işlerini nasıl yapıcam bilemiyorum. Rica etsem sen yaparmisin?Canım ilk mesajı düzenleyecek misin herkesin bat falan ekleyecek misin
Söyleyenleri ekledimCanım ilk mesajı düzenleyecek misin herkesin bat falan ekleyecek misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?