Ten Uyumu Ne Demektir? Varmidir?

:Roflol:esimle nisanliyken benimde basima gelmisti,kimse anlamamisti evden kucuktu,ama esim cok vicdanazabi cekmisti ne hale getirdim rezil ettim diye,demekki senin o s....fsizin derdi baskaymis guzelim uzme kendini cok var boyle s....fsiz.bence kurtulduguna dua et,opmeyle ten uyumumu anlasilirmisss,ben inanmiyorum,

nasıl yani anlamadım ben eşin neden vicdan azabı çekti tenlerimiz uyuşmuyor mu die ????

ya hakikaten çok saçma canımm. . öp öp sonra tenimiz uymuo de.ne biçim erkekler war ya.ALLAH islah etsin böleleri

en azından öpüp de ten uyumumuz yok demiş.ya öpmeden deseydi?düşünsene el ele tutuşuosunuz ve ten uyumumuz yok dioooooŞeniz
boşver cnm yaa,gitsin tenine uyanını bulsun,aslında ten uyumu olmayabilir tamam kabul ama yani böle de denmez karşı tarafaa

ya ten uyumu nedır yaa ?

ben beyaz tenlıyım evlenecegım ınsan esmer
sımdı bız ayrılmalımıyız ?
aynı ten rengınemı sahıp olmak gerekıyo ?
neden ?

:uhm: :uhm: :uhm:

sende deseydinki ten uyuşmazlığıyla kalsak iyi sende bende alerji yaptın gel inanmazsan bak deseydinlülülülülülü

ciddimisin????
ten uyumu renkle alakalı bişey değil,teninin onun tenini sevmesi,çekmesi
demek..bunuda ancak tenleriniz değince anlarsınız.elele tutuşmaktan bahsetmiyorum
tabi..çıplak olmak gerekiyo..yani bunu anlamak için ya evlenmeyi bekliceksin
yada uygun ortamı yaratıcaksın..

saol kıs valla bılmıodum ne demek oldugunu
evlenene kadar beklıcezmı sımdı :uhm:
ya evlendıkten sona anlarsak uymadıgını :uhm:
cok ılgınc
ayrılma sebebıde olabılır yanı bu herhalde laelaelaelaelae

saol kıs valla bılmıodum ne demek oldugunu
evlenene kadar beklıcezmı sımdı :uhm:
ya evlendıkten sona anlarsak uymadıgını :uhm:
cok ılgınc
ayrılma sebebıde olabılır yanı bu herhalde laelaelaelaelae

:teytey: harikasın yaasırnaşık şey

boş şeyler bence takam kafana..ben öyle yapıyorum

kızlar yazdığınız yorumlar gerçekten çok çok güzeller yaa güldürdünüz beni ALLAH ta sizleri güldürsün:))

Ten uyumunu anlamak için tenlerimizin birbirine degmesi gerekiyomuş,
ama biz birbirimize yaknılaştıgımız zaman bile aramızda inanılmaz bi çekim gücü oluyor

Iyi bari dudadigini kopartmamis sapik herif...:)

Valla eger cok seviyosaniz öyle bir ten uyumu oluyorki..Allahim Yarabbim son günlerde bir de bu cikti..Yok elektiriklenme,yok ten uyumu..Bunlar moder cagin(!)bizlere getirdigi yenilikler(!)Eskiden ten uyumumu varmis..:)

ben bu ten uyumu denilen şeyi inanıyorum bi arkadaşm war ben bi ara bundan hoşlanıyodm artık deil tabi ama çocugum merabalaşırken bile elimi tutmasını istemiyorum şimdi bazen görüşüyorz ama otururken kolu koluma degecek diye ödüm kopuyo istemiyorum ona dokunmak ama çokta ii arkadaşız we sanırım o bana aşık:utangac:ama herkeste aynı dozda olmuyo bendeki hastalık gibi çocu erkege tahammül bile edemiyorum belkide sana weya başkalarına böyle yaptıklarını duydukça nefret ediyorm çogundan.canım sennde ondan kurtuldugun ii olmuş onun niyeti başkaymş zaten

Eşimin bir arkadaşı kız arkadaşından bu sebepten ayrılmıştı. Eşim de bana anlatmıştı.. Kıza dokunduğum zaman tavuk derisine dokunuyorum gibi geliyor ve midem bulanıyor demiş arkadaşı eşime.. Ne acı değil mi?

