• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temyiz velayet

Kusura bakmayın ama nedense çok masum olduğunuzu düşünmedim.Eğer aranızda gerçekten özel konuşmalar olmadıysa ne delil göstereceksin göster derdim şahsen yani mahkemede iftira atmak kolay olsa herkes suçlardı ayrıca bir anne olarak araştırmadan çocukların babada kalma nafaka vs.istememe şartlarını imzalamanızı hiç.anlamadım bir avukatta mı tutamadınız.

Anlaşmalı olarak iki.tarafın isteyerek boşanması başka velayet nafaka meselesi başka belli ki.haklı olduğu yerler var eşinizin kendinizi çekmişsiniz.
Dedim sucla bende aksini ispatlarim dedim ama boyle birseyi soylemem bile cocuklari senden almama yeterli dedi hakim boyle bi ihtimali bile duysa sana vermez dedi

Burası hukuk sitesi değil arkadaşım.
Birkaç avukat var da burada görevli değiller ki.
İşleri olmadığında gelip yardımcı oluyorlar.
Madem zamanınız kısıtlı,maddi imkanınız yoksa neden baroya başvurmuyorsunuz?
Iste atilacak adimlari bilmedigim.icin burdan ogrenmek istedim. Baro hemen avukat tahsis edermi

Dedim sucla bende aksini ispatlarim dedim ama boyle birseyi soylemem bile cocuklari senden almama yeterli dedi hakim boyle bi ihtimali bile duysa sana vermez dedi
Buna inandınız mı gerçekten?
Rica ederim,gidin avukat yardımı alın.

Kendim.icin korktugum cekindigim hicbirseyim yok. Ben kacarak cok severek evlendim onun sozu benim icin senetti buyuzden ahmaklik ettim. Cocuklar etkilenmesim diye hersey yolunda gibi davraniyoruz sadece odalarimiz ayri ramazanda gayet sakin iftar yaptik bayramlar ailelerimize birlikte gidip bayramlastik kimse bilmiyor bu durumumuzu ve tani anlamiyorlarda. Ama bu son yaptigi imza isi kaygilarimi arttirdi. O istediki ben heo onun goz haosinde oluyim ve bunu sadece cocuklar araciligi ile yapabilirdi cocuklar onda olursa ona kole gibi her dedigini heristedihini yaparim diye planladi amaci buydu
Sevmiyor istemiyo, iftira atıyor ama göz hapsinde tutmak istiyo..? Nafaka bile isteme diye imza attırıyor ama 40 bin limitli kart veriyo..?
Birde ona minnet etmeme kızıyo demişsin ama ilk sayfalarda herşey üç gün içinde oldu öncesinde tartışmazdık falan yazmışsın.. Üç günde mi ona minnet etmeme kıvamına mı geldin..? İnat bi anlık öfke falan değil bence zaten bitmiş bi evliliği resmi olarak bitirme adımları atmış eski eşin bence..

Biz de avukat değiliz de birine ahlaksız demek için ispat lazım öyle değil mi?
Bana ispatlasan bile hakim boyle birseyin ihtimali ile bile cocuklari senden alir ve asla gormene izin bile vermez dedi. Zaten oyle bisey olsa niye 4 ay sessiz sedasiz ayni evde kalalim akil var mantik var beni hep avcunda tutmaya kölesi gibi yasamami istiyirdu ama beni dize getiremiyordu bu sacmalihi firsat bildi

Bana ispatlasan bile hakim boyle birseyin ihtimali ile bile cocuklari senden alir ve asla gormene izin bile vermez dedi. Zaten oyle bisey olsa niye 4 ay sessiz sedasiz ayni evde kalalim akil var mantik var beni hep avcunda tutmaya kölesi gibi yasamami istiyirdu ama beni dize getiremiyordu bu sacmalihi firsat bildi
Arkadaşım belli ki boşa çaba sarfediyoruz,anlatamıyorum derdimi.
Dediğin gibi vaktin kısıtlıysa git avukat yardımı al.
Burada sana hiç kimse bir şey yapamaz,o süren de dolar.

Sevmiyor istemiyo, iftira atıyor ama göz hapsinde tutmak istiyo..? Nafaka bile isteme diye imza attırıyor ama 40 bin limitli kart veriyo..?
Birde ona minnet etmeme kızıyo demişsin ama ilk sayfalarda herşey üç gün içinde oldu öncesinde tartışmazdık falan yazmışsın.. Üç günde mi ona minnet etmeme kıvamına mı geldin..? İnat bi anlık öfke falan değil bence zaten bitmiş bi evliliği resmi olarak bitirme adımları atmış eski eşin bence..
Zaten ben onu huc cozemedim neyaptigini tahmin edemzdim. Zaten kavgamiz yoktu ama kopuktuk birbirimize hep fizigimi one surerdi kavgada

ama canım benim buna da inanılır mı yahu 28 yaşında iki çocuk annesi bi kadın bu kadar da yaşadığı çagdan habersiz olur mu..? ispatı olmayan bişeye, hakim nasıl hüküm verir sırf duydu diye..!? Oraların kısır günleri gibi dedikoduyla söylentiyle iş yaptıklarını mı düşündün..?
Şaşkınım...

Bu iki gunluk mesele degil sen yaziyi nasil.okuyirsun bende anlamiyorum biz ayrilali 4 ay oldu ama karar kesinlestirmek icin imza atilmadi

ama canım benim buna da inanılır mı yahu 28 yaşında iki çocuk annesi bi kadın bu kadar da yaşadığı çagdan habersiz olur mu..? ispatı olmayan bişeye, hakim nasıl hüküm verir sırf duydu diye..!? Oraların kısır günleri gibi dedikoduyla söylentiyle iş yaptıklarını mı düşündün..?
Şaşkınım...
Kanunluk mahkemelik hic isim olmadihi icin sistemi bilmiyirdum

Ama sen de dunku cocuk degilsin ki esinin her soyledigine inanasin. Idda ettigi seyi ispat etmek zorunda. Konusmalar sadece alisveris uzerineyse hakim kor mu aldatma olayi olup olmadigini idrak edemese hakim olmazdi.

Ama sen de dunku cocuk degilsin ki esinin her soyledigine inanasin. Idda ettigi seyi ispat etmek zorunda. Konusmalar sadece alisveris uzerineyse hakim kor mu aldatma olayi olup olmadigini idrak edemese hakim olmazdi.
O cok hirsli bi adam birseyi kafasina koyarsa heryolu dener diye korkum bana asiri psikolojik baski yapti

Kendi de diyor bende ne istesihimi ne yaptigimi bilmiyorum diyor hem beni istemiyor hem venden kopmak istemiyor
bende anlamiyorum neden hâlâ senin yadindayim neden her firsatta bana bakiyor gelip elimi tutuyor sariliyor ama ote yandanda boyle yapiyor

Kanunluk mahkemelik hic isim olmadihi icin sistemi bilmiyirdum
Olan olmuş neyse... Bundan sonra hiç vakit kaybetme,barodan avukat iste o seni yönlendirsin, kendi başına hareket etme... Velayetini de nafakanı da bırakma ona..bu işler bittiğinde de lütfen bi iş güç bul, ayaklarının üstünde dur.. Alıştığın rahat hayat gibi olmayacağını bil sonrasının.. Evlatlarını çok sev üstlerine titre iki kez hemde.. Baba yokluğunu hissettirme.. Genç kadınsın kalbin kırık, olayların şokunu atlatınca tam düzelmeden yeni maceralara atma kendini.. Hakkında hayırlısı olsun

Back
X