• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temyiz velayet

Konuda oturmayan çok saçma şeyler var. Daha kucağıma almadım inşallah nasip olur ama kim alacakmış çocuğumu elimden? Ne ile tehdit ederse etsin! Atılır mı hiç öyle imza? Çocuk musunuz siz nasıl kumar oynarsınız çocuğunuzu kaybetmek pahasına. Adınız tertemiz (!) dursun 3 yaşındaki el kadar bebe anasız büyüsün!
bence tamamen duygusal (!)

Bende hiçbir şey anlamadım senin gibi, bence durum konu sahibinin anlattığı gibi değil tam olarak, gerçekten yaptığı ve korktuğu birşey var bence. Hangimiz böyle saçma sapan bir durumdan çocuğumuzun velayetini verip boşanırız
ve yeni boşanmışken, çocukları görmeme ihtimali varken güle oynaya estetik oluruz?

hmm.
adam zengin.
çocuklar onda kalsın ki anne diye ağlarlar geri birleşirsiniz ve iki çocukla evlenemez diye kendince plan yaptın, ortada kaldın.

hayırlısı.
Basite aldigin ön yargida bulumdugun seyi allah size yasatmasin. Biz evlendimizde hicbirseyi yoktu evi ve arabayi evlendikten sonra aldik. Ben sadece cocujlarim icin hersyine sustum ve tabi sevdigim icin

Basite aldigin ön yargida bulumdugun seyi allah size yasatmasin. Biz evlendimizde hicbirseyi yoktu evi ve arabayi evlendikten sonra aldik. Ben sadece cocujlarim icin hersyine sustum ve tabi sevdigim icin
Bacım çocukları vermişsin zaten.
namusuna dil uzatmış hala onun için estetik ameliyatlar oluyorsun.

Hala çocukları senden alma ihtimali değil, sen ameliyattayken imza atması zoruna gidiyor???

E zaten okeylemişsin anlaşmayı napıcaktı, aşkım bebeğim çocukları malı mülkü senden kaçırmak için imza atmaya gidiyorum haberin olsun, mu diyecekti??

Valla eşim beni sırf çocuklarımı almak istediğim için ahlaksızlıkla suçlayacaksa,varsın suçlasın...varsın dünya alem beni pis bilsin,ama çocuklarım için savaşır onları alırdım...bence sen nasıl olsa aynı evde zengin zengin oturacam diye atmışsın imzayı ama galiba adam seni kapı dışarı edecek,şimdi de çocukları alayım bari diye telaşa düştün...baştan sona haksızsın gibi...

Bizim sorunumuz benim kilolarimla ilhiliydi beni begenmiyordu ben sirf onun icin bunca aciya katlandim. Kınamayin kinadiginizi yasamadn ölmezsiniz
adam boşamış seni boşamış.
iş işten geçmiş yani.
sen nasıl geçinirim çocuklara bakarım yerine, kocanı kazanmak için koşa koşa ameliyat oluyorsun hem de sana yaptığı çirkin ithamlara rağmen. üstelik alkol gece hayatı uyuşturucu var ve çocuklarını bu adama veriyorsun.

tek sebep kociş aşkı mı?
ya çocuklar?

Ben onun istedigi fizige sahip olursam yemi bi rsansimiz olur dedim. Herseyi yuvam ve evlatlarim icin goze aldim. Cunku beni tamamen gizden cikarsa hemen imza atardi diye dusundum atmayimca da sanirim vazgecti dedim ve ameliyata karar verdim. O fıtratta birisi olsam zaten bunca zaman kavgasiz tartismasiz ayni evde kalmazdik

iş işten geçmiş yani.
sen nasıl geçinirim çocuklara bakarım yerine, kocanı kazanmak için koşa koşa ameliyat oluyorsun hem de sana yaptığı çirkin ithamlara rağmen. üstelik alkol gece hayatı uyuşturucu var ve çocuklarını bu adama veriyorsun.

tek sebep kociş aşkı mı?
ya çocuklar?
Sen evde kal ben cocuklqrq da sana da bakarim dedi. Calistirmam seni dedi ben calismayi planliyordum. Ama ameliyattayken de boyle yapti. Ben istedimki ben kotu bi cocukluk yasadim.cocuklarim yasamasin tek amacim kaderimi cocuklarim yasamasindi

Ben onun istedigi fizige sahip olursam yemi bi rsansimiz olur dedim. Herseyi yuvam ve evlatlarim icin goze aldim. Cunku beni tamamen gizden cikarsa hemen imza atardi diye dusundum atmayimca da sanirim vazgecti dedim ve ameliyata karar verdim. O fıtratta birisi olsam zaten bunca zaman kavgasiz tartismasiz ayni evde kalmazdik
mükemmel, ahlaklı kocayı kim olsa terketmez.
haklısın.

iş işten geçmiş yani.

tek sebep kociş aşkı mı?
ya çocuklar?
O cirkin ithamlara tamamen inansa ayni evde barinamazdik bunu inanmis gibi yapmak isine geldihi icin boyle yapti kesin yaptigima inansa durum bamvaska olurdu

Sen evde kal ben cocuklqrq da sana da bakarim dedi. Calistirmam seni dedi ben calismayi planliyordum. Ama ameliyattayken de boyle yapti. Ben istedimki ben kotu bi cocukluk yasadim.cocuklarim yasamasin tek amacim kaderimi cocuklarim yasamasindi
ahlakı kötü, şantajcı bir baba çocuklar için ideal örnek olurdu.
yine haklısın.

Tek istegim cocuklarim anne ve baba kelimesini ayni anda telafuz etmeleri icindi. Benim gibi iki ev arasi zikzak dokumasinlar diye

ahlakı kötü, şantajcı bir baba çdcuklar için ideal örnek olurdu.
yine haklısın.
Nekadar kotu davranislari da olsa asla cocuklarina aksettirmeyen bir babadır. Ve nekadar katı dursada icinde sakladigi ince bir vicdani vardir ben ona guvendim

Allah yardımcınız olsun.Eşiniz çok ahlaksız ve kişiliksiz biri,belli.

Abdestinizden şüpheniz yoksa,bırakın havlasın dursun terbiyesiz.
Asla süphem yok elhamdulillah boyle yaparak vicdaninin sesini bastirmaya calisti sadece cunku kendi de farkindaydi bana haksizlik yaptiginin sirf azap cekmemek icin beni suclamayi tercih etti buna sıgındı

Nekadar kotu davranislari da olsa asla cocuklarina aksettirmeyen bir babadır. Ve nekadar katı dursada icinde sakladigi ince bir vicdani vardir ben ona guvendim
açık açık yaz.
ben ona iki çocuk verdim. o mal mülk benim hakkım. başkasına yedirmem.

olay bundan ibaret.
erdem vicdan için zorlamana gerek yok.

açık açık yaz.
ben ona iki çocuk verdim. o mal mülk benim hakkım. başkasına yedirmem.

olay bundan ibaret.
erdem vicdan için zorlamana gerek yok.
Malı mülku umtumda degil tek istedigim onun hirsi ve inadi ugruna cocuklarimim yasam standartinin dusmemesi duzenlerinin bozylmamasi babamin evinde sigintu gibi yasamamalari

Back
X