TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Ben de pco var eşiminde sayı hız iyi ama morfolojisi %2 maalesef canım dna hasarımız da %29.tüp bebeğe başlayacağız ekim gibi..
Canım bende de pco vardı. Eşimde de morfoloji yüzde 2 çıkmıştı hasar da 43 çıktı. Bu sonuçlarla bize tüp bebek yapmadılar çok doktora gösterdim sonucu zaten ilk tüp bebekte yumurtalar dollenmiyordu o zaman anladım ben sıkıntının büyük olduğunu hemen Kaan hocaya gitti eşim bi de ben eşime kür hazırladım onu içti 2 ay sonra hamile kaldim

Kaan hocayla mailleşiyoruz. Hasarın sonucu yeni çıktı yolladım henüz cevap gelmedi. Sayfasında dna hasarının %30 sonrası problem diyor ama %15 olsa mükemmel olur yazıyordu. Tüp bebeği nerede denediniz?
Pco olduğun için yumurta geliştirici falan kullanmış mıydın balım gebe kaldığın ay? Birde hazırladığın kürü hatırlıyor musun?

Canım benim sayfama girersen bu da benim umut hikayem yazıyor açtığım konular arasında orda paylaştım kürü. O ay adetin 5. Gün başlayıp 5 gün klomen kullandım ama doktora gitmedim kendim kullandım evde eşimin klomen vardı boşa gitmesin diye. Hatta doktora gidecekken yarı yoldan döndük vazgeçtik. Ankara hrs hastanesinde yaptırdık tüp bebeği

Tamam balım saolasın.. Klomen bana da dedi doktor ama bayram girince memlekete gelince kontrole gidemem diye içmedim korkumdan kist yapar belki diye..

Kızlar hatırlarsanız çatlatma iğnesi vurmuştum iğnenin 8 günü 4 15 günü 0.11 çıkmıştı yani negatif bugün adet günüm ve iğneyi vurali 18 gün oldu ne adet oldum ne belirti var normalde iğneyi vurunca 14 veya 15 gün içinde adet görüyorsun diye biliyorum sizce gecikirsem tekrar kan vereyim mi ?

Bence 2 gün daha bekle sonra idrar testi ya da kan :)

Ben 18. Günü adet olmuştum. Adet belirtin varmı karın şişliği felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…