- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Amin inşlh en büyük duam rabbim herkese tatdırsıın, canım aslında bu sefer çok yediklerime dikkat edemedim, çünkü hiç ağzımın tadı yok sadece bol miktar su içmeye çalıştım, elimden geldiğince dinlendim, ağır iş yapmadımEvet, bu ay maşallah pozitif dolu bir ay olsun..
SERYU: Transfer sonrası ne yaptın? ne yedin ne içtin paylaşma şansın var mı?
Bende dondurulmuş olacak.. Acaba nasıl olacak hiç bir fikrim yok... Allah büyüktür deyip geçiyorum... Sizleri duyunca çok pozitif alıyorum..Saol canım yok canım 3. Gün embriyosu benim 2 tane transfer edilmişti
Amin kuzum ..Amin inşlh en büyük duam rabbim herkese tatdırsıın, canım aslında bu sefer çok yediklerime dikkat edemedim, çünkü hiç ağzımın tadı yok sadece bol miktar su içmeye çalıştım, elimden geldiğince dinlendim, ağır iş yapmadım
Maşallah bitanemİyi günler kızlar 12. Gün ve değerim 194 çok şükür inşlh rabbim devamını da nasip eder, Allahım isteyen ve bekleyen herkese uğraştırmadn hayırlısı ile nasip etsin inşlh
Seni mı kıracağım... Onuda yapalım
Olur benceSeni mı kıracağım... Onuda yapalımYeni konumuz olsun mu ne dersin?
Çok sevindim inşallah degerlerin kat kat artar.İyi günler kızlar 12. Gün ve değerim 194 çok şükür inşlh rabbim devamını da nasip eder, Allahım isteyen ve bekleyen herkese uğraştırmadn hayırlısı ile nasip etsin inşlh
Yok kuzum Pazartesi test icin çağırdılar. Normalde Cumartesi yapılması lazım ama yokuz Pazartesi sabah gel dediler. Es engelini aşabilirsem cts veririm ama aşamazsan Pazartesi gününü bekleyeceğim mecburen.Daphnesw sen ne yaptın canım ? Tekrar kan verecek misin ?
İnşlh inşlh hayırlısı ile güzel haberlerle gelirsinMaşallah bitanemgözlerim dolu dolu oldu haberini okuyunca, bende bugün 3 ten sonra vericem kan, umarım rabbim beni de sevindirir, sana da ayrıca çok sevindim, rabbim kucağınada almayı nasip etsin
Çok saol canım aminÇok sevindim inşallah degerlerin kat kat artar.
Böyle güzel haberler acayip moral oluyor.
antbiyotik tetradox mu ? ve kortizon prednol mu?Estrofem le başlanıyor, progesteronu transfere 3, yada 5 gün kala başlıyo ide progesteronu başladığı zaman, antibiyotik veriyor 5 günlük, kortizon veriliyor oda5 günlük, ihtiyaca göre coraspirin başlanıyo
Evet, ama değişebiliyor, etken maddeler aynı, benim prednol 16 mg ve cipro 500 düantbiyotik tetradox mu ? ve kortizon prednol mu?
bende sekreterim sürekli bilgisayar telefon... kaktüs koyacağım odama 5-6 tane sonrasıda rabbime kalmış artıkMaşallah olsun.
Şimdi ben sürekli işteyim, bilgisayar önündeyim nasıl olacak o zaman ... telefondan uzak dursakta (((
evet etkin madde önemli olan haklisiniz, tesekürler,, hakkimizda hayirlisi olsunEvet, ama değişebiliyor, etken maddeler aynı, benim prednol 16 mg ve cipro 500 dü
İnşallah herşey yolundadır.Yok kuzum Pazartesi test icin çağırdılar. Normalde Cumartesi yapılması lazım ama yokuz Pazartesi sabah gel dediler. Es engelini aşabilirsem cts veririm ama aşamazsan Pazartesi gününü bekleyeceğim mecburen.
Maşallah. Hayırlısı olsun inşeALLAH16 yumurtam toplanmış kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?