Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Ay zor valla ben izmirdeyim hayatta bırakıp gidemem
Memleketinden ayrı kalmak çok zor gurbet apayrı zor 😢ama mecburiyetler olunca eşinin peşine takılıp gidiyorsun sağlık olsun huzur olsun sevdiklerimiz telefonun diğer ucunda olsunda ne yapalım gurbete de alışırız😊

Arkadaslar insallah hepinizin tedavileri pozitif olur diyerek tup bebek fiyatlarinda bilgi sahibi olan bi arkadas beni aydinlatabilirmi bende niyetleniyorum ağustosa insallah kismetse cevaplar icin simdiden cok tesekkurler

Arkadaslar insallah hepinizin tedavileri pozitif olur diyerek tup bebek fiyatlarinda bilgi sahibi olan bi arkadas beni aydinlatabilirmi bende niyetleniyorum ağustosa insallah kismetse cevaplar icin simdiden cok tesekkurler
Amiinn inşallah..
Özel hastane düşünüyorsan ve raporun yoksa 13 bini buluyo canım ama rapor varsa 8 9 bin falan oluyo

Kızlar bu benim ilk denemem oldugu için biraz bilgisizim acaba iğne sürecinde banyo yapabiliyoruz mu? bilgisi olan varsa bana bilgi verebilirse çok çok memnun olurum 😊

Merhaba kizlar, size oncelikle sonucu pozitiv olan arkadaslara sorum su ki transfer sonrasi ve oncesi yapmamiz ve yapmamiz gereken seylero liste seklinde paylasirsaniz cox sevinirim beni eklemeyi unutmayin :)

MAntıklı ay onu mu yesem bu mu daha iyi saçımı boyayamadım daha şimdiden bebelere maymun olduk 😂😂
Cankm ben daha adeti bekliyorum bi iki gune gelecek fakat dun sacimda acma islemi yaptirdim umarim bi zarari olmaz nede olsa daha transfer olmadim dimi? :(

Bende tedaviye başladım ama iğneleri vurulmadan bir yumurtam oluştu çatlatma iğnesi vurup ilişki önerdiler 14 gün sonra adet olmazsan kan tahlili ver dediler heyecanlıyım ama hiç umutlu değilim

Merhaba kizlar, size oncelikle sonucu pozitiv olan arkadaslara sorum su ki transfer sonrasi ve oncesi yapmamiz ve yapmamiz gereken seylero liste seklinde paylasirsaniz cox sevinirim beni eklemeyi unutmayin :)
benim ilk denemem pozitif oldu ama sonrasında düşük yaptım.bence herşeyden önemlisi stres. kesinlikle düşünmeyeceksiniz tuttu mu tutacak mı diye sürekli yatmak iyi değil kan dolaşımı için hareket önemli ama küçük ağır yürüyüşler evin koridorunda iki tur gibi :) 3-4 gün kesin yatın ve kesinlikle telefondan uzak durun bunu doktorum söylemişti bana hatta yattığınız odaya 2 adet kaktüs bile koya bilirsiniz... allah gönlünüze göre versin gerçekten çok zor bi süreç şimdi bende ikinciyi yaptıracağım tedaviye başladım hadi hayırlısı

benim ilk denemem pozitif oldu ama sonrasında düşük yaptım.bence herşeyden önemlisi stres. kesinlikle düşünmeyeceksiniz tuttu mu tutacak mı diye sürekli yatmak iyi değil kan dolaşımı için hareket önemli ama küçük ağır yürüyüşler evin koridorunda iki tur gibi :) 3-4 gün kesin yatın ve kesinlikle telefondan uzak durun bunu doktorum söylemişti bana hatta yattığınız odaya 2 adet kaktüs bile koya bilirsiniz... allah gönlünüze göre versin gerçekten çok zor bi süreç şimdi bende ikinciyi yaptıracağım tedaviye başladım hadi hayırlısı
Maşallah olsun.
Şimdi ben sürekli işteyim, bilgisayar önündeyim nasıl olacak o zaman ... telefondan uzak dursakta (((

İyi günler kızlar 12. Gün ve değerim 194 çok şükür inşlh rabbim devamını da nasip eder, Allahım isteyen ve bekleyen herkese uğraştırmadn hayırlısı ile nasip etsin inşlh🤲🤲
Çok şükürler olsun. Allah tamamını erdirsin. :dua:

İyi günler kızlar 12. Gün ve değerim 194 çok şükür inşlh rabbim devamını da nasip eder, Allahım isteyen ve bekleyen herkese uğraştırmadn hayırlısı ile nasip etsin inşlh🤲🤲
İşte ben de bu haberi bekliyordum.

Tebrik ederim canım. Kaçıncı gün embriyosu idi senin 5 mi

İşte ben de bu haberi bekliyordum.

Tebrik ederim canım. Kaçıncı gün embriyosu idi senin 5 mi
Evet, bu ay maşallah pozitif dolu bir ay olsun..

SERYU: Transfer sonrası ne yaptın? ne yedin ne içtin paylaşma şansın var mı?

Back
X