Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Arkadaslar regl kanaması, akşamüstü veya akşam başlarsa, ertesi gün mü 1.günü sayılıyor? Kanamam başlayınca doktoru arayıp randevu almam lazım, tedavi başlayacak. Bugun tüm belirtiler var, geldi gelecek. Ama akşam başlarsa, nasıl oluyor? 3.günü de gidip tedaviye başlanabiliyor mu?

Kuzum regli günün ilk günü kanamanın yoğunlaştığı ilk gündür. Yanı senin yarin yoğunlaşsa sonraki gün ikinci gün oluyor.

Merhaba güzel insanlar,

Transfer sonrası hangi iğneyi kullanıyorsunuz?

Merhaba güzel insanlar,

Transfer sonrası hangi iğneyi kullanıyorsunuz?
Transfer sonrası sadece jel ve duphaston verdiler bana. Duphaston 8. Gün bitti. Devam ettirmediler.

Bu Arada transferden 3 gün sonra gonapeptly yaptırdılar.

2. Gün embiriyosu 2 transfer 11. Gün beta 53 çıktı kızlar. Allah hepinize güzel sonuçlar basıp etsin :)

Amiinnn Amiiinn rabbim seninkinide tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

aYYY Allahım çok şükür.

Yükseliyor gözünüz aydın

Yükseliyor gözünüz aydın

Teşekkür ederim darısı isteyen herkese :)

Bayanlar tüp bebek doktorunuz gebelik takibi ve doğumunuzu yaptırıyormu?
Kuşum ben devlette yaptırıyorum. 8. Haftaya kadar onlar takip ediyormuş. Sonrasında ne yapacağımı bilmiyorum. 2 sezeryanim var o yüzden doktorlar kesinlikle üniversitede devam etmemi öneriyor. Bakalım göreceğiz insallah :)

Anladım cnm benim doktorum gebelik takibi yapmıyor sanırım başka şubede gebelere bakıyor sanırım ama bizim pek iletişimimiz olmadı doktorla onun için doktor arayışına girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…