temmuza kadar 96 kg'dan 65 kg'a olacak inşallah!!!

aynuruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum hamiş mi oldun seeeeeeeeeeeeeeeeen? Rabbim tamamıyla kucağınıza almayı nasip etsiiin yavrummmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bizde istiyoruz yavaştan yavaştan dua et benim içinnnn:49::49::49::49::49::49:

yok bebişimm hamiş olmadım henüzz , heyecan yapmaa :34::34::34:
Ramazanda annemlerle 35 gün Ramazam umresinde olacağız , sonrasında hemen başlicam çalışmalara kuzummm :34::34::34::34:

istediğini biliom cücüşümm , ondan öyle dediimm , Ayşe bi an önce hamiş olsun , Amiinnn :32::32:

yok bebişimm hamiş olmadım henüzz , heyecan yapmaa :34::34::34:
Ramazanda annemlerle 35 gün Ramazam umresinde olacağız , sonrasında hemen başlicam çalışmalara kuzummm :34::34::34::34:

istediğini biliom cücüşümm , ondan öyle dediimm , Ayşe bi an önce hamiş olsun , Amiinnn :32::32:

oralarda da bol bol dua et canımcımmm. ben de heyecan yaptımdı yafff... :2::2::2::2: en kısa sürede haıyrlısı bizi bulsun tatlllıııııııııııııııım:49::49::49::49::49:

oralarda da bol bol dua et canımcımmm. ben de heyecan yaptımdı yafff... :2::2::2::2: en kısa sürede haıyrlısı bizi bulsun tatlllıııııııııııııııım:49::49::49::49::49:

dua ederim cannıımmm , hakkımızda hayırlısını versin Rabbiimm :16::16::16:

canım boyun kaç bilmiyorum ama kilon öyle çok değil. ama ben ne yaptığımı anlatayım. porsiyonlarımın ölçüsü 1 su bardağını geçmiyor. yemeklerimi çok az yağlı yapıyorum. 4 porsiyon yemeğe 1 yemek kaşığı en fazla yağ. kahvaltıda sadece kibirt kutusu peynir, domates, 3 zeytin ve ekmek yiyorum. öğle ve akşam 1 pors. sebze yemeği, 1 pors. çorba, 1 pors. yoğurt yiyorum. havalar sıcak çorba istemediğimde sebzeyi 2 pors. yiyorum. ara öğünde de 1'er meyve yiyorum. bu kadarcık....
abur cubur yok kesinlikle. ama 10 günde bir bonus günleri yapıyorum. istediğim her şeyleri o gün yiyorum sadece. ha bir de 5 günde 1 ızgara et, tavuk ya da balık yiyorum. tebrik ederim... umarım gelinliğin içinde incecik ve zarif bi gelin olursuuunnn:16::16::16::16::16:

aslında bende aynı seylerı yapıyorum ama tek sıkıntım abur cubur tatlı :(( tatlısız alısamıyrum bır turlu

uzun zamandır yazamadim topigime... Diyetisyenim yaz tatili için koruma programı verdi. Ama ben diyetime devam etmek istiyorum. Hem diyet Hem oruç umarım güzel geçer...

ben de 92 kiloyum 18 yaşındayım:43: acaba bana yardımcı olabilir misiniz ekime kadar en az 15 kilo vermem gerek.

kelebeeek canım her şey bir kere sende bitiyor. önce kararlı ol ve hedefine odaklan. kendine küçük hedefler koy. Örneğin şimdilik 88 senin için ideal bi hedef. ben 4'er 5'er kiloluk hedefler koyuyorum kendime. Az yemekle doymayı öğren. Et o kadar çok tüketmiyorum. 5 günde 1 falan. yemekleri az yağlı yapıyorum ve en önemlisi aburcubur denen mereti hayatımdan çıkarttım.... ama arada 10 günde 1 falan ödüllendiriyorum kendimi istediğim her şeyin tadına bakıyorum..

kızlaaaaaaaaaaaaaar Ramazanda da diyetimize devam ediyoruz. az yiyoruz, bol su içiyoruz ve meyve yemeyi ihmal etmiyoruz.... şimdiden 1 kilocuuum uçtuuuuu gittiiiiiiiiiiiiiiii:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

merhaba bende şı anda 92 kiloyum boyum 1.72 2009 yılında 1500 kalorilik diyet ile 27 kilo vermiştim fakat diyeti bırakınca geri aldım bende tekrar başlıcam sakın pes etme 90 ı kırdıktan sonra aşşağı çabucak inersin inan bana pes etme

nasıl bir diyet açıklar msın biraz ?

merhaba kızlar uzuuuuuuuun yaz tatilimden sonra diyetime kaldığım yerden devam edeceğim inşallah. cuma diyetisyenimden randevumu da aldım hayırlısıyla. bu arada ramazanda 73e düşmüştüm; ama ramazandan sonra galiba biraz onurluk yaptım. yine 74,6ya çıktım. ama neyse ki başlıyorum tekrar...:nazar::nazar::nazar::nazar:

merhaba kızlar uzuuuuuuuun yaz tatilimden sonra diyetime kaldığım yerden devam edeceğim inşallah. cuma diyetisyenimden randevumu da aldım hayırlısıyla. bu arada ramazanda 73e düşmüştüm; ama ramazandan sonra galiba biraz onurluk yaptım. yine 74,6ya çıktım. ama neyse ki başlıyorum tekrar...:nazar::nazar::nazar::nazar:

bence çok iyisin maşallah

merhaba kızlar, 20 gün önce diyetime tekrar başladım. 2 kilocugum gitti. Ama çok sıkı yapmadim bu hafta sıkıyorum bakalım ne kadar gidecek...

merhaba kızlar, Sevgili tartıcigim 72.6 gösteriyordu sabah. Ama yeterli değil. Çünkü cuma Diyetisyen kontrolum var ve uzun kurban bayramı öncesi daha çok verebilmeyi istiyorum bakalım cumaYa kadar ne değişecek...

merhaba kızlar, diyetime tam gaz devam ediyorum. MAlum önümüz kurban. Kurban öncesi diyetimi daha sıkı yapıyorum belki kaçamak olur diye. Ama bir türlü istediğim gibi gitmiyor bu kilolar. Geçen cumadan beri 1 kilo bile gitmedi. OOOOOfffffffffffffff offffffffffffffffff... Çok sinir olmaya başladım kendime yeni hedefim yeni yıla 60 kilo girmek. Ama bilmiyorum ne olacak...:26::26::26::26:

kızlar Bugün kahvaltımda 2 dilim ekmek ve bir dilim kaşarla domates yedim. Ara öğün olarak da 1 erik yarım da mandalina yedim. Bakalım Bugünki Diyetisyen randevusu nasıl geçecek

Back
X