- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Kuzum regli günün ilk günü kanamanın yoğunlaştığı ilk gündür. Yanı senin yarin yoğunlaşsa sonraki gün ikinci gün oluyor.Arkadaslar regl kanaması, akşamüstü veya akşam başlarsa, ertesi gün mü 1.günü sayılıyor? Kanamam başlayınca doktoru arayıp randevu almam lazım, tedavi başlayacak. Bugun tüm belirtiler var, geldi gelecek. Ama akşam başlarsa, nasıl oluyor? 3.günü de gidip tedaviye başlanabiliyor mu?
Transfer sonrası sadece jel ve duphaston verdiler bana. Duphaston 8. Gün bitti. Devam ettirmediler.Merhaba güzel insanlar,
Transfer sonrası hangi iğneyi kullanıyorsunuz?
Progestan ve clexane igneleri ve crinone jel kullaniyorumMerhaba güzel insanlar,
Transfer sonrası hangi iğneyi kullanıyorsunuz?
Amiiinn rabbim seninkinide tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Transfer sonrası sadece jel ve duphaston verdiler bana. Duphaston 8. Gün bitti. Devam ettirmediler.
Bu Arada transferden 3 gün sonra gonapeptly yaptırdılar.
2. Gün embiriyosu 2 transfer 11. Gün beta 53 çıktı kızlar. Allah hepinize güzel sonuçlar basıp etsin :)
aYYY Allahım çok şükür.Transfer sonrası sadece jel ve duphaston verdiler bana. Duphaston 8. Gün bitti. Devam ettirmediler.
2. Gün embiriyosu 2 transfer 11. Gün beta 53 çıktı kızlar. Allah hepinize güzel sonuçlar basıp etsin :)
Amin kuzum allah size de nasip eder insallahaYYY Allahım çok şükür.
Amin Amin Amin. az kaldıAmin kuzum allah size de nasip eder insallah
Şu an transfer öncesi. Progestan.estrofem kullanıyorumProgestan ve clexane igneleri ve crinone jel kullaniyorum
Yükseliyor gözünüz aydınTransfer sonrası sadece jel ve duphaston verdiler bana. Duphaston 8. Gün bitti. Devam ettirmediler.
Yükseliyor gözünüz aydın
Kuşum ben devlette yaptırıyorum. 8. Haftaya kadar onlar takip ediyormuş. Sonrasında ne yapacağımı bilmiyorum. 2 sezeryanim var o yüzden doktorlar kesinlikle üniversitede devam etmemi öneriyor. Bakalım göreceğiz insallah :)Bayanlar tüp bebek doktorunuz gebelik takibi ve doğumunuzu yaptırıyormu?
Anladım cnm benim doktorum gebelik takibi yapmıyor sanırım başka şubede gebelere bakıyor sanırım ama bizim pek iletişimimiz olmadı doktorla onun için doktor arayışına girdimTeşekkür ederim darısı isteyen herkese :)
Kuşum ben devlette yaptırıyorum. 8. Haftaya kadar onlar takip ediyormuş. Sonrasında ne yapacağımı bilmiyorum. 2 sezeryanim var o yüzden doktorlar kesinlikle üniversitede devam etmemi öneriyor. Bakalım göreceğiz insallah :)
Hakkımızda hayırlısı kuzum. İstanbul’da miydin sen?Anladım cnm benim doktorum gebelik takibi yapmıyor sanırım başka şubede gebelere bakıyor sanırım ama bizim pek iletişimimiz olmadı doktorla onun için doktor arayışına girdim ☺
Yok canım Adana’ya geldim evlenerekHakkımızda hayırlısı kuzum. İstanbul’da miydin sen?
Ay zor valla ben izmirdeyim hayatta bırakıp gidememYok canım Adana’ya geldim evlenerek ☺ Canım istanbulumu bıraktım
Bende hep öyle derdim ama öyle olmadı insan bazen herşeyden herkesten uzak olmak isyorAy zor valla ben izmirdeyim hayatta bırakıp gidemem
Hadi hayırlısı olsun inşallahİyi akşamlar kızlar Rabbimin izniyle bugun itibariyle bende başladım tüpe hatta ilk iğnelerimi oldum bile. İnşallah kimsenin emeği yerde kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?