- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #5.321
Kan da hormon tahlilleri istedi zaten doktor yazıyor mailde istediği tahlilleriKanda neye bakacaktiki doktor
Evet canım hormonlar için doktor yazmıştı neler olduğunuKan testi hormonlar için mi yaptırmıştınız balım?
Maşallah canım ya bebişin seninlee. Kucağına da sağlıkla alasın inşallahh.. Darısı da bizlere olur inşallah..Evet canım hormonlar için doktor yazmıştı neler olduğunu
İnşallah canım amin sizin sıkıntınız neydi. İnşallah hayırlı zamanda bekleyen herkese nasip eder rabbimMaşallah canım ya bebişin seninlee. Kucağına da sağlıkla alasın inşallahh.. Darısı da bizlere olur inşallah..
Ben de pco var eşiminde sayı hız iyi ama morfolojisi %2 maalesef canımİnşallah canım amin sizin sıkıntınız neydi. İnşallah hayırlı zamanda bekleyen herkese nasip eder rabbim
Canım bende de pco vardı. Eşimde de morfoloji yüzde 2 çıkmıştı hasar da 43 çıktı. Bu sonuçlarla bize tüp bebek yapmadılar çok doktora gösterdim sonucu zaten ilk tüp bebekte yumurtalar dollenmiyordu o zaman anladım ben sıkıntının büyük olduğunu hemen Kaan hocaya gitti eşim bi de ben eşime kür hazırladım onu içti 2 ay sonra hamile kaldimBen de pco var eşiminde sayı hız iyi ama morfolojisi %2 maalesef canımdna hasarımız da %29.tüp bebeğe başlayacağız ekim gibi..
Kaan hocayla mailleşiyoruz. Hasarın sonucu yeni çıktı yolladım henüz cevap gelmedi. Sayfasında dna hasarının %30 sonrası problem diyor ama %15 olsa mükemmel olur yazıyordu. Tüp bebeği nerede denediniz?Canım bende de pco vardı. Eşimde de morfoloji yüzde 2 çıkmıştı hasar da 43 çıktı. Bu sonuçlarla bize tüp bebek yapmadılar çok doktora gösterdim sonucu zaten ilk tüp bebekte yumurtalar dollenmiyordu o zaman anladım ben sıkıntının büyük olduğunu hemen Kaan hocaya gitti eşim bi de ben eşime kür hazırladım onu içti 2 ay sonra hamile kaldim
Canım benim sayfama girersen bu da benim umut hikayem yazıyor açtığım konular arasında orda paylaştım kürü. O ay adetin 5. Gün başlayıp 5 gün klomen kullandım ama doktora gitmedim kendim kullandım evde eşimin klomen vardı boşa gitmesin diye. Hatta doktora gidecekken yarı yoldan döndük vazgeçtik. Ankara hrs hastanesinde yaptırdık tüp bebeğiKaan hocayla mailleşiyoruz. Hasarın sonucu yeni çıktı yolladım henüz cevap gelmedi. Sayfasında dna hasarının %30 sonrası problem diyor ama %15 olsa mükemmel olur yazıyordu. Tüp bebeği nerede denediniz?
Pco olduğun için yumurta geliştirici falan kullanmış mıydın balım gebe kaldığın ay? Birde hazırladığın kürü hatırlıyor musun?
Tamam balım saolasın.. Klomen bana da dedi doktor ama bayram girince memlekete gelince kontrole gidemem diye içmedim korkumdan kist yapar belki diye..Canım benim sayfama girersen bu da benim umut hikayem yazıyor açtığım konular arasında orda paylaştım kürü. O ay adetin 5. Gün başlayıp 5 gün klomen kullandım ama doktora gitmedim kendim kullandım evde eşimin klomen vardı boşa gitmesin diye. Hatta doktora gidecekken yarı yoldan döndük vazgeçtik. Ankara hrs hastanesinde yaptırdık tüp bebeği
Ya evet o ihtimalde var ama ben göze almistim inşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır en kısa zamandaTamam balım saolasın.. Klomen bana da dedi doktor ama bayram girince memlekete gelince kontrole gidemem diye içmedim korkumdan kist yapar belki diye..
Canım çokkk sevindim. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşcanım 14 ay beklettikten sonra kendiliğnden geldi :) biz de anlamadık :)
Canım çokkk sevindim. Hayırlısıyla kucağına alırsın inş
Esinize hormon testi tedaviden önce mi yaptirdi kaan aydos yoksa sonra mi?Evet canım hormonlar için doktor yazmıştı neler olduğunu
Kızlar hatırlarsanız çatlatma iğnesi vurmuştum iğnenin 8 günü 4 15 günü 0.11 çıkmıştı yani negatif bugün adet günüm ve iğneyi vurali 18 gün oldu ne adet oldum ne belirti var normalde iğneyi vurunca 14 veya 15 gün içinde adet görüyorsun diye biliyorum sizce gecikirsem tekrar kan vereyim mi ?
Korkuyorum artık negatiften hamile değilim gibi hissediyorum ama adet olana kadar umut isteBence 2 gün daha bekle sonra idrar testi ya da kan :)
Ben 18. Günü adet olmuştum. Adet belirtin varmı karın şişliği felanKızlar hatırlarsanız çatlatma iğnesi vurmuştum iğnenin 8 günü 4 15 günü 0.11 çıkmıştı yani negatif bugün adet günüm ve iğneyi vurali 18 gün oldu ne adet oldum ne belirti var normalde iğneyi vurunca 14 veya 15 gün içinde adet görüyorsun diye biliyorum sizce gecikirsem tekrar kan vereyim mi ?
Canım hamileymişsin çok sevindim hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Aaaa zanam hatırlıyorum ben seni allah sağlık sıhhat versin
Canım hamileymişsin çok sevindim hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?