temmuzda tüp bebek yaptıracagım yardım edin....

feraye1987

BEBEGİM HEP BENİMLE OL
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
33
0
86
37
Kocaeli
selam arkadaşlar temmuzda tüp bebek yaptıracagım ve çok korkuyorum nasıl olucak,nelere dikkat etmem gerek,çok stresli zaman geçiriyorum bu konuda bilgisi olan yardım etsin....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Adaşım merhaba..Ev hanımı imişsin, bol bol boş vaktin var ne güzel...Birkaç cümleyle anlatılacak birşey değil bu...Sen otur bu bölümü bi güzel oku...Aklına takılanları sor, burda herkes çok yardımsever...

Benim çok vaktim olmadı araştırmaya, apar topar oldu herşey...Tedavi stresli geçti , çünkü işten işten geçince öğrendim bazı şeyleri...ıyice oku baştan, burdaki arkadaşlara ve doktoruna sor sorularını...Tedavin başlayınca çok araştırma artık, oluruna bırak o saatten sonra...Allak kolaylık versin...

öncelikle tesekkur ederım ılgınız ıcın yaşım 22 daha 1,5 senelik evliyim beşiktaşta fulya klınıgı mehmet ali akman doktorum sorunum yumurtlama bozuklugu

Merhaba Feraye.

Benimde ilk tedavim,temmuzun 1.de basliyorum puregon ignelerine.. Bende'de problem yumurtlama bozuklugu (polikistik over ).Bende, beni neler bekliyor ancak okuduklarim kadariyla biliyorum. Ama cok zor ve korkulacak birsey olmadigini soyluyor herkes. Zaten cok zor olsa,kimse 2.3.4 tedaviyi yapamazdi.. Onun icin korkma canim :):teselli:

Allah yardimcin olsun,insallah hepimiz icin hayirlisi olur...

Back
X