Temmuza Kadar Son 5 Kilo

betrayal

Piraye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
706
56
323
meraba bayannlaarrr:16::16:
karşınızda zayıflamak isteyen bir şişko duruyo.:26::26:
evet 14 mart tarihinden beri bu forumda zayıflıyorum.
yani 2 aydan fazla oldu 67 kilodan 50 küsürlere düştüm.
aslında bu süreç içinde gördüğüm en az kilo 57.2 kilo oldu.:21::21:
ama bu hafta sonu aldım biraz. :18::18:
59.4 kiloyum şuan.
yeni bir hayat isteyenlerin günlüğü topiğindeydim ama öğünlerimi yazmayınca kilo almaya başladığımı farkettim.
yeni bir topikle diyete yeni başlamış gibi devam edicem. :kkk:
boy:1.60
kilo:59.4
hedef:52
01.07.2013 tarihine kadar...
diyetime resmi olarak yarın başlıyorum.

Son düzenleme:
yaklaşık 10 kilo verişiniz 5 kiloda gider muhakkak
bende 56-57 arasında gidip geliyorum aslında bende bir iki kilo daha vermek istiyorum çünkü 54ten 57lere çıktım tekrar:27:

Öncelikle verdiğin kilolar için tebrik ediyorum :)
10kiloyu verdiysen 5 kilo senin için ne ki yahu kolaylıkla gidiverir.Kolay gelsin :)

canımcım çok tebrik ederim seni verdiğin kilolar için :16:
şimdi dicen bu kız yine peşimde yapıştı bana ama napim bende öğünlerimi yazmam lazım dikkat etmiyorum yoksa :50

bende yarın buraya ne yediysem içtiysem hepsini yazıcam tam destek arkandayım benimde son 10 kilo felan var :31:

Hayırlı olsun çiçeğim :16::16:
Bende öğünlerimi yazmaya başlıyorum :34:

Kahvaltı : 2 dilim peynir, 3 zeytin 1 dilim domates. küçük bir parça da ekmek:17:

Hayırlı olsun çiçeğim :16::16:
Bende öğünlerimi yazmaya başlıyorum :34:

Kahvaltı : 2 dilim peynir, 3 zeytin 1 dilim domates. küçük bir parça da ekmek:17:

kahvaltı=1 biber
1 kk peynir
3 y.zeytin
yarım domates
1 kepekli ekmek

canım yaa yine yalnız bırakmadınız benii :16::16:
ben bugün hasta oldum bayağı o yüzden doğru düzgün birşey yiyemedim.

yanlız bırakıcağımızı mı sandın :16::16:

Öğle yemeğim : :56:
1 tabak taze fasulye, 1 kaşık pilav, orta boy 1 dilim kavun ve karpuz cok azıcık ekmek.

5 gibi de akşam yemeği olrak kabul ediyorum.
Biber kızartması ve üstüne domates sosuu. parmaklarımı yedim birazda ekmek yedim ohh.
akşam pilatesimi yapar yatarım artık :54::54:

tabiki yalnız bırakmıcaz seni şekerim :16:

ben diyetisyene gittim bugün verdiğim kiloların hepsi yağdan gitmiş canım normal bi insan olmuşum artık :1: yani artık incelmeye bakıcam ama yinede yediğimi yazıcam buraya çünkü listeme devam edicem istediğim kiloya gelene kadar :32:

neyin var senin kıyamam :50:

öğle yemeği yemedim saat 3te erik yedim

akşam = 2 kaşık tavuk mançurya
2 kaşık fasulye yemeği
bol limonlu salata
2 kaşık yoğurt
çorba
yarım dilim kepekli ekmek

bu arada kızlar kepek ekmeği yemeyin bugün diyetisyenin orda kadının biriyle konuştum amcası fırıncıymış kepek ekmeğine kakao felan katıyolarmış sağlıklı değilmiş yani :50: benim bu son yiyişimdi :)

