Ten Uyumu Ne Demektir? Varmidir?

babamın isteğiyle yakın aile dostumuzun oğluyla evlilik kararı alınmıştı normalde çok iyi anlaştığım hoş sohpet sevdiğim biriydi ama hiç farklı bi gözle bakmamıştım bu karardan sonra gittiğimiz bi yerde beni dansa kaldırdı omzuna dokunmamla elimi çekmem bir oldu anlatılmaz yaşanır eve döndüğümde babama tek söylediğim şey bu evlilik asla olmaz

vampirmiş her halde o,şükret iyi ki olmamış,yoksa sonrasında neler olurdu düşünmek istemiyorum

vardır tabi kiii
şarkısı bilem var asuman yaptı ya
"sonra çok önemli tenimizin uyumuuu " :))))

canım keşke sende 1 haftada öpmeseydin. merak uyandırsaydın.
ten uyumu diye bişiy var hakikaten ama şöyleki... yani en azından bende böyle oldu. Nişanlımda önce 2 kişiyle çıktım. ve onların elleri ne bileyim ağızları bana tiksindirici geliyordu. belki garip gelecek sana ama öyle. mesela bir keresinde çok hızlı gelmiş yolda terlemiş sarılınca terinden midem bulanmıştı... işte bu yüzden çokda soğuk ve mesafeliydim. ellerini bile tutmamışımdır doğru düzgün. ama nişanlımın hiç bir şeyi iğrenç yada tiksindirici gelmiyor. onu herşeyiyle seviyorum. kirli bile olduğunda misimm diye seviyorum... bana dokunmasından çok hoşlanıyorum... işte o yüzden bende ten uyumu vardırda böyle bir haftada anlaşılıp ayrılık için bahane haline getirilemez bence...

ten uyumu diye birşey var ve çevremden duyduğuma göre bi adam eşini senle tenimiz uymuyo diye bırakmış...boşanmış yani!!!
ki kadın severken...ne acı birşey değil mi??
ki sana bi haftalık biri söylemiş..

bildiğim kadarıyla fanfinifinfon olaylarıyla anlaşılıyo bu ten zımbırtısı,öpmekle fln değil..

el ele ki heyecan olsun vs olsun onlar aşk:D :asigim: ten uyumu bambaşka bişi yani,

kalasa diyeydin sende, allahımın kalası!!! cinslerimiz farklı,ben insan sen odun! ondan uyuşamadık :oklava: :oklava: :oklava:

Back
X