Baba esek degilim elbette cocuklarimin ihtiyaclarini karsilarim dediAz önce demedin mi ailemin yanında sığıntı olmasınlar diye.
Para pul almazsan, seninde iş yok, çocukları da alıcam diyosun?
Neyse ben kaçıyım ne başını ne sonunu anlamadım olayın.
Allah kolaylık versin, o çocuklara da aklı başına gelen anne baba nasip etsin.
Seni bukadar iğrenç şekilde tehdit eden adamın sen ameliyattayken imza atmasımı zoruna gitti? Ne bekliyosunki böyle bi adamdan.nasıl boyun eydin hem çocuklarını verdin hem seni beş kuruşsun bırakmasını kabul ettinde imzaladın.msjların içeriği dediğin gibi sadece alışverişse tabiki mahkeme seni suçlayamazKucuk bir sehirde yasiyorum esimde zaten boyle korkuttu benimle inatlasirsan herseyi yaparim ama inatlasmazsan cocuklara sen bakarsin dedi bende guvendim zaten zaafim da var ona karsi. Sözünde durur sandim ama ben ameliyattayken gidip imza atmasi boyle yapmasi cok zoruma gitti
Ben 18yasinda evlesindim suan 28yasindayim o 36yasindaYaşlar kaç sizin?
O hep kizginlikla fevri karar verir
Fit olmadim hata yaptiginin farkina varir diye bekledim
ya canım beni gerdin ha şimdi çayımı sigaramı almışım üst üste yakıyorum yemin ederim
yahu sen annesin o kendini paralasın bırak!
sen nasıl velayeti veriyorum diye kabak gibi tesmi belge veriyosun adamın eline
neyse ya hakkında hayırlısı olsun ne diim daha
Tabiki hatta kitap aldihima dair dekontlarim bile var aldihim kitaplar ortadaSeni bukadar iğrenç şekilde tehdit eden adamın sen ameliyattayken imza atmasımı zoruna gitti? Ne bekliyosunki böyle bi adamdan.nasıl boyun eydin hem çocuklarını verdin hem seni beş kuruşsun bırakmasını kabul ettinde imzaladın.msjların içeriği dediğin gibi sadece alışverişse tabiki mahkeme seni suçlayamaz
Ben cocuklarimda asla vazgecmedim hep onlarin yaninda oldum yaptigindan utanip kendiliginden cocuklarimi bana versin istedimsuçlasın..senin cocuklarından vazgecmene sebepmi bu?
öyle adama varya git elinden geleni ardına koyma ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın
vermiyorum çocuklarımı hadi yiyosa al diceksin
anlaşmalı boşanmaya resmen fit olmuşsun canım ya
herkes iftira atsın cocuk alsın varmı böyle bişey
Ben cocuklarimda asla vazgecmedim hep onlarin yaninda oldum yaptigindan utanip kendiliginden cocuklarimi bana versin istedim
O yillar once girdigim ama sinra girmeyince unuttugum adimdi ondada zayiflama ile ilgili konular vardi ozmanalar kilolu olduhum icin sorunlar yasiyorduk beni hep asagilayip elestiriyorduçok çelişkilisin.
konunda eksik yanlar var.
şifresini unutmuşsun ya hani. o üyeliği diyorum.
Y nin ederim fake make degil cuma gunu tebligat gelmis 14gun surem basladi zmanim dar ne yapmam gerektigini bilmedigim ve artik hata yapmak istemedihim icin form actimkonu fake demeyin ya da bu bayan yalan yanlış şeyler anlatmıyordur inşallah
bayılicamm
Y nin ederim fake make degil cuma gunu tebligat gelmis 14gun surem basladi zmanim dar ne yapmam gerektigini bilmedigim ve artik hata yapmak istemedihim icin form actim
Bakin isim gucum derdim tasam yokta boyle saclaliklarla ugrasacak degilim sadece zamanim.kisitli ve durum hassas hata yapmadan cocujlarimi yipratmadan halletmek istiyorumçok çelişkilisin.
konunda eksik yanlar var.
şifresini unutmuşsun ya hani. o üyeliği diyorum.
Temyize tehdit altinda attigimi karari kabul etmdigimi yazmam yeterli olurmuitiraz ediceksin o imzayı kabul etmiceksin
çocuklarını vermiceksin bu kadar basit
Temyize tehdit altinda attigimi karari kabul etmdigimi yazmam yeterli olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?