- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
Ne okuyup ne algiliyorsun bilemiyorummama sana kendimi ifade etmieyecegim. Kimsenin boyle bisey yasamasini 'istemem ve yasamadihim birseyinde kabataslak mantigini yurutmem
Az önce benim yaşamamı ümit diledin ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne okuyup ne algiliyorsun bilemiyorummama sana kendimi ifade etmieyecegim. Kimsenin boyle bisey yasamasini 'istemem ve yasamadihim birseyinde kabataslak mantigini yurutmem
Derdim wstetik olsa buraya neeen yaziyim biraz bi mantikli dysun bencekeşkeKazen diğer üyeliğini açıklasa da tek derdi estetik mi koca mı çocuklar mı görsek.
Artik zurnanin zort dedigi yere geldik buzamana kadar yapmadiysam farkina varir dusuncesiyle ama varmadi o imzayi atti bende simdi cocuklarimi qlmak istiyorum elbette. Cunku hergun karar degisitirir oldu daha ameliyat sabahi sarilan ellerimi tutan benim icin endiselen adam ben ameliyata girince imza atmaya gitti. Kendide farkinda saglikli karar veremedihinin devamli karar degistirdiginin ömur boyu saibeli korkuyla heran cocuklari alacak korkusuyla yasamaktansa bi adim atmak en dogrusu. Velayeti alirim ondan sonra istedihi zaman gorur sever engel olmam tabiki cunku babalik yapmanim bi gunu bi saati olmamaliYaşamadığı konuda ahkam kesmek demissin burda kimse bire bir senin yaşadığın şeyi yaşamadı,bire bir yaşayan varsa da sen değil,ne diyelim o zaman adamdan deli gibi korkuyosun aynı evdesiniz adama dava açsan adam ne yapar sana,şimdiye kadar yapmadığını bırakmamış,normalde yap dediğim şeyler için sana yapma diyoeum gene ahkam kesiyo oldum pe suphanallah
derdin velayet olsa 4 ay önce buraya konu açardın, son güne bırakmazdın.Derdim wstetik olsa buraya neeen yaziyim biraz bi mantikli dysun bence
Artik zurnanin zort dedigi yere geldik buzamana kadar yapmadiysam farkina varir dusuncesiyle ama varmadi o imzayi atti bende simdi cocuklarimi qlmak istiyorum elbette. Cunku hergun karar degisitirir oldu daha ameliyat sabahi sarilan ellerimi tutan benim icin endiselen adam ben ameliyata girince imza atmaya gitti. Kendide farkinda saglikli karar veremedihinin devamli karar degistirdiginin ömur boyu saibeli korkuyla heran cocuklari alacak korkusuyla yasamaktansa bi adim atmak en dogrusu. Velayeti alirim ondan sonra istedihi zaman gorur sever engel olmam tabiki cunku babalik yapmanim bi gunu bi saati olmamaliderdin velayet olsa 4 ay önce buraya konu açardın, son güne bırakmazdın.
ama kocamı seviyorum diyerek estetik topiğindeymişsin 4 aydır.
Ne alaka ben estetik olmadan once imza atmadihindan geran geri cekme ihtimali olduhun da olabilirmi acaba ???derdin velayet olsa 4 ay önce buraya konu açardın, son güne bırakmazdın.
ama kocamı seviyorum diyerek estetik topiğindeymişsin 4 aydır.
Bu saatten sonra ayni evde kalmanin bi anlami yok onceden duzelme ihtimali vardi ama o imza ile son bulduE tamam o adımı at,gazan mübarek olsun,ama aynı evde yaşamaya devam etmeyeceksiniz o zaman? Nereye gideceksin dava sonuclanana kadar
Ameliyat olmamdaki tek sebepte oydu zaten. Yoksa ben bu saatten sonra manken olacak degilim ya disardan beni kim.gorecek ben zaten kapaliyimYani adam bu 4 ay içinde boşanmaktan vazgeçse sen hala istiyodun öyle mi?
10 senedir sana şiddet uygulayan aldatan adamı istiyodun? Hâlâ da istiyosun gibi zaten
Beni hor gormesindeki tek sebep fiziksel kusurlarimdi o bahanesini de ortadan kaldirmak icin oldum. Bu saatten sonra da olmuyorda bahanelere devam etseydi zaten olmiyorsa olmuyordur ben elimden geleni fazlasiyla yaptim diyerek kabullenecwktim artikAmeliyat olmamdaki tek sebepte oydu zaten. Yoksa ben bu saatten sonra manken olacak degilim ya disardan beni kim.gorecek ben zaten kapaliyim
Beni hor gormesindeki tek sebep fiziksel kusurlarimdi o bahanesini de ortadan kaldirmak icin oldum. Bu saatten sonra da olmuyorda bahanelere devam etseydi zaten olmiyorsa olmuyordur ben elimden geleni fazlasiyla yaptim diyerek kabullenecwktim artik
şurada herkese sor:Artik zurnanin zort dedigi yere geldik buzamana kadar yapmadiysam farkina varir dusuncesiyle ama varmadi o imzayi atti bende simdi cocuklarimi qlmak istiyorum elbette. Cunku hergun karar degisitirir oldu daha ameliyat sabahi sarilan ellerimi tutan benim icin endiselen adam ben ameliyata girince imza atmaya gitti. Kendide farkinda saglikli karar veremedihinin devamli karar degistirdiginin ömur boyu saibeli korkuyla heran cocuklari alacak korkusuyla yasamaktansa bi adim atmak en dogrusu. Velayeti alirim ondan sonra istedihi zaman gorur sever engel olmam tabiki cunku babalik yapmanim bi gunu bi saati olmamali
Anlatabiliyormusun. Ablayamiyorsan da sen bilirsin
ne farkederNe alaka ben estetik olmadan once imza atmadihindan geran geri cekme ihtimali olduhun da olabilirmi acaba ???