Doğuma Hazırlık temmuzda anne olacagım.baska var mı:)??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

tgesra

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2012
58
0
16
İstanbul
temmuz 10 dan sonra bebısımızı beklıyoruz.
benımle aynı donemde olanlar var mı?
dogum stresı basladı:)

gebelik takviminden de anlaşılacağı gibi 31 temmuz muhtemel doğum tarihi. ama benim ikinci doğum olacak ve sezeryan olacağı için 15 temmuzdan itibaren doğum bekliyorum.

zaman gecmek bılmıyorum.
benım sımdılık normal dogum gozukuyor ama bellı olmaz tabı.
zaman yaklastıkca stres artmaya basladı..:

mrb benimde 6 temmuz doğum tarihi ama ben heran bekliyorum çok sabırsızlanıyorum kızımı hayırlısıyla kucağıma almak istiyorum.darısı isteyenlerin başına:nazar::nazar::49:

bende inşaallah en geç 10 temmuz gibi bekliyorum yavrumu.. o kadar heycanlıyım o kadar heycanlıyım ki anlatamam.. :17:

Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebişlerimize kavuşmamızı nasip etsin..

ben de varımmm...27 temmuz gibi görünüyor..ama ben biraz daha önce gelsin istiyorum:) sabırsızlandım iyice:)

Dün, 20:5682seyhan
tgesra kullanıcısından alıntı
zaman gecmek bılmıyorum.
benım sımdılık normal dogum gozukuyor ama bellı olmaz tabı.
zaman yaklastıkca stres artmaya basladı..:
allah hepimizi bu zor günlerden hayırlısı ile kurtarsın. bakalım sen mi çabuk doğurcan ben mi

Evet bakalm.benmki suan sadece ters dondu en son doktora gittigimde daha yola girmemisti:) sennki ne alemde varmi bi belirti?

günaydın arkadaşlar . yine bekleyiş içinde geçecek bi gün:) arada bi karnım çok setleşiyo başınç oluyo acaba doğum belirtisimi ama düzenli değil. sizde varmı böyle belirtiler.

Benimde 20 temmuz Allah nasip ederse, ama artık cok sancılarım oluyor dr bu ıkı hafta ıcınde dogurabılırsın belkı dedı. Şimdilik normal dogum inş değişmez :)

36.haftamizi bitirdik ama hala bebis yola girmedi normal mi acaba:( durusu guzel ama yola girmeye pek niyetli degil bir an once dogsun istiyorum:)

Benimde Ağustos'un 2 si gözüküyor ama sezaryenle olacağı icin Temmuzda alırlar bebisimi herhalde. sezaryen illaki 38. Haftada mı oluyo ki? Cocuk duruyorsa zamanının dolmasını beklenemez mı acaba? Ben iyice gelişsin öyle doğsun istiyorum.

Merhaba kızlar benim de ağustosun 3 ünde doğum tarihi. ama hala karar veremedim epiduralli normal doğum mu olsun yoksa sezeryan mı.hem korkuyorum hem heyecanlıyım.Siz ne durumdasınız?

Ben normal dusunuyorum daha cati muayenesi olmadim ama ins normal olacak bebisim ters dondu ;)
Epidural cok iyi ama sezeryan bence dusunme insan zor toparlaniyor daha sonra.
Tek sorunum istahimin cok acilmis olmasi ve hizli kilo almaya baslamam:(

Ben normal dusunuyorum daha cati muayenesi olmadim ama ins normal olacak bebisim ters dondu ;)
Epidural cok iyi ama sezeryan bence dusunme insan zor toparlaniyor daha sonra.
Tek sorunum istahimin cok acilmis olmasi ve hizli kilo almaya baslamam:(

ben çatı muayenesi oldum doktorum senin canın çok az ya sezeryan yada epiduralli doğum düşün dedi cesaretimi kırdı açıkcası.kilo meselesine gelince benim de aksi iştahım kapandı arkadaşım yiyemiyorum sıcaklardan.olsun takma kafana verirsin doğumdan sonra yorcak bizi bu tontişler.

Back
X