ten uyumu

dusler_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
285
0
46
Kocaeli
arkadaşlar ten uyumuna inanıyor musunuz..bir ilişkide ne kadar önmeli ya da evlilikte..

ve ten uyumumuz olup olmadığını nasıl anlarız..

Ben pek inanmiyordum acikcasi bu ten uyumu meselesine ama suan kendi kuzenimde ten uyusmazligi var kendim sahidim yani gercektende varmis böyle birsey

ten uyumu ne ki tam anlamıyla
bunlar çok karmaşık kavramlar
birini çok sevmek bence yeterli
insan sevmediği birinin kendine dokunmasını istemez
gerisi bi şekilde aşılır
karşılıklı anlayış ve aşk ile

ben inanıyorum buna gerçektede varmış böyle bir şey

Bizim zamanımızda yoktu öyle tendi,kendi uyumlar.:19:
Severdik sevişirdik.:69:

ten uyumu nedirki.benim arkilerde bi ten uyumu meselesi hiç biri tarifini edemedi tam olarak bilmiyolar bence:55:ya birini seversin olay biter al sana ten uyumu bu mudur ki?

ten uyumu mu ? :40: sevgilim siyahi ben beyazım :69: çooooo..oook seviyorummm:70: Allah bozmasın:70: bence önemli olan gönüller bir olsun :69::69::69::97::97:

ten uyumuda elektrik alımı olsa gerek olsuuuuuunn :16::16::16::16: önemli olan sevmek değil mi ya :16::16::69::69::97::97::97:

ten uyumuda elektrik alımı olsa gerek olsuuuuuunn :16::16::16::16: önemli olan sevmek değil mi ya :16::16::69::69::97::97::97:

ben inanıyorum ten uyumuna vardır öyle mesela bana dokunmasını istemediğim tokalaşmaktan bile hoşlanmadığım insanlar ama kesinlikle karşımdakinin temizliğiyle pisliğiyle alakalı birşey değil teni bildiğin giiittttt diyor bana :97: ama ten uyumunun olmadığı bi insana da sevgili anlamında birşey hissedilmez yani bence :57:

farklı yorumlar yapılmış..

şöyle açıklayayım.. ten uyumu fiziksel çekim demek yani bir kişiyle yakınlaştığınızda aranızdaki uyumun derecesine bağlı olarak artar ya da azalır..öpmeye doyamadığımız sevgilimizle ten uyumumuz mükemmeldir.

Kesinlikle ten uyumu var bencede. Sonuçta seversiniz ama yakınlaşma anında geriye çekilirsiniz bu kötüdür ve ten uyumunun olmadığına işarettir.. İleride problem yaratabilir ama sevgi de herşeyin üstesinden gelebilir :16:

Back
X