Temporalfacelift

afsafs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2023
4
0
1
36
çok yakın zamanda hakan şirinoğluna yüz germe ve badem göz ameliyatı oldum. O kadar pişmanımki asl sonuç alamadım asla. Benim gibi aynı durumu yasayanlar var mı?
Ve 160 bin₺ ödedim…..

Siz siz olun sakın o doktorun gülen yüzüne samimiyetine kanmayın.. sakın

Ben de oldum ve aynı şekilde çok pişmanım. O kadar acıyı boşuna çektim. Benim yanak sarkmalarımın geliştirdiği teknik ile düzeleceğini söyledi ama tamamen eski haline döndü altı ayda.

Evet sonuç şimdi oturdu ve ben sabırsızlık ederek doktorumun hakkına girdim. Sabır gerektiren süreçte lütfen sizde doktorunuz dinleyin 2 ay dolmadan asla şikayette bulunmayın cunku ancak oturuyormuş. Mükemmel sonuç cıkaran doktorum iyi ki varsınız iyi ki sizz 🙏🏻🙏🏻♥️♥️

Evet sonuç şimdi oturdu ve ben sabırsızlık ederek doktorumun hakkına girdim. Sabır gerektiren süreçte lütfen sizde doktorunuz dinleyin 2 ay dolmadan asla şikayette bulunmayın cunku ancak oturuyormuş. Mükemmel sonuç cıkaran doktorum iyi ki varsınız iyi ki sizz 🙏🏻🙏🏻♥️♥️
12 gunde ne sonucu oturdu acaba ya gercekren insanlari yaniltmayin lutfen.

Keşke fotoğrafinizi görebilsek.

Back
X