Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Hepimize Allah yardımcı olsun 😇 Az kaldı kızlar her şey gönlümüzce olur. Progestan başladım... Dondurulmuş embryo transfer yaptıran varmıydı aramızda??

Tek ilaç verildi ve prpgestan kapsuller (vaginal) acaba her doktorun kendi yöntemi mi var? sanki eskik bir şeyler var gibi geldi))))
Estrofem le başlanıyor, progesteronu transfere 3, yada 5 gün kala başlıyo ide progesteronu başladığı zaman, antibiyotik veriyor 5 günlük, kortizon veriliyor oda5 günlük, ihtiyaca göre coraspirin başlanıyo

Tek ilaç verildi ve prpgestan kapsuller (vaginal) acaba her doktorun kendi yöntemi mi var? sanki eskik bir şeyler var gibi geldi))))
Aynen kişiye göre de doktora görede ilaçlar farklı olabiliyo bende pazartesi estrofem coraspin ve vitamine başlıcam transferden 5 gün önce jele 3 gün öncede iğneye başlıcam nasipse inşallah...☺

İyi pazarlar kızlar transfer gününü bekliyoruz size reçetemi göstermek istedim sizin de bu kadar çok mu 😔 normal mi bu ya

Eklentiler

• F33B6A70-7C76-4916-8817-D096E7A200DB.webp
    F33B6A70-7C76-4916-8817-D096E7A200DB.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 65
İyi pazarlar kızlar transfer gününü bekliyoruz size reçetemi göstermek istedim sizin de bu kadar çok mu 😔 normal mi bu ya
Çok normal canım, artık ilaç içmekten iğneden delil deşik olduk, ama olsun sonu güzel olsun, benim kağıt nirde daha büyük günlük günlük yazıyorlar😀 insan korkuyor😄😄

Merhaba kızlar Beni de bugün aradılar 5 yumurtam üçü döllenmiş 2 is geriden geliyor muş yarin tekrar arayacaklarmış doktorla görüşüp bakalım Rabbim yüzümüze gülsün artık inşallah

Back
X