• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temyiz velayet

Cocuklarim zaten aliskin babalarini az gormeye tek istedigim dogdugu evde hayatlarini huzur icinde idam ettirmeleri zaten cocuklari bana verirse gelip gormesine asla karismam istedigi zama istedihi kadar gelip girebilir cunku bu cocuklarimin en dogal hakki

Malı mülku umtumda degil tek istedigim onun hirsi ve inadi ugruna cocuklarimim yasam standartinin dusmemesi duzenlerinin bozylmamasi babamin evinde sigintu gibi yasamamalari
farklı kelimelerle de olsa aynı şeyi söylüyoruz.

keşke baştan o anlaşmayı imzalamayıp mal paylaşımı isteseydin.

midyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan oldun.
kanaatkar olmak iyidir.

Valla eşim beni sırf çocuklarımı almak istediğim için ahlaksızlıkla suçlayacaksa,varsın suçlasın...varsın dünya alem beni pis bilsin,ama çocuklarım için savaşır onları alırdım...bence sen nasıl olsa aynı evde zengin zengin oturacam diye atmışsın imzayı ama galiba adam seni kapı dışarı edecek,şimdi de çocukları alayım bari diye telaşa düştün...baştan sona haksızsın gibi...
++1

adam boşamış seni boşamış.
iş işten geçmiş yani.
sen nasıl geçinirim çocuklara bakarım yerine, kocanı kazanmak için koşa koşa ameliyat oluyorsun hem de sana yaptığı çirkin ithamlara rağmen. üstelik alkol gece hayatı uyuşturucu var ve çocuklarını bu adama veriyorsun.

tek sebep kociş aşkı mı?
ya çocuklar?
bide şöyle bişey var, bu ameliyatları babalarının hayrına yapmıyolar ciddi bi meblağ da ödenmiştir.. Bu paralar nerden alınmış, madem boşandı ve başka geliri yok.. He önceden birikmişse de böyle kritik bi zamanda estetiğe mi ayrılır bu para..? Miss gibi avukat tutup söke söke alırdım hakkımı o kadar param olsaydı..

Sen evde kal ben cocuklqrq da sana da bakarim dedi. Calistirmam seni dedi ben calismayi planliyordum. Ama ameliyattayken de boyle yapti. Ben istedimki ben kotu bi cocukluk yasadim.cocuklarim yasamasin tek amacim kaderimi cocuklarim yasamasindi
ee neden boşanmış o zaman evde duracaksan çocuklara bakacaksan, çalışmana izin vermeyecek kadar üzerinde söz sahibi olacaksa.. Nufus cüzdanına bakıp bakıp orda ki "bekar" yazısıyla mı teselli olacaktı..?

O cirkin ithamlara tamamen inansa ayni evde barinamazdik bunu inanmis gibi yapmak isine geldihi icin boyle yapti kesin yaptigima inansa durum bamvaska olurdu
zaten kendi uydurmuş ya inanıp inanmamak, başkasından duyma durumunda olur.. Birileri mi söylemiş karın face de yazışıyo falan diye

aslında diğer üyeliğindeki mesajları da okusak, daha iyi fikir sahibi olurduk.

farklı kelimelerle de olsa aynı şeyi söylüyoruz.

keşke baştan o anlaşmayı imzalamayıp mal paylaşımı isteseydin.

midyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan oldun.
kanaatkar olmak iyidir.
Bel mal mulk duskunu olmadigimin o da farkinda. Ben imzayi atmak istemedim ama o an gozunu karartarak cocuklari alir kaciririm tirnagini goremezsin ama atarsan hep sende kalir dedi ben zaten cocuk falan bakamam sen bak dedi 4 ay boyunca hic sorun yasamadik ama ameliyat gunu boyle yapmasi beni fazlasiyla korkuttu oyuzden söz ucar yazi kalir dedim hersey r smin olsun dedim

Tek istegim cocuklarim anne ve baba kelimesini ayni anda telafuz etmeleri icindi. Benim gibi iki ev arasi zikzak dokumasinlar diye
Ozaman niye anlaşmalı boşandın? Suçladığı şeyi kanıtlayamayacaksa?

Ya bir anlık gaflete düştüm diyin anlayalım ama ne savunmanız ne kabullenmeniz birbiriyle uyuşmuyorki?

++1

bide şöyle bişey var, bu ameliyatları babalarının hayrına yapmıyolar ciddi bi meblağ da ödenmiştir.. Bu paralar nerden alınmış, madem boşandı ve başka geliri yok.. He önceden birikmişse de böyle kritik bi zamanda estetiğe mi ayrılır bu para..? Miss gibi avukat tutup söke söke alırdım hakkımı o kadar param olsaydı..

ee neden boşanmış o zaman evde duracaksan çocuklara bakacaksan, çalışmana izin vermeyecek kadar üzerinde söz sahibi olacaksa.. Nufus cüzdanına bakıp bakıp orda ki "bekar" yazısıyla mı teselli olacaktı..?

zaten kendi uydurmuş ya inanıp inanmamak, başkasından duyma durumunda olur.. Birileri mi söylemiş karın face de yazışıyo falan diye
Ameliyat masraflarimi annem odedi

Ozaman niye anlaşmalı boşandın? Suçladığı şeyi kanıtlayamayacaksa?

