Ten Uyumu Ne Demektir? Varmidir?

septik1975

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2007
23
0
86
49
İstanbul
biriyle tanıştım ve güzel başladı ilk bir hafta.tel.mesajlar falan.sonra hafta sonu buluştuk yemek yedik falan arkadaşlarla sohbet ellele saçlarımı ellerimi falan öpüyor.sonra beni öptü dudağım morardıKötü neyse ellele eve kadar getirdi beni.sonra aramadı.bir hafta sonra aradı ısınamadığını ve ten uyumu olmadığını söyledi.:Roflol: ne alakaysa.anlamadımbenneyaptımki madem ten uyumu yoktu neden morartana kadar öptü? erkekler işte yaaa.iğreniyorum onlardan bazen..

hadi len demedin mi????tatlicadiarzu

onun amacı başka bir şeymiş...şükür et bencelaelaelaelaelae

boşver canım hiç üzme kendini.
dudağın morardığına göre senin teninde onu kabul etmemiş ki morarmış yani.
zararın neresinden dönersen kardır.a.sa.s

vantuz gibi bişiy herhalde tuttuğunu morartana kadar çekiyor
bence büyük bir beladan kurtulmuşsun geçmiş olaaa

kızlara katılıyorum morartana kadar öptükten sora mı anlamıs ten uyumu olmadığını onun canı ten uyumlu macera istiomus baska bise diil evlilik lafını da seni kandırmak icin solemistir

yaa valla kusuraa bakma ama iycee terbiyesiz miiş yanii hoşlanmasan bilee bölee patt diee sölenirmii allahınn patavatsızı iştee allahtann sürmemişş besbelli adam degilmiş
arkadaşlarr bu tenn uyumu nasıl bişeyy ben duydum ama böle yanii nasıll anlıyosunuz uyumlu olup olmadıgınızıı ilginç biliyosanız yazın yaa ben de ögreniyim

Ay Teşekkür Paylaşimlariniz Için Ne Kadar şeker Yazmişsiniz..:)

Vallatam Olaral Bende Anlmadim Bence Ten Uyumu Aradaki Elektrik.birbirinden Hoşlanan Herkesin Ten Uyumu Var Bence. Ayrica Ten Uyumu Nedir Böyle Bişeyede Inanmiyorum.

Öpüşmekle ten uyumu olup olmadığı anlaşılmaz ki , şaka yapıyorsunuz galiba kızlar..:smiley-cool: Ya da ben anlamıyom..:smiley-cool:

Ten uyumu bir ilişkinin başlaması için mi önemli, sürmesi için mi?
Kısa süreli beraberliklerde önemli. Çünkü ten uyumu saman alevi gibidir, çabuk etki eder. Ama uzun ilişkilerde, ten uyumu psikolojik yönüyle de güçlenirse nitelikli bir ilişki çıkar ortaya.

Yalnızca ten uyumu olduğu için biriyle birlikte olunabilir mi?
Östrojen ve testosteron vererek ten uyumu artırılabilir. Bitkisel desteklerle, padişah macunu gibi afrodizyaklarla ten uyumu sağlanır.

Ten uyumu yoksa, bu sonradan sağlanabilir mi?
Çiftlerin birbirlerine sevgi ve saygı hissetmesi, zaten ten uyumunu sağlar. Cinselliği yaşamak gerekmiyor. Kafalar ve beklentiler uyuşsun yeter.

umarım az da olsa bilgi aktarabilmişimdir:asigim:

:Roflol:esimle nisanliyken benimde basima gelmisti,kimse anlamamisti evden kucuktu,ama esim cok vicdanazabi cekmisti ne hale getirdim rezil ettim diye,demekki senin o s....fsizin derdi baskaymis guzelim uzme kendini cok var boyle s....fsiz.bence kurtulduguna dua et,opmeyle ten uyumumu anlasilirmisss,ben inanmiyorum,

Back
X