Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlıktemmuzda anne olacagım.baska var mı:)??
hayırlı olsun canım,allah uzun sağlıklı ömürler versin..kaçıncı haftanda doğdu bebişin, sancın mı geldi, normal doğummu, bebeğiniin cinsiyeti ne? birsürü soru sordum :) ben de cuma günü 40+0 oluyorum..ama tık yok benim yavrudan..nstde sancı fln çıkmıyor..yalnızz dün akşam bir iki damla pembe akıntı geldi..nişan gelmesi mi acaba bilmiyorum..cuma doktora gidicem bakalım ne dicek..
selam kızlaar benim oğlum ansızın gününden önce dünyaya geldi 17 temmuz da 2850 anne raahmi dar geldi sanırsam erken geldik.
şimdide gaz sorunlarımız çıktı olsun ama herşeğiy çok tatlılar allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin
bende doğum yaptım arkadaşlar muhtemel doğum tarihimiz 31 temmuzdu ama sezaryanla 19 temmuzda doğum yaptım. oğlum oldu. ilk hafta oğlum kuvözde kaldı ciğerleri tam gelişemediği için.ama allaha şükür evimizdeyiz. hafiflemek çok güzel bir duygu:))))
Bizde Minigmize kavustuk o6.o7.2o12, Saat: o5:55'de, 2670g dogdu biraz zayifti bünyesi ama masallah simdi cok iyi toparladi. 3 aylik olcak simdi anca yazabildim bende..
Kizimizin bir rahatsizligi oldugundan, tedavisi olmayan bi hastaliginin pesine düsmekten hic birseye firsatimiz olmadi. Suan bizi düsündüren yavrumuz iste. Tek duamiz onun sorunsuz sekilde
bu hastaligi atlatmasi. allah büyüktür..
Dogum yapan arkadaslarada hayirli olsun.. allah anali babali büyütmeyi nasip etsin.
Ve dogum yapcak arkadaslarada insallah tez zamanda sorunsuz bi sekilde miniklerine kavusurlar..
baya zamandır gıremıyorum foruma bende gunum dolmadan 39+7 de suyum geldı daha dogrusu az az gelıyormusda ben akıntı sanmısım :) kontrolde cıktı ortaya ama maalesef rahımde acılma ypktu ustelık bebıste yola gırmemıstı uzulerek sezeryana gırdım.ama sımdı ıyıyız cok sukur 4 .ayımızı bıtırdık bıle koca adam olduk senden naber ? :)