• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temyiz velayet

Eger bir sey yapmadiysan korkma o zaman. Beni cocuklari gorememekle tehdit etti, velayeti verirsem benle kalacaklar diye soz verdi, bosanmadan sonra kendisine guvenemeyecegimi anladim diye itiraz et karara. Peki versigi sozu tutmadi mi niye kararin degisti. Konuyu cok anlamadim sanirim...
Nihayet beni anlayan birisi cikti. Mahkemeden sobra imza atmaya gitmedik ama 4 ay sonra hicbirsey yokken gidip imza atmasi ona olan guvenimi altust etti. Bana ramazanda velayeti de sana verecem dedi ama lafta kaldi

Bana zorluk cikarmazsan velyat bende kalir coxuklari sende kalir ama inatlasirsan goremezsin kaciririm cocuklari bizi asla bulamazsin dedi

Peki çocukların velayetini alınca göstereceğinden nasıl emin olabiliyorsunuz? Onu ne engelleyecek mesela? Verdiğiniz kararlar düşündüğünüz şeyler baştan sona saçma.

Kisi herkesi kendi gibi bilir o o zihniyette bi insan oldugu icin beni oyle yargiladi ben sozum her daim arkasinda duran bi ansan oldugim.icin onu da oyle sandim

Nihayet beni anlayan birisi cikti. Mahkemeden sobra imza atmaya gitmedik ama 4 ay sonra hicbirsey yokken gidip imza atmasi ona olan guvenimi altust etti. Bana ramazanda velayeti de sana verecem dedi ama lafta kaldi
Yani bosanmakta kararli olmasi mi guvenini sarsti? Ama adam zaten bosandigi icin velayet derdine dusmus seni kandirmamis ki. Cocuklarindan da ayirmamis. Otur madem evde onu yolla bak cocuklarina. Velayet konusunda sknti cikarirsa o zaman dava acmak daha mantikli degil mi? Zaten cocuklara alip gidecegini hic sanmiyirum nasil bakacak ki 2 kucuk coxuga. Dur madem o sorun cikarana kadar sende cikarma maddi manevi destek olsun sende evinde otur cocuklarinla. Yanlis anladigim bir sey var mi?

öyle bir adamda kalmasın cocuklar annelerinden ayrılmasın cocuklarıda göstermez yarın o adaam yardımm lütfen

Peki çocukların velayetini alınca göstereceğinden nasıl emin olabiliyorsunuz? Onu ne engelleyecek mesela? Verdiğiniz kararlar düşündüğünüz şeyler baştan sona saçma.
Ben cocuklarima kiyamam onlar sensiz yapamaz bende buna dayanamam dedi ve kesinlikle sede kalacak diye yemin etti zamabla belki hersey degisir dedi

Ne gibi. Bakin ben kendime guvemiyorum boyle birsey asla yapmadim yaomamda haketmedihim bir ithamda bulunmak bemi kahrediyor. Cevresindeki parasi icin yaninda gezip tozan insanlarin gazina gelmesi beni fazlasiyla uzuyor

O zaman işine geldi çocukları vermek,yani mantıklı mı şu yazdıkların

Yani bosanmakta kararli olmasi mi guvenini sarsti? Ama adam zaten bosandigi icin velayet derdine dusmus seni kandirmamis ki. Cocuklarindan da ayirmamis. Otur madem evde onu yolla bak cocuklarina. Velayet konusunda sknti cikarirsa o zaman dava acmak daha mantikli degil mi? Zaten cocuklara alip gidecegini hic sanmiyirum nasil bakacak ki 2 kucuk coxuga. Dur madem o sorun cikarana kadar sende cikarma maddi manevi destek olsun sende evinde otur cocuklarinla. Yanlis anladigim bir sey var mi?
Temyiz surem doluyor oyizden yoksa temyiz hakkimi yitirirsem haksiz duruma duserim diye

Ben cocuklarima kiyamam onlar sensiz yapamaz bende buna dayanamam dedi ve kesinlikle sede kalacak diye yemin etti zamabla belki hersey degisir dedi

Bu mantikli bir cevap degil ki. Cocuklar sizde kaliyorsa velayeti neden istiyor? Velayeti isterseniz cocuklarin sizi gormemesine nasil dayanacakmis?

arkadaşlar yol gösterin bi el atın 2 cocugun hayatı için.

öyle bir adamda kalmasın cocuklar annelerinden ayrılmasın cocuklarıda göstermez yarın o adaam yardımm lütfen

hukuktan anlayanlar bi el atın lütfen.

yardım edin lütfen nasıl bir yol izlemeli.olan olmuş artık

Sen hayirdir?

Temyiz surem doluyor oyizden yoksa temyiz hakkimi yitirirsem haksiz duruma duserim diye
Ama bunu basta kabul etmissin. Yani velayet babada kalsin annede baksin diye anlasmissiniz. Velayet konusunda sorun cikarir diye mi korkuyosun? Kopruyu gecene kadar dayi der sonra kacirir falan diye mi endise ediyosun? Eger sorun cikarmayacaksa anlasarak sorunsuz ayrilik sana da cocuklara da daha faydali. Ama yok kesin guvenmiyorum diyosan anlasmayi iptal et madem temyize gotur o zaman vakit gecmeden. Korkuyo musun bir sey yapar mi diye sorun ne?

Bu mantikli bir cevap degil ki. Cocuklar sizde kaliyorsa velayeti neden istiyor? Velayeti isterseniz cocuklarin sizi gormemesine nasil dayanacakmis?
Beni el ve goz hapsinda tutmak emireri gibi kullanmak icin bende zaten cocuklari bemden koparmasin diye razi gekdim herturlu kisitlanmaya.

Back
X