en başından beri seni hor gören adam estetikli halinle sana aşık olur mu sandın?Ameliyat olmamdaki tek sebepte oydu zaten. Yoksa ben bu saatten sonra manken olacak degilim ya disardan beni kim.gorecek ben zaten kapaliyim
Bu yazdihina bir tek yorum yapmayacagim bileen başından beri seni hor gören adam estetikli halinle sana aşık olur mu sandın?
en başta yazdığım gibi konu evlilik evlat değil, mal mülk bence.
Benimden uzak durmaya tek sebep olarak hep bunu gisteriyordu bitek benimle bile problemi yoktu kilolu cocuk bile gorse sinirlenecek kadar takintiliydi. Zayifla yaninda asla ayrilmam derdiYani bi erkek için şu hallere girmen çok acı,adam aldatmaya meyilli ve bahane yapmış bunu,ilk seferde kapıya koymalıydın,manken de olsan yapardı bu adam
Cok sey farkeder mesela cocuklar anneyi de babayi da ayni evde gorurler. Benim gibi iki ev arasi zikzak cizerek buyumezler. Sirf üvey diye dislanip hor görülüp ezipmezler meselane farkeder
sonuçta boşanmışsın.
Allah razi olsun canim sendenHanımlar merhaba,
Bu arkadaşımızı karın germe ameliyatı topiğinden tanıyorum. Daha sonra watshap dan da yazıştık. Çok genç bi arkadaşımız. Hanım hanimcık bi kızcağız. Daha önce 100 küsür kilolarda imiş eşinden çok hakaret aşağılama yani psikolojik şiddet görmüş ve 60 kilolara inmiş haliyle insan o kiloları verince sarkıyor (ben de 25 kilo verdim çok kötü karnımın derisi sarktığı için oldum) ve devlet hastanesinde ameliyat oldu üstelik topikdeki herkes biliyor ki kredi çekmedi annesi verdi parayı...
Belliki ileriyi düşünemeden korkup imza atmış...
Arkadaşlar bu kızcağız bizim hemcinsimiz eleştirmeden hakaret etmeden ne yapabilir ne yapılması gerek güzelce yardımcı olsak daha iyi değil mi?
Zaten cocuklarimi emanet falan etmedim hep onlarin yanindayim onlarin duzeni bozulmasin diye bicok seyi sineye cektim herseyine katlandim. Babalari eve gecgeldikce ben sirf ondan sogumasinlar diye sizin icin calisiyor size oyuncak parasi kazaniyor dedimşurada herkese sor:
karısını sürekli aşağılayan hor gören, gece hayatı olan, uyuşturucu, alkol kullanan, dengesiz davranan, karısına iftira atan, şantaj yapan adamın sözüne güvenilir mi, böyle bir adama çocuk emanet edilir mi, bu adam için bankadan kredi çekilerek estetik olunur mu?
evet diyen kaç kişi çıkar bakalım.
Cocuklarimi atip gitmisim gibi cumleler kurmayin bence bem her kosulda onlarin yaninda oldum sirf onlarin duzeni bozulmasin diye hersyine gogus gerdim suanda da zaten nekahat doneminde babamgilde kaliyorum cocuklarim hrp yanibasimdaTamam kocani tanimam etmem yapabileceklerini tahmin edenem ama herseye ragmen nasil verdin cocuklarini ya.boyle bir durumda ancak beni oldurmesi lazim cocuklarimi birakmam icin.dunyayi yakarim da vermem.nasil boyun egebiliyorsun buyursun ispatlasin senin elin armut mu topluyor hicc mi mucadele edemedin hic mi ispatlayacaj bir kanitin yoktu ickisini kumarini ispatlamaya
Zayiflama isini de esin icin degil kendi sagligin icin yapsaydinTamam kocani tanimam etmem yapabileceklerini tahmin edenem ama herseye ragmen nasil verdin cocuklarini ya.boyle bir durumda ancak beni oldurmesi lazim cocuklarimi birakmam icin.dunyayi yakarim da vermem.nasil boyun egebiliyorsun buyursun ispatlasin senin elin armut mu topluyor hicc mi mucadele edemedin hic mi ispatlayacaj bir kanitin yoktu ickisini kumarini ispatlamaya
BEN HERSEYI ONUN VE COCUKLARIM ICIN YAPTIM KENDIM ICIN JENDIME HICBIRSEY YAPMADIM ANLATABILIYORMUYUMZayiflama isini de esin icin degil kendi sagligin icin yapsaydin
uzuldum senin adina o yuzden dedim gercekten uzuldum.cok aci birsey.cocuklarini tabiiki birakip gitmemissindir ama hic mi yolu yoktu o imzayi atmamanin.yarin obur gun birsey olsa bak hukuk karsisinda kendi isteginle cocuklarini babasiba vermissin durumundasin.oyle bir durumda cocuklari zaten istemedi kendi bana verdi diyebilir ve bunu koz olarak kullanir.Cocuklarimi atip gitmisim gibi cumleler kurmayin bence bem her kosulda onlarin yaninda oldum sirf onlarin duzeni bozulmasin diye hersyine gogus gerdim suanda da zaten nekahat doneminde babamgilde kaliyorum cocuklarim hrp yanibasimda
Iste ben de bunu diyorum.oyle bir insana fedakarlik etmeyevdeger miydi?kendin icin yap ne yapiyorsan onun icin degil.eger boyle yapmis olsaydin cok daha kiymetli olurdun inan banaBEN HERSEYI ONUN VE COCUKLARIM ICIN YAPTIM KENDIM ICIN JENDIME HICBIRSEY YAPMADIM ANLATABILIYORMUYUM
