temmuzda yenidogacaklar icin neler aldiniz?

bebem88

Minik eller geldi büyüyor...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
1.256
532
323
Kizlar lutfen bi yazin.kafam cok karisik ucuk fiyatli seyler alamicagim.bu yuzden ne alamaliyim bilmiyorum.siz simdiye kadar hangi marka ne aldiklarinizi yazar misiniz fikir olsun die...

bende çok uçuk fiyatlı şeyler alamıycam için çokta abartmadan ama güzel cici şeyler aldım ebebek babymall koton mağazalarına bak derim kotonda çok güzel bebek tshirtleri pantolonlar var tshirtler 5 6 tl pantolonlar 15 16 tl ebebekte çıtçıtlı body ler 4.90 6.90 arası

Kizlar lutfen bi yazin.kafam cok karisik ucuk fiyatli seyler alamicagim.bu yuzden ne alamaliyim bilmiyorum.siz simdiye kadar hangi marka ne aldiklarinizi yazar misiniz fikir olsun die...

Şimdi fiyatları tam bilemiyorum ama alt üst takım aldım canım 15 tl falandı fiyatları. Bebek arabası travel sistem aldım 750 tl. Ama oto koltukta var. Bezi aldım o senin tercihine kalan bir şey prima da aldım a101 soffio da. Çıtçıtlı body aldım tanesi en pahalısı 6 tl en ucuzu da 4 falandı. Biberon mamajoo aldım 25 tl falandı büyük boy. Küçük boyları vardı elimde. Wee cam biberon aldım 2li 15 tl. Biberonum çok emziren anne değilim sağlık sebebiyle. Tarak set bebedor 10 tl. Penye battaniyr aldım 10 tl. Hastane çıkış seti almadım. Çorap aldım 5li 10 tl lcw den. Şampuan johnsons baby aldım yağıyla birlikte migrostan 12 tl ye. Islak mendil uni baby ama ablamın aldığı sette vardı hediye. Sonrasında migros ıslak mendille devam edeceğim. Mama olarak bebelac alacağım. Bebek bakım çantam yatağım yastık yorgan falan oğlumdan kalanlar var onlarla devam edeceğim. Yatak olarak tercihim park yataktı.küvet vardı. File aldım içine 15tl ye. Sevi bebe markası. Ben çocukistandan aldım çoğunu ama benim burda olan bir mağaza. Yaşadığın yerde vardır illa ki.Aklıma gelenler bunlar canım.

Tsk ederim.bende simdi bunlari yazdim.

Hastane çıkışı aldım 3 takım, alttan çıt çıtlı badi 10 tane filan olmuştur. İnce battaniye aldım 2 adet. Bebek bezi şimdilik 1 paket prima yenidoğan aldım. Çamaşır deterjanı ve yumuşatıcı aldım. Dalin bebek seti aldım içinde şampuan,bebek yağı, pudra vs.herşey var. Saçları için bebek fırçası aldım. Duş için banyo takımı aldım. Travel sistem bebek arabası aldım.Sıcak havalar olacağı için hep ince şeyler aldım kısacası. Fiyatlarını hatırlamadığım için bu konuda yardımcı olamayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…