Ya bir anlık gaflete düştüm diyin anlayalım ama ne savunmanız ne kabullenmeniz birbiriyle uyuşmuyorki?
Asla dusmedim oyle birseye ihtiyac ta duymadim. O sadece bana kizgindi oyuzden fevri bir karar verdi biz tartismamizla bosanmamiz 3 gun icinde oldu

yahu siz ne diye velayeti veriyorsunuz alamazki velayeti zaten..ne demek cocuklarımın yüzünü göstermez siz velayeti verince gösterecekmi bunu diyen adam?
boşanma davası ayrı bişey velayetle alakası yok siz boşanın sonra açsın velayet talep etsin alabiliyosa alsın

Fevri karar versiginin farkina varir ve beni haksiz sucladigini anlar diye ses cikarmadim bi muddet. Hatta 4 aydir gidip imza atmayisi beni iyice umutlandirdi ama ben evliligimizi decam ettirmek icin ameliyat olurken boyle yapmasi beni kahretti

O lüks arabada, o lüks evde de hakkın var. Onlardan vazgeçmen bile başlı başına bişeyler, bide çocukları veriyorsun böyle güvenilmez adamın sözüne bakıp.

Cayabiliyorsan cay hemen yarısını al onların çocukları da al. Sonra seni sap gibi atıp gidicek ömür boyu pişman olacaksın.

yahu siz ne diye velayeti veriyorsunuz alamazki velayeti zaten..ne demek cocuklarımın yüzünü göstermez siz velayeti verince gösterecekmi bunu diyen adam?
boşanma davası ayrı bişey velayetle alakası yok siz boşanın sonra açsın velayet talep etsin alabiliyosa alsın
Bana seni ahlaksizlikla suclarsam cocuklari sana cermez hakim dedi ben ispatlarim oyle birsey olmadigini dedim o da ihtimalinde bile asla alamazsin diyerek korkuttu zaten sali tartistik cuma bosqndik oturup saglikli duaunmeme hic firsat bile vermedi

Asla dusmedim oyle birseye ihtiyac ta duymadim. O sadece bana kizgindi oyuzden fevri bir karar verdi biz tartismamizla bosanmamiz 3 gun icinde oldu
Allah Allah... vallahi anlamıyorum ben. İmzayı atan sen değilmisin? Bir anlık gaflete düştün attın imzayı?

Ve hala seni ahlaksızlıkla suçlayan adam sana kızgın, sen değilsin.

Beynim yandı benim..

O lüks arabada, o lüks evde de hakkın var. Onlardan vazgeçmen bile başlı başına bişeyler, bide çocukları veriyorsun böyle güvenilmez adamın sözüne bakıp.

Cayabiliyorsan cay hemen yarısını al onların çocukları da al. Sonra seni sap gibi atıp gidicek ömür boyu pişman olacaksın.
Arabasi da parasi da onun olsun cocuklarimi perisan etmesin yeter

Bana seni ahlaksizlikla suclarsam cocuklari sana cermez hakim dedi ben ispatlarim oyle birsey olmadigini dedim o da ihtimalinde bile asla alamazsin diyerek korkuttu zaten sali tartistik cuma bosqndik oturup saglikli duaunmeme hic firsat bile vermedi

suçlasın..senin cocuklarından vazgecmene sebepmi bu?

öyle adama varya git elinden geleni ardına koyma ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın

vermiyorum çocuklarımı hadi yiyosa al diceksin

anlaşmalı boşanmaya resmen fit olmuşsun canım ya

herkes iftira atsın cocuk alsın varmı böyle bişey

Allah Allah... vallahi anlamıyorum ben. İmzayı atan sen değilmisin? Bir anlık gaflete düştün attın imzayı?

Ve hala seni ahlaksızlıkla suçlayan adam sana kızgın, sen değilsin.

Beynim yandı benim..
O hep kizginlikla fevri karar verir ama sonra telafi ederdi yine boyle olacak sandim pisman olacak masum olduhumu anlayacak diye bekledim oyle birseye eminse o da bekledi emin olsa 1 gun bile beklemezdi

Arabasi da parasi da onun olsun cocuklarimi perisan etmesin yeter
Az önce demedin mi ailemin yanında sığıntı olmasınlar diye.
Para pul almazsan, seninde iş yok, çocukları da alıcam diyosun?

Neyse ben kaçıyım ne başını ne sonunu anlamadım olayın.

Allah kolaylık versin, o çocuklara da aklı başına gelen anne baba nasip etsin.

suçlasın..senin cocuklarından vazgecmene sebepmi bu?

öyle adama varya git elinden geleni ardına koyma ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın

vermiyorum çocuklarımı hadi yiyosa al diceksin

anlaşmalı boşanmaya resmen fit olmuşsun canım ya

herkes iftira atsın cocuk alsın varmı böyle bişey
Fit olmadim hata yaptiginin farkina varir diye bekledim

Back
X