- 15 Ocak 2018
- 199
- 287
- 23
- Konu Sahibi Anya Mamedova
- #581
Bugun transferim olduu ilk gunum Rabbim hepimize pozitifi gormeyi nasip etsin insallahh ♥



Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiinn Hayırlısı olsun inşallahBugun transferim olduu ilk gunum Rabbim hepimize pozitifi gormeyi nasip etsin insallahh ♥![]()
![]()
Hayırlı olsun inşlhBugun transferim olduu ilk gunum Rabbim hepimize pozitifi gormeyi nasip etsin insallahh ♥![]()
![]()
Evet, ben varımHepimize Allah yardımcı olsunAz kaldı kızlar her şey gönlümüzce olur. Progestan başladım... Dondurulmuş embryo transfer yaptıran varmıydı aramızda??
Tek ilaç verildi ve prpgestan kapsuller (vaginal) acaba her doktorun kendi yöntemi mi var? sanki eskik bir şeyler var gibi geldi))))Evet, ben varım![]()
Estrofem le başlanıyor, progesteronu transfere 3, yada 5 gün kala başlıyo ide progesteronu başladığı zaman, antibiyotik veriyor 5 günlük, kortizon veriliyor oda5 günlük, ihtiyaca göre coraspirin başlanıyoTek ilaç verildi ve prpgestan kapsuller (vaginal) acaba her doktorun kendi yöntemi mi var? sanki eskik bir şeyler var gibi geldi))))
Aynen kişiye göre de doktora görede ilaçlar farklı olabiliyo bende pazartesi estrofem coraspin ve vitamine başlıcam transferden 5 gün önce jele 3 gün öncede iğneye başlıcam nasipse inşallah...☺Tek ilaç verildi ve prpgestan kapsuller (vaginal) acaba her doktorun kendi yöntemi mi var? sanki eskik bir şeyler var gibi geldi))))
Benimde donduruldu ama transfere bi ay var daha günler geçmiyorrr...☺Hepimize Allah yardımcı olsunAz kaldı kızlar her şey gönlümüzce olur. Progestan başladım... Dondurulmuş embryo transfer yaptıran varmıydı aramızda??
Kortizon ilacini niye veriyo?Estrofem le başlanıyor, progesteronu transfere 3, yada 5 gün kala başlıyo ide progesteronu başladığı zaman, antibiyotik veriyor 5 günlük, kortizon veriliyor oda5 günlük, ihtiyaca göre coraspirin başlanıyo
Kortizonu bağışıklığı düşürmek için veriyor, vucut bebeği yabancı madde olarak algılayıp savunmaya geçmesin diyeKortizon ilacini niye veriyo?
Oh maşallah çok güzelSelam kızlar bugün aradılar 17 yumurtanın 17 side olgun çıkmış 12 taneside döllenmiş
Çok iyi, ilaç dozunuz kaçtı acaba? Vitamin kullandınız mı?Selam kızlar bugün aradılar 17 yumurtanın 17 side olgun çıkmış 12 taneside döllenmiş
Normal bitanemİyi pazarlar kızlar transfer gününü bekliyoruz size reçetemi göstermek istedim sizin de bu kadar çok munormal mi bu ya
Çok normal canım, artık ilaç içmekten iğneden delil deşik olduk, ama olsun sonu güzel olsun, benim kağıt nirde daha büyük günlük günlük yazıyorlarİyi pazarlar kızlar transfer gününü bekliyoruz size reçetemi göstermek istedim sizin de bu kadar çok munormal mi bu ya
Bende de aynı durum var sabah onu söyledim hayatımda bu kadar ilaç içmedimİyi pazarlar kızlar transfer gününü bekliyoruz size reçetemi göstermek istedim sizin de bu kadar çok munormal mi bu ya