Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Günaydın ben. Yerleştirirlerse 7 gün sonra kan veririrm diyorum ama çıkar herhalde siz ne zaman kan vereceksiniz
Canım benim 2. Gün transferi hem transferden sonra gonqpeptly iğne yaptım ben. Daha 4 gün oldu iğneyi yapalı. Etkisi geçmemiştir. O yüzden ben 10. Günden önce test yapmayı düşünmüyorum. Çıksa da iğne etkisi olur diye.

Çok geçmiş olsun çok zordur o,biran öncr geçer inşlh, bol su iç
Günde 2-3 litre arası su içiyorum. Sadece 1 fincan Türk kahvesi içiyorum. Onun dışında ev yapımı limonata içiyorum. Cay vs içmiyorum. Belki kafeinsizlikten belki de hormonlardan. Bilemişsem artık.

Canım benim 2. Gün transferi hem transferden sonra gonqpeptly iğne yaptım ben. Daha 4 gün oldu iğneyi yapalı. Etkisi geçmemiştir. O yüzden ben 10. Günden önce test yapmayı düşünmüyorum. Çıksa da iğne etkisi olur diye.
O iğneyi bende yaptım daha önceki transferlerimde yoktu neden yaptırdılar acaba

Hımmm onu bilmiyordum ben iğne progestan vurulacağım ben ama bide Perşembe iki Tane ovitrella çatlama iğnesi vuruldum bende de pozitif çıkar o zaman anca bir gün arayla katlarsa anlaşılır herhalde

Hımmm onu bilmiyordum ben iğne progestan vurulacağım ben ama bide Perşembe iki Tane ovitrella çatlama iğnesi vuruldum bende de pozitif çıkar o zaman anca bir gün arayla katlarsa anlaşılır herhalde
Kaçıncı gün transfer olacağına da bağlı biraz. 5. Gün transferi 8. Günde çıkabiliyor ama 3. Gün transferi 10. Günden önce çıkmıyor genelde

Back
X