- Konu Sahibi Berryhibiscus
Ben bu hikayeyi okudum, izledim, boşanma davasına bile baktım. 38 yaşın ve çevrenin getirdiği baskıları anlıyorum ama evlilik dediğin boşanırsın biter ama siz çocuk da istiyorsunuz üstelik. 20 li 30 şu yaşları bekar geçirmek üzücü olmuş olabilir ama 40 lı yaşları , sorunlu bir koca , eski eş ve çocukla geçirmesi tam bir cehennemdir. Çocuk olunca işler, durumlar ve insanlar değişiyor.Bende Senın gibiydim 38 yasındayım daha gecen yıl buldum bu yaz düğünüm var. Ama tabi hiçbişey hayal ettıgım gbı olmadı kendımi çok gec hazır hıssettım ama kabul etsem 22 li yaslarda kısmetlerım coktu evliliğe giden. Ben istemeyince 24 25ten sonra adam akıllı ilişkim olmadı oldu ama hep 1 ay 3 ay annem 6 ayı geç dişimi kırcam diyodu. Terkediliyorduö salak salak kişiler tarafından çünkü aile yapımdan babamın duruşundan benım ılıskıden beklentımden konuşunca pırr kuş gibi uçup gidiyolardı niyetleri evlenmek değil eğlenmekti çünkü. Yani demem o ki çok ugrastım çok bekledım isterdımkı 20 li yaslarımda evlenıp boyum kadar çocuğum mutlu bi yuvam olsaydı yok şans işte güzel olmakta yetmiyor inan bana evlılıgın ve sevılmenın güzellikle akakası olmadıgınıda cok geç öğrendim. Bulduğum kişide benden 4 yaş küçükben hemen çocuk istıyorum o 1 sene sonra diyo tuzu kuru ya ben?
bilmiyorki gecen her ay bile benım için çok kıymetlı. Ya çocugum olmazsa diye çok korkuyorum Biraz inat biri sevmedıgım huylarıda çok 1 senedır beraber yasıyoruz bu sebeple evlılıgımızın nasıl gececegını bılıyorum o yüzden çokta göbek atmıyorum güllük gülistsnlık degılız aslında şuan biraz sevgı biraz mahalle baskısı birazda dedıgım gibi yanlız kalmayım bide çocuk isteği. Merak etme içinide karartma ben bu konuda senden daha çok çekmişimdir emin ol be sacma dateler yasadım küfürler ede ede eve dönüp isyan ettıgım çok oldu. Elbet senınde olacak biri ama şu cinsellik olayını bilemem bak burda sana saygı duyuyorum ama bi yandan evlenmedende bazı seylerın gorülmesinden yanayım ya adamın ereksıyon problemı varsa işi sonuca ulastıramazsın çocuk yapamazsın. Ya sende vajinismus varsa! Belki nişanlanınca olabılır
Siz kesin evleneceksiniz belli ama çocuk için acele etmeyin. Ve birlikte yaşamayı evlilik gibi görmeyin. Evlilik bambaşka bir yaşam biçimi.