Temmuzun ortası..

Temmuzun 16 sı filan yeğenim doğacak ve şehir dışına gitmem gerek doğuma ablamın yanına. Tabiki yeğenimi görmek ablamı yalnız bırakmak istemiyorum o gününde ama eşim gelmiyor iş yüzünden yoğun aslında kendi işimiz ama yoğun. nyse annm bbmda ablmın ynnda olcak klcacaklar.
Ama içim sıkılıyor düşündükçe eşimden ayrı kaldım evlenince ama sadece bir gün Filan. Sevgililik zamanında çok zorluklar yaşadık aylarca konuşamadık görüşemedik o yüzden hiç ayrı kalmak istemiyorum artık. Hemen özlüyorum ayrı uyuyunca içim sıkılıyor uyuyamıyorum. Eşim de rahat uyuyamıyormuş ayrı kalınca. Çok üzülüyorum ağlayasım geliyo ayrı kalınca. Mecbur gitmem de lazım kalmam da lazm ne yapcam ben? 2 gün kalıp dönsem çok mu az olur zaten annm bbm olck bnde doğum anında da orda olcm o günün sabahı uçakla gderm diye düşünüyorum. Off gerçekten düşündüğün şey bu mu diyenler olablr ama elimde değil. Daha 1.5 yıllık evliyiz belki bu yüzden bilemiyorum.. Ama eşimi çok özlerim
Ben de sevgilimle ilgili bazen böyle düşünüyorum ama bu durumu yenmeye çalış canım. Hem özlersiniz birbirinizi iyi bile gelir. Hayırlı olsun bu arada:dondurma:

ben her ay 4 gun ayrı kalıyorum :KK45: ailemin yanına gidiyorum bence boyle ayrılıklar daha guzel hale getirir iliskileri flort zamanındaki gibi mesajlasmak telde konusmak falan guzel olur Allah baska ayrılıklar vermesin ne olucak 4-5 gun kalın

Back