Temyiz

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
Hanımlar merhaba bi konuda bilginize danışacağım. Boşanma davam çekişmeli şiddet küfür aldatma vsvs karar verildiğinde ve tazminat hükmedildiğinde karşı taraf tutar ne olursa olsun temyiz e gider

Kafama takılan temyiz sürecinde boşanma kararını da durduruyor mu yani ne oluyor acaba sadece tazminat değişip boşanmış mı oluyorum

Avukata yüz yüze gelmeden sorma imkanım yok bilen varsa aydınlatırsa çok sevinirim

Tümünü isterse tümünü sadece tazminatı isterse tazminatı üst mahkemeye götürür

Aslında temel karar boşanma kararı olduğu için öncelikle ona karşı temyiz yoluna başvurma hakkı var zaten

Karar kesinleşmemiş oluyor.Karşı taraf karara katılmadığı için yeniden değerlendirilsin diye temyize göndermiş.Eğer yargıtay bu kararı onarsa o zaman kesinleşir ama bozarsa basit anlatımıyla mahkeme yeniden karar vermek zorunda.Yani temyizde verilen kararın doğru olup olmadığına karar veriliyor.

Karşı taraf boşanmaya dünden razı ama mesele para ödememesi

İlk cümlede onu yazdım isterse boşanma kesinleşsin tazminatlar bozulsun diyebilir

Hatta üst mahkeme boşanma kesinleşsin tazminatlar yeniden incelensin de diyebilir

Dava açılmış olasılıkları düşünerek kendinizi üzmeyin geleceğe odaklanın eninde sonunda biter

Hakkı'nızda hayırlısı olsun

Hanımlar merhaba bi konuda bilginize danışacağım. Boşanma davam çekişmeli şiddet küfür aldatma vsvs karar verildiğinde ve tazminat hükmedildiğinde karşı taraf tutar ne olursa olsun temyiz e gider

Kafama takılan temyiz sürecinde boşanma kararını da durduruyor mu yani ne oluyor acaba sadece tazminat değişip boşanmış mı oluyorum

Avukata yüz yüze gelmeden sorma imkanım yok bilen varsa aydınlatırsa çok sevinirim
Sadece tazminata itiraz ederse boşanmanın gerekçeli kararı yazılır.
bunun için tazminat a itirazında boşanmaya itiraz etmiyorum diye not düşmesi gerekir..
boşanmayada itiraz ederse temyizden gelene kadar maalesef boşanamazsınız

Sadece tazminata itiraz ederse boşanmanın gerekçeli kararı yazılır.
bunun için tazminat a itirazında boşanmaya itiraz etmiyorum diye not düşmesi gerekir..
boşanmayada itiraz ederse temyizden gelene kadar maalesef boşanamazsınız

:( üzüldüm şimdi

siz boşanmayı mı daha çok istiyorsunuz tazminat tutarının yüksek olmasını mı ?

tazminat tutarı cok da umurumda değil boşanmayı istiyorum diyeceksiniz ki umurunda değilse anlaşalı ayrılsaydın. Yaşadıklarımdan sonra anlaşmalı bitmesini istemedim

tazminat tutarı cok da umurumda değil boşanmayı istiyorum diyeceksiniz ki umurunda değilse anlaşalı ayrılsaydın. Yaşadıklarımdan sonra anlaşmalı bitmesini istemedim
o zaman iyi yapmışsınız, o da boşanmak istiyorsa boşanırsınız,
tazminat belki temyize gidebilir. hakkınızda hayırlısı olsun darısı başımıza

o zaman iyi yapmışsınız, o da boşanmak istiyorsa boşanırsınız,
tazminat belki temyize gidebilir. hakkınızda hayırlısı olsun darısı başımıza

amin amin tazminatı istediği kadar temyiz ettirebilir o sorun değil ben artık kendi soyadımı alayımda inşallah :))

Beni bir kere bile aramadılar o günden sonra

Sansini dene mesaj at "boşanma karari cikinca temyize gidecek olursan dilekce ver bosanmaya itiraz etmemis ol bir an önce kurtulalim birbirimizden" de. Ona da donk etmesini sagla yeter sohbet etmicen neticede.

Sansini dene mesaj at "boşanma karari cikinca temyize gidecek olursan dilekce ver bosanmaya itiraz etmemis ol bir an önce kurtulalim birbirimizden" de. Ona da donk etmesini sagla yeter sohbet etmicen neticede.

O zaman inadına yapar suan sevgilisi var belki akıl eder de etmez inşllah amin:)

Bir varsayım üzerine yazmışsın belkide sen beğenmeyeceksin tazminatı ve sen gideceksin temyize. Ne kadar tazminat istemiştin?

Back
X