- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cocuklarimla kendi evimde yasamak istiyorum cocuklarimi sığıntı gibi buyitmek istemiyorum hepsi buöncelikle sen ne istyorsun onu belirle sadece velayet ve nafaka mi yoksa bosanmamak icin davayi tekrar uzatmak mi o imzayi hangi guvence ile attiniz konu sahibi bu kadar pislige batmis aldatma hakaret alkol olan bir evlilik ve küçücük yasta magdur cocuklar inanin böyle aileler gördükçe isyan ediyorum senelerde evlat sahibi olmak isteyene degilde b.ktan evliligi olan bu evliligi hersey mukemmel gibi çocukla taclandiran ailelere bu yavrulari verdigi icin
Cocuklar kotu etkilenmesin ve yaptigini anlasin diye ve bana sen evde cocuklarla kal ben gidecem dedibravo bide nikahi boşanarak düşürüp kapatmasi gibi bi evde onla yaşamaya devam mı ediyorsunuz muvekkilim olsanız dosyanızı kucağınıza verip gönderirdim sizin belli ki sadece travma degil bi hataniz var bu kadar onurunuzu ayaklar altına aldınız
90-60-90 oldun mu, yaşadıklarına değdi mi, seni tekrar kadın gibi görüp istedi mi?Yollarca fizigu kotu diye gizunun icine baka baka aldatilan bir kadinim bu ameliyati da buzamana kadar benden tamemen vazgecmesi simdi de davadan vazgecer diye oldum
Kacirir diye kirktum kacirirsa asla bulamazdim onlari.canım ben de şunu anlamıyorum
seni tehdit ettiğinde imzayı atmana boşanmayı kabul edip velayeti vermene sebep nedir?
iftira ise ıspatlasın çocukların velayetini zaten alamaz normalde sen kendi elinle niye veriyosun onu anlamıyorum
Kacirir diye kirktum kacirirsa asla bulamazdim onlari.
Benim boyle birsey asla yapmadihimin farkinda olduhu icin evde kaldiriyordu oyle birseyden emin olsa gakli olarak asla boyle bisey olmaz ama sirf kendininin suclu oldugunu hissetmemek icin beni suclamayi tercih etti daha dogrusu bu suclamalara sigindibirde siz madem resmi olarak boşandınız bu anlattıgınız adamın sizi evde bir dakika bile tutmaması lazım
Inatlasirsan herseyi gozden cikaririm.dedi devamli adres degistiririm bulamazsin dedinereye kaçırıyor ya bu adamın bir işi ailesi kariyeri yokmu?
çin emi kaçıracak hukuka aykırı işmi yapacak bu kadarmı vazgeçmiş herşeyden
Kendi dazlasiyla hata yapti ve bu hatalarini kapatmak icin veni lekelemeyi sectibenim kafam iyice karıştı hiçbirşey anlayamıyorum şuan
adam senden eminse bu kin neden?
Allah yardımzınız olsun ve bir avukat bulun
Bizim sorunumiz benim huylarim falan degildi kavgamiz falanda yoktu sadece kilo konusunda takintiliydi bende beni dislamakta ki tek gerekcesini ortadan kaldirirsam duzelirirz diye dusundum.90-60-90 oldun mu, yaşadıklarına değdi mi, seni tekrar kadın gibi görüp istedi mi?
siz de 3 yaşında olduğunuz için inanıp peki mi dediniz?Bana zorluk cikarmazsan velyat bende kalir coxuklari sende kalir ama inatlasirsan goremezsin kaciririm cocuklari bizi asla bulamazsin dedi
Kabul etmemde ki sebep verdigi sozun hep arkasinda dururdu ama hiyina gidilmezse yapqcagi varsa da yapmayan biri olmasiydisiz de 3 yaşında olduğunuz için inanıp peki mi dediniz?
Ne gibi. Bakin ben kendime guvemiyorum boyle birsey asla yapmadim yaomamda haketmedihim bir ithamda bulunmak bemi kahrediyor. Cevresindeki parasi icin yaninda gezip tozan insanlarin gazina gelmesi beni fazlasiyla uzuyorSende bir tuhaflık var ama hayırlısı ben böyle saçmalık görmedim