Ne kadar fiyat verdilerZekeriya Bey ve Ufuk K ile de görüştüm ve verdikleri fiyat çok fazla geldi bana
Bende orta yüz düşünüyorumZekeriya Bey ve Ufuk K ile de görüştüm ve verdikleri fiyat çok fazla geldi bana
Op. Dr. Rahmi EvinçBende orta yüz düşünüyorum
doktorla ilgili bilgi edinebildiniz mi . bende okudum o yorumu.Op. Dr. Rahmi Evinç
Buradan bir hanım bu doktora ağız kenarı germe ve üst dudak kaldırma olmuş, fotileri çok iyiydiz ben de doktoru takibe aldım.
Hayır malesef. Yakın tarihte gidip doktor ile tanışmayı düşünüyorum. Siz de izmir civarında mısınız?doktorla ilgili bilgi edinebildiniz mi . bende okudum o yorumu.
değilim ama oyle bir yorum okuyunca açıkcası güvendim. bide cağıl erenoğlu var ama onu da bilemiyorum tabi.ınstagramda güzel sonuclar var .Hayır malesef. Yakın tarihte gidip doktor ile tanışmayı düşünüyorum. Siz de izmir civarında mısınız?
Ben el cerrahlarına güveniyorum. Zor bir branş, yetenek isteyen bir branş. Sadece aynı şehir olmadığı için kendi yaşadığım bir yerde doktor olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum ama doktorla bir tanışmak lazımdeğilim ama oyle bir yorum okuyunca açıkcası güvendim. bide cağıl erenoğlu var ama onu da bilemiyorum tabi.ınstagramda güzel sonuclar var .
el cerrahı derkenBen el cerrahlarına güveniyorum. Zor bir branş, yetenek isteyen bir branş. Sadece aynı şehir olmadığı için kendi yaşadığım bir yerde doktor olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum ama doktorla bir tanışmak lazım
Doktor bey el cerrahisi alanında da uzmanlaşmış bir hekim. Bu emek harcayıp bir uzmanlık daha alması bende işine önem veren iyi bir doktor güveni veriyor.el cerrahı derken
Selam, ben de ust goz kapagi ameliyatı oldum Rahmi Evinc ile. Doktor bey cok sessiz, sakin bir insan. Daha once kendisini tavsiye eden hanim da öyle yazmışti. Mesela ben uygulama esnasinda baska sorular sordum, dermokozmetik uygulamalarla ilgili, hic oyle sunu yapiyoruz bunu yapiyorjz diye kendini ovmedi, reklam yapmadi. Misal bana botoksta olsa olurdu, hic demedi size botoks da yapalim diye. Yani piyasadaki bazilari gibi tuccar bir adam degil.doktorla ilgili bilgi edinebildiniz mi . bende okudum o yorumu.
öncelikle çok geçmiş olsun. memnun olmanıza ve mutlu operasyon geçirmenize çok sevindim. yorumda bahsettiğiniz hanımefendinin işlemleri çok başarılı duruyordu. bu tarz germe işlemlerinin kalıcı ooması için ya derin plan yüz germe ya da smass tabakada kasların gerilmesi sonrası cilt gerilmesi yapılmalıymış. eğer rahmi beye kontrole giderseniz bu işlemleri nasıl yaptığını sorup bilgi verirseniz çok sevinirim. yorumda bahsdilen hanımefendiye aynı soruları yönelltim fakat aktif değil sanırım hesabı.Op. Dr. Rahmi Evinç
Buradan bir hanım bu doktora ağız kenarı germe ve üst dudak kaldırma olmuş, fotileri çok iyiydiz ben de doktoru takibe aldım.
Çok teşekkür ederim :)öncelikle çok geçmiş olsun. memnun olmanıza ve mutlu operasyon geçirmenize çok sevindim. yorumda bahsettiğiniz hanımefendinin işlemleri çok başarılı duruyordu. bu tarz germe işlemlerinin kalıcı ooması için ya derin plan yüz germe ya da smass tabakada kasların gerilmesi sonrası cilt gerilmesi yapılmalıymış. eğer rahmi beye kontrole giderseniz bu işlemleri nasıl yaptığını sorup bilgi verirseniz çok sevinirim. yorumda bahsdilen hanımefendiye aynı soruları yönelltim fakat aktif değil sanırım hesabı.
merhaba . bende simdi yazdım doktora . alt yüz germe için .kas olarak mı oksa sadece deri mi diye. bakalım cevap bekliyorumSelam, ben de ust goz kapagi ameliyatı oldum Rahmi Evinc ile. Doktor bey cok sessiz, sakin bir insan. Daha once kendisini tavsiye eden hanim da öyle yazmışti. Mesela ben uygulama esnasinda baska sorular sordum, dermokozmetik uygulamalarla ilgili, hic oyle sunu yapiyoruz bunu yapiyorjz diye kendini ovmedi, reklam yapmadi. Misal bana botoksta olsa olurdu, hic demedi size botoks da yapalim diye. Yani piyasadaki bazilari gibi tuccar bir adam degil.
Benim zaten cvsi aklima yatmisti, tanisinca hem anneme hem bana guven verdi ve kisa sürede operasyona karar verdim. Zaten cok kisa surdu :) hic bir sey hissetmedim. Bende sigara, alkol, ilac, hastalik, alerji durumlari yoktu. Morarma olmadi. Ertesi gun bolca ödem oldu ama gorme kaybi yasamadim, yani gözlerim kapanmadi. Bir haftada bantlar cikti. Yaralar kapanmis. Scarex kullaniyorum. Odem hala var.
Yapilan islem cok dogal. Yalnizca zamanla orada olusan fazlalik alindigi icin yuzumde hic bir degisiklik yok. Yalnizca hala odem oldugu icin bakislarim bir sinirli gibi. Ben çok kahve iciyorum maalesef odemi kendim de körüklüyorum.
Biliyorum saglikta paranin cok hesabini yapmamak lazim ama ayni sabah aradigim bir baska doktor rahmi beyin 4 kati fiyat verdi. Sonra duydum 6 kati fiyat veren doktor da varmış.
Ben memnun kaldim. Mesajlarima 1-2 saat içinde dönüş alıyorum. Tavsiye ederim.
bilgilendirirseniz sevinirim.merhaba . bende simdi yazdım doktora . alt yüz germe için .kas olarak mı oksa sadece deri mi diye. bakalım cevap bekliyorum
Acaba neden doktorların soyadını yazmadınız?Görüştüğüm doktorlar
Cahit V
Şafak Ç
Hakan Ş
Süleyman Ö
Alper T
Zaten tanınan bilinen isimler. Reklam olarak algılanmasın diye yazmadımAcaba neden doktorların soyadını yazmadınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?