Simdi zayifmissin sismanmissin karin germe ameliyati olmussun falan filan beni ilgilendirmez sonucta attin imzayi olanla olene care yok simdi sana saglamindan disli bir avukt lazim annen germe ameliyatina destek oldugu gibi avukat konusundada yardimci olsun git ispata gir ne yapabilirsin bak yapZaten cocuklarimi emanet falan etmedim hep onlarin yanindayim onlarin duzeni bozulmasin diye bicok seyi sineye cektim herseyine katlandim. Babalari eve gecgeldikce ben sirf ondan sogumasinlar diye sizin icin calisiyor size oyuncak parasi kazaniyor dedim
Konuşmaları bir kaç sayfa okuyabildim öncelikle velayeti vermeniz ve böyle bir iftiraya göz yummanız çok kötü resmen iftira çünkü eşinizin dediği gibi birşey yoksa durum bayağı karışık geldi bana hem eşiniz geleneksel biri ama sizi tehdit ediyor whatshap da kitap için görüştüğünüz kişiyi sevgilin diye söylerim diyebiliyor madem geleneksel bir adam o tarz insanlar çoçukların annelerini böyle iftira atıp kendinin insan içinde rezil olacağını düşünür kendi namusuna laf geleceği için ayrıca geleneksel bir eşiniz varsa saat 12 de kitap için karşı cinsten biriyle WhatsApp dan konuşmanıza müsade etmez onuda bilmeniz gerekirdi bunları böyle yazıyorum yaşamadınız bilemezsiniz diyeceksiniz bende ilk evliliğimde şiddet tehdit gördüğüm için hemde cinayetden sapıkla bir şahıstı ama ne çoçuğumu bıraktım nede tehditlerine boyun eğdim tabi kadın cinayetine kurbanda gitmiş olabilirdim ama Çanımdan ziyade gururumu haysiyetimi düşündüm çoçuklarınızı bırakmayınMerhabalar ben 3 ay once mahkememiz goruldu anlasmali bosandik esim anlasmali bosanma icin bana imza attirdi atmazsan cocuklarin yuzunu bile goremezsin seni rezil ederim dedi bende cocuklarim icin attim. Dilekcede nafaka mal varlihi zinet talebinde bulunmayacagim ve cocuklarin velayeti babada kalacak ve mahkeme masraflarin kocaya aittir diye 3 tane madde yaziyordu. Mahkemeden sonra karar kesinlesmesi icin 2 hafta sonra gelin imza atin dediler ben gitmedim esim gecen hafta gitmis atmis ben simdi ameliyat oldum ben hastanedeyken eve tebligat gelmis ama yokum diye bildiri kagidi asmislar. Ben temyize basvurmak istiyorum. Esim zorluk cikarirsan seni ahlaksizlikla suclarim diyor. Ben oyle bisey asla yapmadim asil yapan kendisi ben disardan okuyorum diye sucladi facedeki acikogretim sayfasinda bilgi amacli gorusmemi ve internetten kitap aldihim kisiyi ile aramda bursey olduhunu idda ediyor gec saatteki whats app gorusmelerini falan delil saydiririm diyor ama alisveris yaptigim kisiler saat 11 12arasi musaitler diye o saatte iletisime gecoyordum mecburen o da onlari kotu anlama cekiyor. Simdi ben ne yapmaliyim. Bunlar gercekten beni haksiz saymaya yetermi temyize basvurdugumda muhtemelen bunlari ortaya dokecek. Bir de evlendikten sonra ev aldi luks bir araba aldi cocuklarimi ve velayeti alabilirmiyim temyize nasil basvurabilirim?
burada çatır çatır yazıyor ya iş işten geçmiş.Hanımlar merhaba,
Bu arkadaşımızı karın germe ameliyatı topiğinden tanıyorum. Daha sonra watshap dan da yazıştık. Çok genç bi arkadaşımız. Hanım hanimcık bi kızcağız. Daha önce 100 küsür kilolarda imiş eşinden çok hakaret aşağılama yani psikolojik şiddet görmüş ve 60 kilolara inmiş haliyle insan o kiloları verince sarkıyor (ben de 25 kilo verdim çok kötü karnımın derisi sarktığı için oldum) ve devlet hastanesinde ameliyat oldu üstelik topikdeki herkes biliyor ki kredi çekmedi annesi verdi parayı...
Belliki ileriyi düşünemeden korkup imza atmış...
Arkadaşlar bu kızcağız bizim hemcinsimiz eleştirmeden hakaret etmeden ne yapabilir ne yapılması gerek güzelce yardımcı olsak daha iyi değil mi?
çocuklarımın standardı düşsün istemem yazdın birkaç sayfa önce.Derdim mal mulk olsa ailemin durumu da iyi. gozum parada pulda olsa nafaka tazminat gibi cumleler cikardi agzimdan benim sorunum velayet
Bana seni ahlaksizlikla suclarsam cocuklari sana cermez hakim dedi ben ispatlarim oyle birsey olmadigini dedim o da ihtimalinde bile asla alamazsin diyerek korkuttu zaten sali tartistik cuma bosqndik oturup saglikli duaunmeme hic firsat bile vermedi
Hic guvenme boyle bi adama. Tehditlere boyun egip yanlisi kabullenme!!! Avukat tut Kaybetsen bile ilerde cocuklarm icin savastim elimden geleni yaptim dersin!!Tehdit etti imza atarsan sadece velayeti vende kalir yine sen bak ama zorluk cikarirsan asla gostermem seni ahlaksizlikla suclarim rezil ederim dedi ben oyle birsey olmadihini ispatlarim dedim herkes şüphe bile seni bitirir burasi kucuk sehir dedi. Cocuklarim kizim 7 oglum 3 yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?