Son düzenleme:
Aksam aram : 7 tane erik , sut 1 bardaktan azcik az , 1 tane formun cikolatali biskuvisinden yedim

selamm, benimde vermem gereken 5 kilo var, ama bir türlü veremedim, benim senden 10 kilo fazlam var ama bana yakisan kilo 62, su an 67.5-68.5 arasi geziniyorum :((

nasil verdin o ilk 10 kiloyu? çok merak ediyorum???

sabah= menemen yapıp yedim
öğle= salata ve 3 kaşık yoğurdun içine 1 tane etimek ufalayıp yedim

betrayal bişey sorucam snein bi ara tartın yanlış gösteriyodu ya fazla mı gösteriyodu ? benimkide fazla gösteriyoda acaba pili mi bitiyo

selamm, benimde vermem gereken 5 kilo var, ama bir türlü veremedim, benim senden 10 kilo fazlam var ama bana yakisan kilo 62, su an 67.5-68.5 arasi geziniyorum :((

nasil verdin o ilk 10 kiloyu? çok merak ediyorum???
abur cuburu kestim ekmek pilav makarna kestim spor yaptım ama son günlerde o kadar dikkat edemiyorum canım yaa :/
sabah= menemen yapıp yedim
öğle= salata ve 3 kaşık yoğurdun içine 1 tane etimek ufalayıp yedim

betrayal bişey sorucam snein bi ara tartın yanlış gösteriyodu ya fazla mı gösteriyodu ? benimkide fazla gösteriyoda acaba pili mi bitiyo
valla benim hiç bişe göstermiyodu canım l0 yazıyodu.

öğünlerimi yazayım:
sabah:-
öğle okulda kaldım yemekhaneden yedim:
bir kaşık makarna+ patatesli köfteli bir yemek+yoğurt ve ince bir dilim ekmek.
ondan sonra kızlar 2 dondurma yedim. :(((
akşam:
sandviç yaptım kendime.
bu son dikkat etmediğim günüm olsun. sandiviçi yiyip tartıldım 59.4 gösterdi. :(
sporda yapamıyorum ama zaten haftaya bi sürü yazılım var bu haftasonu bol bol spor yapıcam.:16::16:

Son düzenleme:
bu arada kilo takip çizelgemi yeniledim.
fndkrdm maşallah sen iyi zayıfladın bayağı ya sende ki azim bende olsa. :(

bu arada kilo takip çizelgemi yeniledim.
fndkrdm maşallah sen iyi zayıfladın bayağı ya sende ki azim bende olsa. :(

canım sendede azim var ben biliyorum inan önce :)

ay ben hala 58.6 olduğuma inanamıyorum zaten :1: ama tartım bozuk galiba ya garantiye götürmem lazım fazla tartıyo :50:

canım sendede azim var ben biliyorum inan önce :)

ay ben hala 58.6 olduğuma inanamıyorum zaten :1: ama tartım bozuk galiba ya garantiye götürmem lazım fazla tartıyo :50:
evet canım zaten diyetisyende daha az çıkmıştın dimi?
ömrüm boyunca spor yapmayı sevemedim bi sevsem keşke.
şu önümüzdeki haftayı bi atlatabilsem sonra okullar kapanıcak ve stresim kalkıcak ortadan :(

evet canım zaten diyetisyende daha az çıkmıştın dimi?
ömrüm boyunca spor yapmayı sevemedim bi sevsem keşke.
şu önümüzdeki haftayı bi atlatabilsem sonra okullar kapanıcak ve stresim kalkıcak ortadan :(

evet diyetisyende 59.1 çıktım ama gün içinde yediklerim 500 gr olduğu için 58.6 yım . dijital tartıların çoğu sanırım fazla gösteriyomuş :53:

elma şekerim spor günlüğü açtı istersen sende gel adını yazdır sınavların bitince rahat rahat yaptıklarını yazarsın oraya :)

evet diyetisyende 59.1 çıktım ama gün içinde yediklerim 500 gr olduğu için 58.6 yım . dijital tartıların çoğu sanırım fazla gösteriyomuş :53:

elma şekerim spor günlüğü açtı istersen sende gel adını yazdır sınavların bitince rahat rahat yaptıklarını yazarsın oraya :)
tamam canım yazılılar bitsin uğrarım :)

Back
X