temyiz velayet

Baba esek degilim elbette cocuklarimin ihtiyaclarini karsilarim dedi

Seni bukadar iğrenç şekilde tehdit eden adamın sen ameliyattayken imza atmasımı zoruna gitti? Ne bekliyosunki böyle bi adamdan.nasıl boyun eydin hem çocuklarını verdin hem seni beş kuruşsun bırakmasını kabul ettinde imzaladın.msjların içeriği dediğin gibi sadece alışverişse tabiki mahkeme seni suçlayamaz

Tabiki hatta kitap aldihima dair dekontlarim bile var aldihim kitaplar ortada

ya canım beni gerdin ha şimdi çayımı sigaramı almışım üst üste yakıyorum yemin ederim

yahu sen annesin o kendini paralasın bırak!

sen nasıl velayeti veriyorum diye kabak gibi tesmi belge veriyosun adamın eline

neyse ya hakkında hayırlısı olsun ne diim daha

bak sinirden kendi mesajımı bile alıntı yapmışım

nasıl becerdim bilmiyorum

Ben cocuklarimda asla vazgecmedim hep onlarin yaninda oldum yaptigindan utanip kendiliginden cocuklarimi bana versin istedim

çok çelişkilisin.
konunda eksik yanlar var.

şifresini unutmuşsun ya hani. o üyeliği diyorum.

Ben cocuklarimda asla vazgecmedim hep onlarin yaninda oldum yaptigindan utanip kendiliginden cocuklarimi bana versin istedim

kendiliğinden versin ne demek ya

sen annesin canım

çocukların için adamın keyfinimi bekledin

ondanmı medet umdun?

aklım almıyor valla

konu fake demeyin ya da bu bayan yalan yanlış şeyler anlatmıyordur inşallah

bayılicamm

çok çelişkilisin.

O yillar once girdigim ama sinra girmeyince unuttugum adimdi ondada zayiflama ile ilgili konular vardi ozmanalar kilolu olduhum icin sorunlar yasiyorduk beni hep asagilayip elestiriyordu

konu fake demeyin ya da bu bayan yalan yanlış şeyler anlatmıyordur inşallah

bayılicamm
Y nin ederim fake make degil cuma gunu tebligat gelmis 14gun surem basladi zmanim dar ne yapmam gerektigini bilmedigim ve artik hata yapmak istemedihim icin form actim

çok çelişkilisin.

Bakin isim gucum derdim tasam yokta boyle saclaliklarla ugrasacak degilim sadece zamanim.kisitli ve durum hassas hata yapmadan cocujlarimi yipratmadan halletmek istiyorum

Temyize tehdit altinda attigimi karari kabul etmdigimi yazmam yeterli olurmu

evet seni zorladıgını baskı altında zaaflarınu kullanarak attırdıgını
çocuklarının velayetini asla vermek istemediğini belirt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…