Temporal Lift ve Mid Face Lift

nedensude

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
574
237
303
İstanbul
Merhaba. Uzun zamandır doktor arayışındayım. Aslında gözlerimle alakalı büyük sorunum yok. Daha çok nazolabial ve dudak kenarından aşağı inen çizgiler. 39 yaşındayım. Dolgu botox olaylarından sıkıldım artık. Bir sürü doktorla görüştüm. Kimisi diyor ki temporal sana yeterli orta yüz de kalkar, kimisi de diyor ki temporal orta yüzü yüzde 30 kaldırır istediğin görüntü için orta yüz germe de lazım. Fiyatlar arası farklar inanılmaz. Bu operasyonları olanlar yardımcı olabilir mi. Yani temporal, alt yüze çok hitap etmiyorsa sadece alt yüz olmak istiyorum çünkü. Asimetri gibi durumlar temporalde daha çok oluyor sanki.

Hayır malesef. Yakın tarihte gidip doktor ile tanışmayı düşünüyorum. Siz de izmir civarında mısınız?
değilim ama oyle bir yorum okuyunca açıkcası güvendim. bide cağıl erenoğlu var ama onu da bilemiyorum tabi.ınstagramda güzel sonuclar var .

değilim ama oyle bir yorum okuyunca açıkcası güvendim. bide cağıl erenoğlu var ama onu da bilemiyorum tabi.ınstagramda güzel sonuclar var .
Ben el cerrahlarına güveniyorum. Zor bir branş, yetenek isteyen bir branş. Sadece aynı şehir olmadığı için kendi yaşadığım bir yerde doktor olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum ama doktorla bir tanışmak lazım

doktorla ilgili bilgi edinebildiniz mi . bende okudum o yorumu.
Selam, ben de ust goz kapagi ameliyatı oldum Rahmi Evinc ile. Doktor bey cok sessiz, sakin bir insan. Daha once kendisini tavsiye eden hanim da öyle yazmışti. Mesela ben uygulama esnasinda baska sorular sordum, dermokozmetik uygulamalarla ilgili, hic oyle sunu yapiyoruz bunu yapiyorjz diye kendini ovmedi, reklam yapmadi. Misal bana botoksta olsa olurdu, hic demedi size botoks da yapalim diye. Yani piyasadaki bazilari gibi tuccar bir adam degil.

Benim zaten cvsi aklima yatmisti, tanisinca hem anneme hem bana guven verdi ve kisa sürede operasyona karar verdim. Zaten cok kisa surdu :) hic bir sey hissetmedim. Bende sigara, alkol, ilac, hastalik, alerji durumlari yoktu. Morarma olmadi. Ertesi gun bolca ödem oldu ama gorme kaybi yasamadim, yani gözlerim kapanmadi. Bir haftada bantlar cikti. Yaralar kapanmis. Scarex kullaniyorum. Odem hala var.

Yapilan islem cok dogal. Yalnizca zamanla orada olusan fazlalik alindigi icin yuzumde hic bir degisiklik yok. Yalnizca hala odem oldugu icin bakislarim bir sinirli gibi. Ben çok kahve iciyorum maalesef odemi kendim de körüklüyorum.

Biliyorum saglikta paranin cok hesabini yapmamak lazim ama ayni sabah aradigim bir baska doktor rahmi beyin 4 kati fiyat verdi. Sonra duydum 6 kati fiyat veren doktor da varmış.

Ben memnun kaldim. Mesajlarima 1-2 saat içinde dönüş alıyorum. Tavsiye ederim.

Op. Dr. Rahmi Evinç

Buradan bir hanım bu doktora ağız kenarı germe ve üst dudak kaldırma olmuş, fotileri çok iyiydiz ben de doktoru takibe aldım.
öncelikle çok geçmiş olsun. memnun olmanıza ve mutlu operasyon geçirmenize çok sevindim. yorumda bahsettiğiniz hanımefendinin işlemleri çok başarılı duruyordu. bu tarz germe işlemlerinin kalıcı ooması için ya derin plan yüz germe ya da smass tabakada kasların gerilmesi sonrası cilt gerilmesi yapılmalıymış. eğer rahmi beye kontrole giderseniz bu işlemleri nasıl yaptığını sorup bilgi verirseniz çok sevinirim. yorumda bahsdilen hanımefendiye aynı soruları yönelltim fakat aktif değil sanırım hesabı.

Çok teşekkür ederim :)

Bence instagramdaki telefon numarasindan asiatanina ulasip aklinizdaki sorulari sorun. Gayet hizli yanit veriyorlar, belki telefonda görüşürsünuz, sorularinizi ilk agizdan sorarsiniz.

merhaba . bende simdi yazdım doktora . alt yüz germe için .kas olarak mı oksa sadece deri mi diye. bakalım cevap bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…