ben de iki haftalık hamileyim bende iki hüb önce öğrendim.ama insilüne da başladım.zaten şeker hastasıydım
doktora gittim doktor daha çok yeni hemen hemen 3haftalık dedi.ama yumurtlamaya bağlı olarak da diyebiliriz ben çatlatma iğnesnden hemen sonra hamile kaldım iğneden sonrasını baz aldı sanırım.Ben 2 haftalık hamileliği anlamadım.Hamilelik hesaplanırken genelde son adetinizin ilk günü baz alınarak hesaplanıyor ve bir sonraki tahmini adet gününüzde test yapıp pozitifi gördünüzde bebek 4 haftalık oluyor doktorumuz bizzat böyle anlattı. 2 haftalık dediğiniz hesabı döllenmeye yumurtlamaya bağlımı yaptınız?
selam merrfee,
inşallah hayırlı haberler verirsin bize o heyecan anlatılmaz gercekten kalp sesini duymak ölücem sandım o an :) içini ferah tut hersey yolunda gider inşallh hepimize hayırlısıyla saglıkla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin allahım
merhaba canım masallah bebişine..önden gitmesi daha iyi gelişimini tamamlamış iri ve sağlılı bir bebekin olucak..doğduğu zamanda yenidoğan sarılığı vs olmaz yani güçlü bir bebk olurbende 9+5 oldum ama bennimki sat önce gidiyor niye bilmiyorum
Bugün öğrendim ben de bebek bekliyorum...7+1. günüm bugün kalbi pıtır pıtırdı ultrasonda...:)))varmı başka temmuz annesi aramızda..
merhaba
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/661406-2014-temmuz-anneleri-paylasim-alani.html
topiğimize bekliyoruzbenim normalde temmuzdu ama sata göree önden gittiğimiz için haziram gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?