Heryolu denedim kavga ettim yalvardim bende tehdit ettim ama iyice kotuye bindi. En sonunda ben sakinlesip suskunlasinca geri adim attiuzuldum senin adina o yuzden dedim gercekten uzuldum.cok aci birsey.cocuklarini tabiiki birakip gitmemissindir ama hic mi yolu yoktu o imzayi atmamanin.yarin obur gun birsey olsa bak hukuk karsisinda kendi isteginle cocuklarini babasiba vermissin durumundasin.oyle bir durumda cocuklari zaten istemedi kendi bana verdi diyebilir ve bunu koz olarak kullanir.
Bu zaman kadar beklememdeki sebep davayi geri cekme ihtimaliydi ayni evde kaldigimiz icin beni bosyere suclamasinin farkina varmasiydi karar kesinlestirmek icin imzayi daha yeni atti. Temyiz hakkim 4 gun once olustuSimdi zayifmissin sismanmissin karin germe ameliyati olmussun falan filan beni ilgilendirmez sonucta attin imzayi olanla olene care yok simdi sana saglamindan disli bir avukt lazim annen germe ameliyatina destek oldugu gibi avukat konusundada yardimci olsun git ispata gir ne yapabilirsin bak yap
Burada yazmakla olacak isler degil onlar derdin hukuki destekse oraya ac konunu avukatlardan biri gorurse yardimci olur yok sizlanmaksa buyur hep beraber sizlanalim
Birde davaniz 3 ay once gorulmus sizde burda yeni degilsiniz anladigim niye sormak akil almak icin bu kadar beklediniz burada yuzlerce kadin cok farkli sartlarda ayriliklar yasiyor gelip sorsaydiniz esim le durumum bu onun sartlari bu ayrica niye bu kadar korkuyorsunuz neyi rezil edecek karsi dava acardiniz iftira atiyor diye hakimler salakmi aptalmi alisveris yazismasiyla cilve yi ayirt edemiyomu bilmiyorum biraz tuhafsiniz hikayeniz yarim gibi
Her halukarda size yardimci olacak olan iyi bir avukat
Cok haklisin suanki tek cabam.cocuklarim.zatem vaska biseyi umrumda degilHic guvenme boyle bi adama. Tehditlere boyun egip yanlisi kabullenme!!! Avukat tut Kaybetsen bile ilerde cocuklarm icin savastim elimden geleni yaptim dersin!!
Tek derdim kendi hayat standartim olsaydi vana verdihi kredi kartini catir catir harcardim ama ben bunu kendime yediremedigim.icin bir kurusuna bile ellemedim algilayabiliyormusun. Kisi herkesi kendi gibi bilirçocuklarımın standardı düşsün istemem yazdın birkaç sayfa önce.
eşinle boşanmamak için buydu bahanen.
Bende blorf yapiyor sandim.hatta aksam eve geldihinde bana sabah 9da mahkememiz var dediginde bile inanmadim kesin beni kandiriyor dedim. Ama burasi kucuk sehir mahkemede sira yoksa hemen gun veriyorlarmisBu nasil oluyor arkadasim hangi mahkemede 3 gunde bosandin????En anlasmali bile 10 gun 15 gun suruyor Biliyorum
Avukata defalarca kez danistim zaten ama adim atmamamdaki sebep geri ceker vazgecer dusuncesindendi. Aileme bi arkadasimin basina gelmis gibi bikackez bahsettim ama tepkilerinim farkli olmasi benim susup kendim halletmeye calisma karari almama sebep olduKinamiyorum hersey insan icin ama cok kiziyorum Masallah karin germe ameliyatina karar verecek cesaretiniz dr bulacak arastirma bilginiz o dr gidip danisacak bilgi alacak karar verecek ozguveniniz var mali destek alacak bir ailenizde var
Hayati bir ameliyata girecek deli cesaretinizde var ama alkol alan gece hayati olan esrar icen sizi defalarca aldatmis AHLAKSİZ bir koca seni rezil ederim dedi diye 3 ve 7yasinda cocugu imza ile verdiniz bir avukata sormak danismak akliniza gelmedi arastirip bulamadiniz hatta buraya sormakta akliniza gelmedi
Sizcede garip degilMisiniz
Birde 26 sayfa cocuklarim demissinizde bana daha cok kocaya takiksiniz gibi geldi keske @grill yanilda ama korkarimki hakli gorunuyor
hahahaha.Tek derdim kendi hayat standartim olsaydi vana verdihi kredi kartini catir catir harcardim ama ben bunu kendime yediremedigim.icin bir kurusuna bile ellemedim algilayabiliyormusun. Kisi herkesi kendi gibi bilir
Avukata defalarca kez danistim zaten ama adim atmamamdaki sebep geri ceker vazgecer dusuncesindendi. Ailemin bi arkadasimin basina gelmis gibi bikackez bahsettim ama tepkilerinim farkli olmasi benim susup kendim halletmeye calisma karari almama sebep oldu
sen 10 yildir seni sevmeyen her firsatta asagilayan pislik bir adami hirs yapmissin kendine kendi kendinede adini cocuklarim cekmesin ben bosanmis aile cocuguyum sigintimi olsunlar falan koymussun ama isin asli o degil isin asli senin hirsinAvukata defalarca kez danistim zaten ama adim atmamamdaki sebep geri ceker vazgecer dusuncesindendi. Aileme bi arkadasimin basina gelmis gibi bikackez bahsettim ama tepkilerinim farkli olmasi benim susup kendim halletmeye calisma karari almama sebep oldu
Ben cocuklarim icin yillarca yalniz bir evlilige katlandim alkolune aldatmasina asagilayip herksin icinde rezil etmesine gogus gerdim yeterki cocuklwrim parcalanmis bir ailede kopmasinlar diye
hukuktan anlayanlar bi el atın lütfen.
