• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temyiz velayet

Ha bu cymleye aciklik getiriyim yanlis yazilmis harf eksik cikmis yasamamani yazmak istedim aslinda

Yaşamadığı konuda ahkam kesmek demissin burda kimse bire bir senin yaşadığın şeyi yaşamadı,bire bir yaşayan varsa da sen değil,ne diyelim o zaman adamdan deli gibi korkuyosun aynı evdesiniz adama dava açsan adam ne yapar sana,şimdiye kadar yapmadığını bırakmamış,normalde yap dediğim şeyler için sana yapma diyoeum gene ahkam kesiyo oldum pe suphanallah

keşke Kazen Kazen diğer üyeliğini açıklasa da tek derdi estetik mi koca mı çocuklar mı görsek.

Yaşamadığı konuda ahkam kesmek demissin burda kimse bire bir senin yaşadığın şeyi yaşamadı,bire bir yaşayan varsa da sen değil,ne diyelim o zaman adamdan deli gibi korkuyosun aynı evdesiniz adama dava açsan adam ne yapar sana,şimdiye kadar yapmadığını bırakmamış,normalde yap dediğim şeyler için sana yapma diyoeum gene ahkam kesiyo oldum pe suphanallah
Artik zurnanin zort dedigi yere geldik buzamana kadar yapmadiysam farkina varir dusuncesiyle ama varmadi o imzayi atti bende simdi cocuklarimi qlmak istiyorum elbette. Cunku hergun karar degisitirir oldu daha ameliyat sabahi sarilan ellerimi tutan benim icin endiselen adam ben ameliyata girince imza atmaya gitti. Kendide farkinda saglikli karar veremedihinin devamli karar degistirdiginin ömur boyu saibeli korkuyla heran cocuklari alacak korkusuyla yasamaktansa bi adim atmak en dogrusu. Velayeti alirim ondan sonra istedihi zaman gorur sever engel olmam tabiki cunku babalik yapmanim bi gunu bi saati olmamali

Son düzenleme:
Derdim wstetik olsa buraya neeen yaziyim biraz bi mantikli dysun bence
derdin velayet olsa 4 ay önce buraya konu açardın, son güne bırakmazdın.

ama kocamı seviyorum diyerek estetik topiğindeymişsin 4 aydır.

Artik zurnanin zort dedigi yere geldik buzamana kadar yapmadiysam farkina varir dusuncesiyle ama varmadi o imzayi atti bende simdi cocuklarimi qlmak istiyorum elbette. Cunku hergun karar degisitirir oldu daha ameliyat sabahi sarilan ellerimi tutan benim icin endiselen adam ben ameliyata girince imza atmaya gitti. Kendide farkinda saglikli karar veremedihinin devamli karar degistirdiginin ömur boyu saibeli korkuyla heran cocuklari alacak korkusuyla yasamaktansa bi adim atmak en dogrusu. Velayeti alirim ondan sonra istedihi zaman gorur sever engel olmam tabiki cunku babalik yapmanim bi gunu bi saati olmamali

Anlatabiliyormusun. Ablayamiyorsan da sen bilirsin

Ne alaka ben estetik olmadan once imza atmadihindan geran geri cekme ihtimali olduhun da olabilirmi acaba ???

E tamam o adımı at,gazan mübarek olsun,ama aynı evde yaşamaya devam etmeyeceksiniz o zaman? Nereye gideceksin dava sonuclanana kadar

Yani adam bu 4 ay içinde boşanmaktan vazgeçse sen hala istiyodun öyle mi?
10 senedir sana şiddet uygulayan aldatan adamı istiyodun? Hâlâ da istiyosun gibi zaten

Yani adam bu 4 ay içinde boşanmaktan vazgeçse sen hala istiyodun öyle mi?
10 senedir sana şiddet uygulayan aldatan adamı istiyodun? Hâlâ da istiyosun gibi zaten
Ameliyat olmamdaki tek sebepte oydu zaten. Yoksa ben bu saatten sonra manken olacak degilim ya disardan beni kim.gorecek ben zaten kapaliyim

Ameliyat olmamdaki tek sebepte oydu zaten. Yoksa ben bu saatten sonra manken olacak degilim ya disardan beni kim.gorecek ben zaten kapaliyim
Beni hor gormesindeki tek sebep fiziksel kusurlarimdi o bahanesini de ortadan kaldirmak icin oldum. Bu saatten sonra da olmuyorda bahanelere devam etseydi zaten olmiyorsa olmuyordur ben elimden geleni fazlasiyla yaptim diyerek kabullenecwktim artik

Beni hor gormesindeki tek sebep fiziksel kusurlarimdi o bahanesini de ortadan kaldirmak icin oldum. Bu saatten sonra da olmuyorda bahanelere devam etseydi zaten olmiyorsa olmuyordur ben elimden geleni fazlasiyla yaptim diyerek kabullenecwktim artik

Yani bi erkek için şu hallere girmen çok acı,adam aldatmaya meyilli ve bahane yapmış bunu,ilk seferde kapıya koymalıydın,manken de olsan yapardı bu adam

Anlatabiliyormusun. Ablayamiyorsan da sen bilirsin
şurada herkese sor:

karısını sürekli aşağılayan hor gören, gece hayatı olan, uyuşturucu, alkol kullanan, dengesiz davranan, karısına iftira atan, şantaj yapan adamın sözüne güvenilir mi, böyle bir adama çocuk emanet edilir mi, bu adam için bankadan kredi çekilerek estetik olunur mu?

evet diyen kaç kişi çıkar bakalım.

Back
X