ten rengımı nasıl acabılırım ????

sevcankubra

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
95
7
18
41
kızlar merhaba esmer bır cılde sahıbım ve ben bu durumdan cok sıkayetcıyım beyaz bı tene sahıp olmak ıstıyorum lutfen elestırmeyın tercıh meselesı ten rengını acabılecek onerılerınız varmı? lutfen yardım .

Sabunlar var bunun için. Bir kaç ton açıyor.

Bir de madecassol mu ne var çatlak vs kremi yan etki olarak renk açıyor.

En fazla ölü derilerin gidince cildin biraz parlar ama renk çok açılacağını sanmıyorum

solgun beyaz cilde sahip olan, en ufak bir güneşe maruz kalmada her tarafı kıpkırmızı olan, güneş koruyucusuz dışarı asla adım atamayan, çilli biri olarak gel yer değiştirelim diyorum.

Sabunlar var bunun için. Bir kaç ton açıyor.

Bir de madecassol mu ne var çatlak vs kremi yan etki olarak renk açıyor.

Hepsi kortizonlu olduğu için deriyi inceltiyor, insanlar rengim açıldı sanıyor. Kanser olmak isteyen kullansın tabi ki.

Konu sahibi, bedeninizle mutlu olmaya bakın. Dışardan yaptığınız her müdahale size ciddi hastalıklar olarak dönecektir. Hele cilt gibi hassas bir organda tehlike çok büyük.

İstediğin sonucu elde edebileceğini sanmıyorum.
Ve tavsiyem bu konudaki kozmetiklere veya ilaçlara çok fazla yönelmemen.

Hepsi kortizonlu olduğu için deriyi inceltiyor, insanlar rengim açıldı sanıyor. Kanser olmak isteyen kullansın tabi ki.

Konu sahibi, bedeninizle mutlu olmaya bakın. Dışardan yaptığınız her müdahale size ciddi hastalıklar olarak dönecektir. Hele cilt gibi hassas bir organda tehlike çok büyük.
Beyazlatici sabunlar da mı öyle

Daha önce pirinçle,pirinci bekletilen suyla ,pirinç tozuyla maske yapanları okumuştum bu iş için,yan etkisi olup olmadığını bilmiyorum ama,bir araştırın isterseniz:KK66:

Esmer teni bende pek begenmiyorum. Ne esmerlesmenin ne ten rengi acmanin herhangi saglikli bir yolu oldugunu hic sanmiyorum.

Ne yazık ki esmer tenden beyaz tenli bir insana donusmeniz imkansız. Sadece yarım ton belki açılır o da ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum.

Bembeyaz tenli,guneşe çikamayan,güldügümde ayrı agladiginda ayrı,sinirlendiginde ayrı domates tonlarina bürunen bir cilt sahibi olarak,esmerlerin daha da bronzlasip saclarinı da sarı renk attırmalarına bayılıyorum:KK200:belki sen de deneyebilirsin

biz beyazız da noluyor?
en ufak güneşte çıkan çiller,
sivilce çıkınca ben burdayım demeler,
minik minik damar kızarıklıkları,
makyajsızken hayalet gibi olmalar,
vs..
vs..

sen iyisi mi git bir kontur seti al. makyaj yaparken öyle yap. kendine güzel gözüküp tenini seversin.

Canım benim yöntemim şu. Biraz süzme yoğurda 1 tatlı kaşığı karbonat ve biraz limon sık ıyorum köpürüyor. Macun kıvamına geliyor karıştırdım. Yüzümün heryerine kalın tabaka sürüyorum. Yaklaşık 1 saat bekliyorum yüzümde tamamen kaybolana kadar.ovalayarak çıkarıyorum duşa giriyorum. Duştan çıkmadan elime biraz limon sıkıp yüzümü oval ıyorum.öyle bir ten oluyor ki bebek gibi.ve ten rengini açıyor zamanla.
Ama yazın sıcakta yapmıyorum. Evden çıkmayacağım zaman yapıyorum. Cildi çok hassas olanlar yapmasın

Back
X