Merhaba Arkadaşlar;
Burada çok yeniyim. Herkese merhaba

Ten uyumu bana göre kesinlikle var. Ancak öyle vantuz gibi morartarak anlaşılacağını hiç sanmıyorum...

Bunun için sadece karşı tarafın elini tutmanız yeterli. Midenizde kelebekler uçuşup, kalbiniz yerinden fırlayacakmış gibi hissedersiniz ya işte öyle birşey.
e tabiii bu benim görüşüm... ayrıca bunun devam eden yıllarda bitmeden devam etmesi çok güzel olurdu ???

Ten uyumu eşler arasında ya da partnerler diyelim,vücuda dokunmanın veya koklandığı zaman gelen kokuların, rahatsız etmemesi ,hoşa gidebilmesi ,istek uyandırması, ten kokusundan rahatsızlık duyulmaması gibi söylenebilir.Tabi yıkanmamayı ve pis kokmayı kasdetmiyorum.

Arkadaşlar ten uyumu denen şey kesinlikle var, bununla ilgili bbc nin bir belgeseli bile var hatta, deneylerle de ispatlanmış, genlerle ilgili bir durum, ilgilenenler bir araştırsın bence....
ben de erkek arkadaşımda yaşadığım şeyin adını ararken izlemiştim tesadüfen bu belgeseli..nese, belgesel işin bilimsel kısmı, nasıl bişey diyen arkadaşlar için paylaşmak istiyorum, ten uyumu el ele tutuşarak anlaşılabilecek birşey değildir..o yüreğin pır pır etmesi falan aşktır, ve bir süre sonra illa ki azalacaktır.. bitmez belki ama ilk ayki heyecan olmaz da çünkü artık karşınızdaki insanı tanır özümsersiniz.. buradan uzun süren ilişkilerde heyecan yoktur diye birşey anlaşılmasın sakın, bahsettiğim o acemilik heyecanları..
yukarıda bir arkadaşın da yazdığı gibi ten uyumunu anlamak için el ele tutuşmaktan öte biraz yakınlaşmak gerekir..teninin teninize değmesi ve de belki de en önemli şey kokusu..parfüm kokusundan falan bahsetmiyorum, her insanın kendi vücut kokusu vardır ya, işte bazı insanlar birbirlerininkine assla tahammül edemezler-ter kokusu deil he :)- bazıları da vardır ki koklamaya doyamazlar..Dokunmaksa insana terapi gibi gelir, illa cinsel anlamda dokunma olması şart değil elbette.. şefkatle okşamak bile tüm elektriğini tüm sıkıntısını alır götürür insanın ve yanındayken dokunmak ister bunu yaşayan insan.. bir şekilde temas etmek ya da kokusunu duymak..
ben anne kokusunu herşeyin üstünde tutan bir insandım taa ki sözlümle tanışana kadar.. zamanla keşfettim bu durumu yakınlaştıkça, ilişkimiz şimdi uzun denilebilecek bir süreyi doldurdu, 5. yılımıza giriyoruz birlikte ve inanın bu tutku gitgide büyüyor, tutkudan kastım bu uyum..daha fazla keşfettikçe daha da bağlıyor insanı, geçmek şöyle dursun..
işte bu yüzden uzun süreli birlikteliklerde ten uyumunun önemini vurguluyorlar, ilk zamanların havayiliği ile anlaşılamayabilen bu durum, bu süreç geçtikten sonra eğer uyum yoksa insanların birbirinin kokusundan ve dokunuşundan, elektriğinden rahatsız olmasına neden olabiliyor, hal böyleyken bir ilişkinin sürmesi de zorlaşıyor..
fakat çevremdeki bazı evli hanımlardan ten uyumunun cinsel birliktelik yaşanmaksızın anlaşılamayacağını da duymadım değil hani, işte o konuda birşey söyleyemem şimdilik, görücez daha sonra :)
örneğin yengemle bu durumu paylaştığımda bana ten uyumunun önemli bir kısmını yakalamışsınız dedi..ama diğer bir kısmı daha var demek ki :) şimdilik söyleyebileceklerim bu kadar, çok uzun oldu yahu :)

Back
X