Kaba taslak okuyum ahkam kesmeyim suan brn babamin evindeyim cocujlarimda benim yanimdalar. Ben suan ayakta duramiyirum diye babamgildeyim burda temyize basvurursam cocujlari kacirmaya kalktigimi dusunup karsi adim atabilir oyuzden temyiz hemen ona gidermi diye sordum. Estetik konusunu da acan ben degilim. Bu konunun yeride de burasi degil ben sadece fikir almaya actim burda konuyu. Anneme vucudumu esimin begenmedini soyledim o da kocanla iyi ol mutlu ol diye yardim etti. Avukat icin ailemden nediyerek para almaliyim acaba BAYAN ÖNYARGILILAR!suna hanım burdaki üç avukat kendisine başka konuda yazdı ben de dahil bu öyle basit bir konu değil gidin bir avukat bulun dendi ama bize param yok dedi biz de kendisine adli yardım imkanından bahsettik
ama şimdi gelmiş burada estetik ameliyata verilen paradan bahsediliyor
emin olun bu hanımefendi sizin ve bizim kadar o çocukları düşünseydi çocuklar şu an yanında olurdu onun derdi kocam beni nasıl affeder
çünkü hala temyize başvurursam bildirim gider mi diye soruyor niye çünkü adamla hala aynı evde yaşıyormuş
Esim zaten cocuklara ben bakamam diyor sadece velayetin onda kalmasi beni urkutuyor. Her evden gezmeye goturdugunde geri getirene kadar omrumden omur gidiyor bu korkuyla yasamak istemiyorum velayeti versin istedihi zaman gorsun tek istegim busuna hanım burdaki üç avukat kendisine başka konuda yazdı ben de dahil bu öyle basit bir konu değil gidin bir avukat bulun dendi ama bize param yok dedi biz de kendisine adli yardım imkanından bahsettik
ama şimdi gelmiş burada estetik ameliyata verilen paradan bahsediliyor
emin olun bu hanımefendi sizin ve bizim kadar o çocukları düşünseydi çocuklar şu an yanında olurdu onun derdi kocam beni nasıl affeder
çünkü hala temyize başvurursam bildirim gider mi diye soruyor niye çünkü adamla hala aynı evde yaşıyormuş
Kaba taslak okuyum ahkam kesmeyim suan brn babamin evindeyim cocujlarimda benim yanimdalar. Ben suan ayakta duramiyirum diye babamgildeyim burda temyize basvurursam cocujlari kacirmaya kalktigimi dusunup karsi adim atabilir oyuzden temyiz hemen ona gidermi diye sordum. Estetik konusunu da acan ben degilim. Bu konunun yeride de burasi degil ben sadece fikir almaya actim burda konuyu. Anneme vucudumu esimin begenmedini soyledim o da kocanla iyi ol mutlu ol diye yardim etti. Avukat icin ailemden nediyerek para almaliyim acaba BAYAN ÖNYARGILILAR!
Donsun diye cabalamam hata degil bence en azindan icim rahat ben bu yuvayi ayakta titabilmek icin herseyi yapmis oldum. Kendi rahatlikta yasarken cocuklarimin perisanlik cekmesi cok mu hos bi durum ben bana esek gibi nafaka odeyecek demedim bicok kadin hibi donuna kadar alacam diye hirsta yapmadim benim fitratimda yok zaten. Tek cabam bizim bu halimizden onlarin olumsuz etkilenmemesihahahaha.
kuruşuna tenezzül etmediğin adam dönsün diye estetik olan, evi versin, nafakayı ödesin diye kırk takla atan benim zaten.
Agiz aliskanligi zamqnla duzelir elbet ayrica da ismini burda telafuz etmek istemedim. Isime niye gelmesin boyle bi imkan varsa niye degerlendirmeyim bu nasil bir sacma sapan mantik yurutme bu nasil bir mantiksiz cumleestetik için nasıl aldıysanız onu da gayet alırdınız ama işinize gelmiyor
bu arada sabahtan beri kocam kocam yazıyorsunuz da adamla boşanmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?