- Konu Sahibi esinnnnn02
hani böle çok parlatıcı değil ama,satenimsi bi görüntü veren,ten rengi gibi rujlar var canlarım...onlardan kullanan veya bilen var mı?bilmiyorumkismile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,
Benim bir numaralı nude rujum MAC "hue"...hafif bir pembelik de var o yüzden dudağa fondoten sürmüşsün gibi sıkıcı bir renk olmuyor. Harika bir nude ruj! kesinlikle tavsiye ederim, glaze olduğu için dudakları kurutmuyor da,
MAC Myth var bir de o biraz da bejimsi bir nude, ama hafif fondöten etkisi yaratabilir, ama bu rujun da seveni çoktur,
Bunun dışında YSL Rouge Volupte da 2 numaraydı sanırım, onlara bakabilirsiniz.
tatlım kozmetiklere sorduğumuzda mac hue mi dicez ben google dan fotograflarına baktım çok hoş bi renk...okunusunu da yazarsan sevinirim bazı satış elemanları hasta ediyorda:) myth rengide çok hoş onunda nası okundugunu sölersen cok svinirim:)
cok tesekkür ederim canm:)))
Bende bakacagIm mac hue cok begendim nude rujlarIm var ama ten rengine yakIn ve nude kahve tonlarInda beyaz tenli oldugum icin cok soluk gösteriyor:1no2:
hue nude pembeyi cok sevdim:sm_cool:
tavsiye eden arkada$a cok cok t$kler:lepi:
Ben günlük hayatımda Biotherm'in 230 numaralı rujunu kullanıyorum.
Doğal olduğu için çok seviyorum, dudaklarımı yumuşacık yapıyor, tavsiye ederim mutlaka denemelisin