Arkadaşım zaten adamın ispatlayacağı bir durum yoksa rahat olun.Benim elimde hic bir imkanim yok ama o cok guclu biri cocuklarimi kacirir diye korktum. Ve benim masum oldugimu anlar geri ceker diye bekledim. Aciklayamadigim bir durum oldugindan degil. Gercekten oyle birsey yapmis olsam hala ayni ecde kalmazdik beni coktan yollardi hakli olarak
Onun fazlasiyla gece hayati var hem duzenim dursun hemde hayatimi sureyim istedi sanirim. Dusunun yani oyle bi pisliklik olsa ayni evde kalabilirmiydik hemde venim esim cok geleneksel biridir. Bu suclamaya inanmaya calismak onun isine geldi beni resmeb bisamak doya doya hayatini yasamak icin.Hala aynı evde misiniz??
Siz neden boşandınız,inat uğruna mı?
Hem geleneksel hem de gece hayatı fazla olması biraz tuhaf değil mi?Onun fazlasiyla gece hayati var hem duzenim dursun hemde hayatimi sureyim istedi sanirim. Dusunun yani oyle bi pisliklik olsa ayni evde kalabilirmiydik hemde venim esim cok geleneksel biridir. Bu suclamaya inanmaya calismak onun isine geldi beni resmeb bisamak doya doya hayatini yasamak icin.
Eve karsi geleneksel ama disariya karsi fazlasiyla sefaci. O yapinca gayet normal ama baska birinin yaoma suphesi bile ölüm sebebi onun icin.Hem geleneksel hem de gece hayatı fazla olması biraz tuhaf değil mi?
gercekten boşanmak için bahane arıyormuş eşiniz.. Kaç yıllık evlisiniz, başından beri böyle geçimsizlik var mıydı sonradan mı koptu ipler..Onun fazlasiyla gece hayati var hem duzenim dursun hemde hayatimi sureyim istedi sanirim. Dusunun yani oyle bi pisliklik olsa ayni evde kalabilirmiydik hemde venim esim cok geleneksel biridir. Bu suclamaya inanmaya calismak onun isine geldi beni resmeb bisamak doya doya hayatini yasamak icin.
Ben gerçekten hiç bir şey anlamadım bu konudan.Eve karsi geleneksel ama disariya karsi fazlasiyla sefaci. O yapinca gayet normal ama baska birinin yaoma suphesi bile ölüm sebebi onun icin.
Ben gulerek nese ile girdim ameliyat haneye de nese ile yuruyerek girdim espiriler şakalar yaptik ekiple sonra ben iptal 7 saat sonra uyandirilirken ne çabuk bitti dedim
Aslında tuhaf değil... Küçük bi şehirde yaşıyorum yazmış konu sahibi.. İç Anadolu böyle adamlarla dolu, köy hayatı yaşar, ama ne karısı ne kızı ne içkisi eksik olur.. Evde ki de ona gömlek don yıkayıp yetiştirsin diye beklerHem geleneksel hem de gece hayatı fazla olması biraz tuhaf değil mi?
İyi de bu adamın geleneksel değil karaktersiz olduğunu gösterir.Aslında tuhaf değil... Küçük bi şehirde yaşıyorum yazmış konu sahibi.. İç Anadolu böyle adamlarla dolu, köy hayatı yaşar, ama ne karısı ne kızı ne içkisi eksik olur.. Evde ki de ona gömlek don yıkayıp yetiştirsin diye bekler
Bir de bu varmış...adamla boşandın, aynı evdesin ve bu arada geçen ay estetik ameliyat olmuşsun kocan için.
garip ilişkiler.
eğer yanlış okumadıysam göğüs basen göbek bir arada.Bir de bu varmış...
Neyse...
Aynen bende bişey anlamadım.Ben gerçekten hiç bir şey anlamadım bu konudan.
Adamın gece hayatının olması zaten evinde geleneksel olmadığını gösterir.
Adam bildiğin sorumsuz,saygısız ve hatta sırf kitap alışverişi yaptığınız için sizi ahlaksızlıkla suçluyor.
Neden dava açmıyorsunuz?
Hakaret ve iftira davaları açıp hem bebelerinize kavuşursunuz hem de tazminat alırsınız bu adamdan!
Katılıyorum, hatta konu sahibi başka konularda eşinin bu alışkanlıklarını aldatmasını ex hap diye bişey ( sanırım uyuşturucu oluyo) kullandığını yazmış.. Asıl boşanma davasını zamanında kendi açıp süründürebilir böyle bi babadan çocuklarını kurtarabilirdi..İyi de bu adamın geleneksel değil karaktersiz olduğunu gösterir.
Niçin iftiralar karşısında dava açılmadığı hala merak konusu.
Ozaman cinsel hayatta devam ediyoradamla boşandın, aynı evdesin ve bu arada geçen ay estetik ameliyat olmuşsun kocan için.
garip ilişkiler.
Ben gerçekten hiç bir şey anlamadım bu konudan.
Adamın gece hayatının olması zaten evinde geleneksel olmadığını gösterir.
Adam bildiğin sorumsuz,saygısız ve hatta sırf kitap alışverişi yaptığınız için sizi ahlaksızlıkla suçluyor.
Neden dava açmıyorsunuz?
Hakaret ve iftira davaları açıp hem bebelerinize kavuşursunuz hem de tazminat alırsınız bu adamdan!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?